Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.388
Αντε να βάλω φρέσκια φωτο με μαύρο φόντο που αρέσει σε κάποια αγορια!!
προβλεπω να μην κλεινεις μπουτι(με την καλη εννοια).....μακελειο θα γινει,θα σπασουν κουμπαραδες!!Λοιπον,λογω εορτών.. και μια που είμαι large άτομο, σας κάνω συχνά δώρα εξάλλου, 20- 24 Δεκεμβρίου,για οσους εχω ηδη δει, η ωρα θα είναι 60€ από 80€.Ένα μικρό δωρο απο μένα για όλους εσάς που συναντώ κσι περνάμε όμορφα (το μαρτυρούν τα 100αδες γραπτά /κριτικές σας!)
* Θ αφορά μόνο αυτές τις ημερομηνίες,μην αρχίσετε θελω για Γενάρη, Φλεβάρη του χρόνου..!Και το κάνω τοτε,επειδη θα είμαι πιο χαλαρή απο θέμα χρόνου.
Χαχαχαχα χθες πήγα σερι ,είχαν ήδη κλείσει κάποιοι, αλλα ειχα και έκτακτα,σήμερα προγραμματισμένα όμως για να μην γίνουν παρεξηγήσεις!Το δωρο το έκανα σε περίοδο που απέχω από προπονήσεις, αλλιώς θα ήταν δύσκολο!προβλεπω να μην κλεινεις μπουτι(με την καλη εννοια).....μακελειο θα γινει,θα σπασουν κουμπαραδες!!
ξερεις οτι μου αρεσει το μαυρο χρωμα αλλα εσενα σε προτιμω εντελως γυμνη να αισθανομαι το κορμι σουΑντε να βάλω φρέσκια φωτο με μαύρο φόντο που αρέσει σε κάποια αγορια!!
θα χουμε κλαματα γιορτινες μερες ,αλλα ετσι παει,τη σχεση με τον πελατη τη χτιζεις ....Χαχαχαχα χθες πήγα σερι ,είχαν ήδη κλείσει ,σήμερα προγραμματισμένα όμως για να μην γίνουν παρεξηγήσεις!Το δωρο το έκανα σε περίοδο που απέχω από προπονήσεις, αλλιώς δύσκολο!
Να πω για τα παιδιά που μου τηλ ,τα καινούργια, το δωτο ισχύει για σταθερούς, το έχω γράψει ήδη.
Το γνωρίζω εδω και χρόνια όμορφε!!ξερεις οτι μου αρεσει το μαυρο χρωμα αλλα εσενα σε προτιμω εντελως γυμνη να αισθανομαι το κορμι σου
Ανταπόδοση είναι από μεριάς μου..εχω σταθερούς απο το 2016 που ξεκίνησα!Μεγάλη επιτυχία αυτό!θα χουμε κλαματα γιορτινες μερες ,αλλα ετσι παει,τη σχεση με τον πελατη τη χτιζεις ....
Μη ξεχασειςΠαω να υποδεχτω αλλο ένα αγορι δικό μου.. θα σας δω αργότερα πάλι!
Δεν ξεχνώ αγόρι...Μη ξεχασεις
Χωρίς λιπαντικό??? Γιατί αγάπη μου γλυκιά να το κακομεταχειριζονται έτσι αυτό το γλυκό κωλαράκι??? Αυτός ο καυλωτικος κωλος θέλει αγάπη - φροντίδα και προδέρμ..... Κοινώς ξεκινάς το πινέλο με αυθονο σάλιο και μετά μπαίνεις, και επειδή το σάλιο στεγνώνει γρήγορα κατά τη διάρκεια το περιποιεισαι με αυθονο λιπαντικό!!!...χωρις λιπαντικό εδω αν θυμάμαι..!!
vintage καυλόνιΑντε να βάλω φρέσκια φωτο με μαύρο φόντο που αρέσει σε κάποια αγορια!!
Το είχε σαλιωσει καλά χαχαχα..ωραία ήταν καλε..απολαυστικά!Χωρίς λιπαντικό??? Γιατί αγάπη μου γλυκιά να το κακομεταχειριζονται έτσι αυτό το γλυκό κωλαράκι??? Αυτός ο καυλωτικος κωλος θέλει αγάπη - φροντίδα και προδέρμ..... Κοινώς ξεκινάς το πινέλο με αυθονο σάλιο και μετά μπαίνεις, και επειδή το σάλιο στεγνώνει γρήγορα κατά τη διάρκεια το περιποιεισαι με αυθονο λιπαντικό!!!
..κάθε φορά είναι όμορφα μεταξύ μας..Σ ευχαριστώ αγάπη!Καλημέρα όμορφη
Ηταν πολύ όμορφα
Μωρο μου εσυ..vintage καυλόνι
ο Παράδεισος της ΤζοΚαλημερούδια στ αγόρια μου !!
Που τον δινω απλόχερα..!!ο Παράδεισος της Τζο