FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Είσαι καβλιάρα.... είχαμε μιλήσει στο τηλ αλλα δν έκατσε να βρεθούμε.
Θα βρω χρονο λιγο χρόνο να σε παιξω μπάλα
Είσαι καβλιάρα.... είχαμε μιλήσει στο τηλ αλλα δν έκατσε να βρεθούμε.
Θα βρούμε τον χρόνο μας όταν θα είνα κι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθούμε..Είσαι καβλιάρα.... είχαμε μιλήσει στο τηλ αλλα δν έκατσε να βρεθούμε.
Θα βρω χρονο λιγο χρόνο να σε παιξω μπάλα
Αχ ..αρνακι γάλακτος εισαι ..ελα εσυ κι αστα πάνω μου.. θα σε "φαω" ολόκληρο!!Καλησπέρα στην καυλιάρα Τζο
Έχω διαβασει τόσες σελίδες για σένα και όλοι λένε τα καλύτερα της επόμενες μέρες θα κανονίσουμε να βρεθούμε
Είμαι 20 χρονών και γουστάρω της μιλφαρες και νομίζω ότι είσαι η τοπ
Λοιπον,λογω εορτών.. και μια που είμαι large άτομο, σας κάνω συχνά δώρα εξάλλου, 20- 24 Δεκεμβρίου,για οσους εχω ηδη δει, η ωρα θα είναι 60€ από 80€.Ένα μικρό δωρο απο μένα για όλους εσάς που συναντώ κσι περνάμε όμορφα (το μαρτυρούν τα 100αδες γραπτά /κριτικές σας!)
* Θ αφορά μόνο αυτές τις ημερομηνίες,μην αρχίσετε θελω για Γενάρη, Φλεβάρη του χρόνου..!Και το κάνω τοτε,επειδη θα είμαι πιο χαλαρή απο θέμα χρόνου.
pωωωωωωωω μας πεθανες παλι!Καλησπέρα..με καύλες!
Σήμερα βρήκα και σας βάζω την αρχη απο το βιντεακι που είχα αναρτησει καιρό πριν(είχε ομιλιες κ δεν ειχα βαλει την αρχη, αλλα το φτιάξα τωρα!)
Αχ,τετοια κάνω!!!pωωωωωωωω μας πεθανες παλι!
καλες γιορτες μαναρα μαςΑχ,τετοια κάνω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@kontolagnos ,έχουν ήδη κλειστεί για 20 του μηνα ραντεβού..τρέχοντας τ αγόρια μου χαχαχαχα!!
Επίσης μωρο μου!!!καλες γιορτες μαναρα μας
Κασσελάκηδες ολοι, εσπευσαν .Αχ,τετοια κάνω!!!
@kontolagnos ,έχουν ήδη κλειστεί για 20 του μηνα ραντεβού..τρέχοντας τ αγόρια μου χαχαχαχα!!
Αγορακι μου βλέπω με καθυστέρηση τα ποστ σου καθότι εισαι νέο μέλος και αργεί η έγκριση!!Καλημέρα καλή Κυριακή με πολλές καβλες. !
....ααααααλα τις (γιατι εχω απο τις 1:30 για τσιπουρα κ εχω πιει την αμμο της θαλασσας),
Ετσι πρέπει, η ζωή θέλει στιγμές...πιες κι ένα για μένα!!!....ααααααλα τις (γιατι εχω απο τις 1:30 για τσιπουρα κ εχω πιει την αμμο της θαλασσας),
παρτε ενα ασμα
...next time, μαζευτηκα πριν 20'Ετσι πρέπει, η ζωή θέλει στιγμές...πιες κι ένα για μένα!!!
Τέλειο....ααααααλα τις (γιατι εχω απο τις 1:30 για τσιπουρα κ εχω πιει την αμμο της θαλασσας),
παρτε ενα ασμα
Τι σεξυ καυλα είσαι εσύ ματιά μου!!!Καλη Κυριακή στ αγορια μου!
Τι γυναίκα...Καλημερούδια στ αγοράκια !
Μωρο μου εσυ....!Τι σεξυ καυλα είσαι εσύ ματιά μου!!!
Ευχαριστώ αγορι..!Τι γυναίκα...
ΜέρααααΜωρο μου εσυ....!
Ευχαριστώ αγορι..!