Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 168.381
Νομίζω άργησες αγόρι..!!Άντε σύντομα και στα δικά μας !!
Νομίζω άργησες αγόρι..!!Άντε σύντομα και στα δικά μας !!
Άργησα δεν λες τίποτα!!Νομίζω άργησες αγόρι..!!
Κανόνισε..ετσι θα σε καταπιώ.. ολόκληρο...
Οι παλιρροιακές δίνες λέγονται κοινώς και ρουφήχτρες…..
Παλιρροιακή δίνη ονομάζεται η δίνη που δημιουργείται από τη συνάντηση δύο παλιρροιακών ρευμάτων συνήθως μεταξύ νήσων διαφορετικού μεγέθους και σχετικά μικρής μεταξύ τους απόστασης, ή μεταξύ νήσου και της, σε μικρή απόσταση, έναντι ηπειρωτικής ακτής…..
Εδω πονεσα εγω που το ειδα.....προσέξτε, κλωτσάει
Αν εκανες το ιδιο σε ολους θα το γυριζες στο πλακομουνι,μετα...Εχω πελάτη 2 χρονια που τον παίζω ετσι με κλοτσιές..βάζω το.15/20% της δύναμης μκγ φυσικα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε 2,3" γυρακια" χαλαρά...
Καλοφαγωτος..χαχαχαχαχ τον έφαγα ολόκληρο!!
Αδερφέ, υπάρχει εδώ μέσα σχετική υπηρεσία διευκόλυνσης παντρεμένων συναγωνιστών!!! Μας δίνεις το τηλέφωνο - Facebook - Instagram - viber της συζύγου και τα ειδικά εκπαιδευμένα κομμάντο - μέλη του νήματος, αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς να κρατήσουν τη σύζυγο απασχολημένη, όσο εσύ θα βγάζεις τα μάτια σου με τη Jo!!!Άργησα δεν λες τίποτα!!
Τι να κάνω που είσαι εντελώς στην άλλη άκρη και πρέπει να κατστρώσω ολόκληρο σχέδιο για να σου έρθω (παντρεμένος γαρ..) αλλά ο καιρός γαρ εγγύς!
Ωραία φάση Jo, αλλά πιο πολύ μου αρέσει το μαλλί σου που χρυσαφιζει. ΤΕΛΕΙΟ
Χαχαχαχα Χαχαχαχα!!Αν εκανες το ιδιο σε ολους θα το γυριζες στο πλακομουνι,μετα...
Μπράβο αλάνι με τις λύσεις σου!!Αδερφέ, υπάρχει εδώ μέσα σχετική υπηρεσία διευκόλυνσης παντρεμένων συναγωνιστών!!! Μας δίνεις το τηλέφωνο - Facebook - Instagram - viber της συζύγου και τα ειδικά εκπαιδευμένα κομμάντο - μέλη του νήματος, αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς να κρατήσουν τη σύζυγο απασχολημένη, όσο εσύ θα βγάζεις τα μάτια σου με τη Jo!!!
Thank me later
Ζηλεύω.,..τον καταβρόχθισε...
Γιατί καλέ;Αφου έχεις δοκίμασει μωρο..Ζηλεύω.,..
Τέτοια αλφαδιά δεν έχω ξαναδεί!Καλημέρα στ αγόρια μου τα όμορφα..!
Για αυτό ζηλεύω....Γιατί καλέ;Αφου έχεις δοκίμασει μωρο..
Π.Μ.Για αυτό ζηλεύω....
Θέλω κι άλλο.
Ευχαριστώ αγόρι!!Τέτοια αλφαδιά δεν έχω ξαναδεί!
Αχχχ μωράκι εσύ!!!
Έρωτα...!!Αχχχ μωράκι εσύ!!!
…Μεγάλη λατρεία…!!Έρωτα...!!