Ελα κι εσύ στην Dr Jo!Αχ πολύ μ αρέσει!!
Θα παιξουμε τον γιατρο;
Ελα κι εσύ στην Dr Jo!Αχ πολύ μ αρέσει!!
Οχι ρε, Βεζενκοφ ειναι η παιχτουραΤο σκέφτομαι για Παπανικολάου τώρα ...
Που είσαι εσύ λατρεμένε...αχ αχ!!!Μας αποτελειωσες...χαριστική βολή ήταν αυτό!
Mετα τον μέγα τραγουδοποιό Dr.John έχουμε την μεγάλη ιέρεια της θεάς Αφροδίτης Dr.Jo...καλα θα πάει αυτό!Ελα κι εσύ στην Dr Jo!Αχ πολύ μ αρέσει!!
Mετα τον μέγα τραγουδοποιό Dr.John έχουμε την μεγάλη ιέρεια της θεάς Αφροδίτης Dr.Jo...καλα θα πάει αυτό!
Καλοοοο.....Τωρα και ιερεια του θεου Ασκληπιου η μαλλον Ασκλη-πεους!
Μυλαιδη μου εσύ!!!!Είχα έναν κύριο νωρίτερα,μου λέει "να τολμήσω να ζητήσω πρωκτικό η δεν το διαθέτεις" και του απαντώ ολο νευρα...αν δεν το ζητήσεις θα έχουμε θέμα....!!Ακου ερώτηση ...πωπω τρόμαξα,λεω πάει δεν θα τον φάω από κωλαρακι..αλλα όλα καλά στήθηκα, κυρία στα 4 και τ απόλαυσε!!!χαχχαχαχαχ!!
Πονακια λεγε , Πονιτκα μη λες γιατι εγινε παλι σημερα το μνημοσυνο
Όλα μέσα!!!!!Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμα η ποδια ;!
Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμα η ποδια ;!
Ωραία τουρλου τουρλου χαχαχαχαχα!!Όλα μέσα!!!!!
Πριγκίπισσα κι Αρχόντισσα!!!!Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμμα η ποδια ;!
Στο 25 λεπτο την εκλεισαΣτο δευτερο ημιχρονο εγινε σφαγη!
Είχα έναν κύριο νωρίτερα,μου λέει "να τολμήσω να ζητήσω πρωκτικό η δεν το διαθέτεις" και του απαντώ ολο νευρα...αν δεν το ζητήσεις θα έχουμε θέμα....!!Ακου ερώτηση ...πωπω τρόμαξα,λεω πάει δεν θα τον φάω από κωλαρακι..αλλα όλα καλά στήθηκα, κυρία στα 4 και τ απόλαυσε!!!χαχχαχαχαχ!!
...αχ αυτά λέτε και λιώνω,βιταμ η Τζο...Πριγκίπισσα κι Αρχόντισσα!!!!
Δεν ήταν από το μπου,αρα τον συγχωρούμεΜα δεν ηξερε, δεν ρωταγε;
Δεν ήταν από το μπου,αρα τον συγχωρούμε
Ω ναι..με σύστησε ενανς κύριος που είχε έρθει μου είπε ,τώρα ποιος ήταν δεν ρώτησα να πω την αλήθεια, εννοώ αν ήταν από εδωΩστε ειναι αληθεια τελικα;
Υπαρχει ζωη και εξω απο το μπου;
Παιρνεις και παραπεμπτικα ΕΟΠΥΥ;Με την δική μου ναι,μόλις σε πιάσει γόνατο ελα σε μένα να το κανω μακια να περάσει χαχαχαχαχαχα!!!