Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.446
Ναι,και μετά έφαγα κατι λουτσους..!Σ επιασε το γρι γρι καλέ;
Ναι,και μετά έφαγα κατι λουτσους..!Σ επιασε το γρι γρι καλέ;
Ένα θα σου πω για να μη σπαμάρω το καυλο-νήμα σου!!....πρέπει να σ εξετάσω ,πέρνα για μια πιπα να δω και την μέση
Πέραν πλάκας,αν δεν βρεις την αιτία του πόνου,δυστυχώς δεν περνά εύκολα.. μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε αγορι..εσυ απέφυγε βάρη & ορθοστασία, βαζε θερμαντική και βλέπουμε εξέλιξη...
Το μεγαλο ψαρι τρωει τα μικρά;Ναι,και μετά έφαγα κατι λουτσους..!
Οι παλιοί ελεγαν οτι η μεση περναει με αράπη,....πρέπει να σ εξετάσω ,πέρνα για μια πιπα να δω και την μέση
Πέραν πλάκας,αν δεν βρεις την αιτία του πόνου,δυστυχώς δεν περνά εύκολα.. μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε αγορι..εσυ απέφυγε βάρη & ορθοστασία, βαζε θερμαντική και βλέπουμε εξέλιξη...
....κόβει βεντούζες ο αράπης δλδ;Οι παλιοί ελεγαν οτι η μεση περναει με αράπη,
Να τους ακουτε τους παλιους ρε
....κόβει βεντούζες ο αράπης δλδ;
One more time we think " what a hot piece of ass ..."One more..
Καλώς το μου...One more time we think " what a hot piece of ass ..."
Δλδ;εγω μια φορά που πήγα με αφρό Αμερικανό ,αλλο μου έβαλε κι όχι βεντούζες..αχ ακόμα τον θυμάμαι, και κουκλι και ψηλός και με προσόντα...Οχι ακριβως!
Δλδ;εγω μια φορά που πήγα με αφρό Αμερικανό ,αλλο μου έβαλε κι όχι βεντούζες..αχ ακόμα τον θυμάμαι, και κουκλι και ψηλός και με προσόντα...
Ανυπομονω να γλυψω ξανα τις ρωγες σου, και να ξεσκιστουμε τελεια όπως ξερεις....Καλημερουδια!
.....καυλακι μου ομορφο εσύ...Ανυπομονω να γλυψω ξανα τις ρωγες σου, και να ξεσκιστουμε τελεια όπως ξερεις....
Βρε βρε ...τ αγόρι που έκανε εγγραφη για να βρει τηλ /στοιχεία μου!!Το ξέρω γιατί τα είπαμε !Η Τζο είναι ο ορισμός της "καυλωμένης milf". Τα δίνει ΟΛΑ για να σε κάνει να περάσεις καλά. Αν όμως την κάνεις να περάσει και εκείνη καλά, σίγουρα θα τη θυμάσαι για καιρό (άσε που θα θέλεις επανάληψη μαζί της μέχρι να φτάσεις σπίτι).
όταν μας ανάβεις πολύ έτσι θα στη σκιζουμε τη μουναρα μωρό μου, μέχρι πάτο και ανελέητα μέχρι να χυσεις καυλα μουΝα βάλω και μια τσοντα χθεσινή...
Κομπρεσέρ με πατε τελευταία ρε αγόρια....χαχαχαχα!!
Καλημερουδια boys
Προβολή συνημμένου 932406
Καλημέρα αγορακι μου!Καλημερούδια ομορφιά μου!
Καυλημερα κοριτσαρα!!!Καλημερουδια boys
Προβολή συνημμένου 932406