gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
εεε καλα δεν ειμαστε ισα με την Ακροπολη χαχαχαα κ εμεις σε αγαπαμε λιιιιιιγο παραπανω χαχαχααχΣας αγαπώ λίγο παραπάνω εσάς τα μεγαλύτερα παιδιά..
εεε καλα δεν ειμαστε ισα με την Ακροπολη χαχαχαα κ εμεις σε αγαπαμε λιιιιιιγο παραπανω χαχαχααχΣας αγαπώ λίγο παραπάνω εσάς τα μεγαλύτερα παιδιά..
Καλα......τα μικρα αστα.....εσυ δεν τα Μαλωνεις?????δεν τα χτυπας στον πισινουλη?????δεν τους λες οτι δεν τρωνε Λουκουμαδες στον Μπαλατσουρα να πεσουν με τα μουτρα???αλλα στο γκουρμε εστιατοριο της Θειας Jo????Κοκόρια είναι τα μικρά χτυπάνε ασταμάτητα αφού κάνω ζέσταμα πριν κάθε φορά μην μου μείνει κανα πα'ί'δι στο χέρι χαχαχαχα χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ οτι ειπες το κοπέλα μ άρεσε...που είναι ένας που μ έλεγε θεια να με στολίσει μερες που είναι χαχαχαχαχαχα!!
Στα καλύτερα μας είμαστε. Ξέρεις γιατί;Τα έχουμε βρει με την πάρτη μας...εεε καλα δεν ειμαστε ισα με την Ακροπολη χαχαχαα κ εμεις σε αγαπαμε λιιιιιιγο παραπανω χαχαχααχ
Ναι.....μας αγαπας...!!!!!!μμμμμμμμμμ!!!!!!να φερω την σφουγκαριστρα να μαζεψω τα σιροπια.......Σας αγαπώ λίγο παραπάνω εσάς τα μεγαλύτερα παιδιά..
Εσενα σε...λατρεύω τότε!!!Ναι.....μας αγαπας...!!!!!!μμμμμμμμμμ!!!!!!να φερω την σφουγκαριστρα να μαζεψω τα σιροπια.......
Μπα.....!!!!μας λατρευεις????Εσενα σε...λατρεύω!!!
Σε ποιο σήριαλ ήταν αυτή η γυναίκα? Η γειτονιά μας λεγόταν? Κόλλησε το μυαλό μου.Μπα.....!!!!μας λατρευεις????
Μικρό σπιτι στο λιβάδι η κα Ολσεν!Σε ποιο σήριαλ ήταν αυτή η γυναίκα? Η γειτονιά μας λεγόταν? Κόλλησε το μυαλό μου.
Ένα ελληνικό έλεγα. Μπερδεύτηκα. Συγνώμη.Μικρό σπιτι στο λιβάδι η κα Ολσεν!
βρε!!!!!εσενα δεν σε πιανω πουθενα.....!!!!μεγαλυτερο αγορι??????πιστευω τα αγορια τα αλλα να τα εχεις ειδοποιησει....τους γιατρους λεω....να ειναι stand-by?????Στα καλύτερα μας είμαστε. Ξέρεις γιατί;Τα έχουμε βρει με την πάρτη μας...
Αντε ,πάω πίσω παλι να υποδεχθω ενα λιγο μεγαλύτερο αγορι
Φοβερός. Χαχαχα.βρε!!!!!εσενα δεν σε πιανω πουθενα.....!!!!μεγαλυτερο αγορι??????πιστευω τα αγορια τα αλλα να τα εχεις ειδοποιησει....τους γιατρους λεω....να ειναι stand-by?????
Φιλε μου...ας ειναι καλα η Αγαπητη Νηματοθετρια....που μας ανεχεται...βεβαια...να λεμε και του στραβου το δικιο...και εκεινη συμμετεχει...μας δινει πατηματα......τι να κανουμε ???που αμα δεν της πουμε μια Καλημερα δεν παει καλα η μερα μας....Φοβερός. Χαχαχα.
Έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω απολύτως.Φιλε μου...ας ειναι καλα η Αγαπητη Νηματοθετρια....που μας ανεχεται...βεβαια...να λεμε και του στραβου το δικιο...και εκεινη συμμετεχει...μας δινει πατηματα......τι να κανουμε ???που αμα δεν της πουμε μια Καλημερα δεν παει καλα η μερα μας....
Ε ναι, την αγαπάμε, ειναι καλο παιδί, εχει περάσει ολες τις εξετασεις. Ολα τα crash testεεε καλα δεν ειμαστε ισα με την Ακροπολη χαχαχαα κ εμεις σε αγαπαμε λιιιιιιγο παραπανω χαχαχααχ
Ολα τα νοσοκ εκει γυρω ειναι.βρε!!!!!εσενα δεν σε πιανω πουθενα.....!!!!μεγαλυτερο αγορι??????πιστευω τα αγορια τα αλλα να τα εχεις ειδοποιησει....τους γιατρους λεω....να ειναι stand-by?????
Ειστε η καθημερινή παρέα μου πάνω απο χρόνο..χωρις εσας ,δεν θα είχε είχε γίνει τόσο γνωστό το νημα και κάτ επέκταση κι εγω ,εφόσον με αφορά.Φιλε μου...ας ειναι καλα η Αγαπητη Νηματοθετρια....που μας ανεχεται...βεβαια...να λεμε και του στραβου το δικιο...και εκεινη συμμετεχει...μας δινει πατηματα......τι να κανουμε ???που αμα δεν της πουμε μια Καλημερα δεν παει καλα η μερα μας....
Αχ τι έχω περάσει στις αρχές..θυμάσαι;;Αλλα πεισματάρα, εδω σταθερά χαχαχαχα!Ε ναι, την αγαπάμε, ειναι καλο παιδί, εχει περάσει ολες τις εξετασεις. Ολα τα crash test
ΣυμπαθέστατηΜικρό σπιτι στο λιβάδι η κα Ολσεν!
Στα πιο δυσκολα εμεις χαχαχαεμεις τα μεγαλυτερα παιδια προσπαθουμε να γαμησουμε τον εγκεφαλο της γυναικας πρωτα ...οι μικροτεροι κομπρεσερ χαχαχα