kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Σκυλί είμαι αντέχω χαχαχα!!
Σκυλί είμαι αντέχω χαχαχα!!
Χαχαχαχα, καυλιαρα.. με καυλες ξύπνησες μωρακι; πήγαινε τότε να εκτονωθείς στους σημερινούς τυχερούς..Καλημέρα μωρό ,μόλις ξύπνησα...αυτός ο καιρός μόνο για ξαπλες είναι και σεξ!!
Καλή σου μέρα όμορφη!!Morning boys ...
Καλημέρα Τζοάννα!Morning boys ...
Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να σας γνωρίσω όλους!!Ανέφικτο όμως.. λόγω υποχρεωσεων μου!Κατέβα Ηράκλειο Κρήτης να δουμε άσπρη μέρα κι εδω...
καυλα!!!Εύχομαι ένα καυλιαρικο Σαββατόβραδο....Goodnight!
...Σαραφης στα Τρικαλα, Σαραφης στην Αθηνα, τωρα κ στο Παρισι!Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να σας γνωρίσω όλους!!Ανέφικτο όμως.. λόγω υποχρεωσεων μου!
Σας ευχαριστώ πολύ όμως για την στήριξη και προτίμηση σας στο πρόσωπο μου!!
Αμα ειναι να δουν ασπρη μερα , να παςΜακάρι να μπορούσα να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να σας γνωρίσω όλους!!Ανέφικτο όμως.. λόγω υποχρεωσεων μου!
Ω ρε φιλε, τι μου θυμισες. Π ιωακειμ κολονακι levis 501 σαραφης, και τρίκαλα ,τωρα και στο Παρίσι...Σαραφης στα Τρικαλα, Σαραφης στην Αθηνα, τωρα κ στο Παρισι!
Πρέπει όλοι να συμβάλουμε με πράξεις κατά της αστικοποιήσεως...Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω όλη την Ελλάδα και να σας γνωρίσω όλους!!Ανέφικτο όμως.. λόγω υποχρεωσεων μου!
Ω να σου γ@@@@@σω !!!!!
Τι μας κάνεις ρε μωρό και είμαστε στην δουλειά!
Πεντακάθαρη μουναρα μου μιλφαρα μου
Τι εγινε γιαννη;Ω να σου γ@@@@@σω !!!!!
I phone 14?Μου αρέσει να σας παίζω/καυλωνω.. το γνωρίζετε ήδη.. γι αυτό φτάσαμε στις 1300+ σελίδες αγόρια μου..
Εντωμεταξύ, κάθε μέρα μπαίνουν κριτικές από αγόρια που βλέπω αρα έχω υπερβεί τις 300και,πρεπει να οργανώσω το δωράκι που έταξα!!
...οι προτασεις εγιναν!Μου αρέσει να σας παίζω/καυλωνω.. το γνωρίζετε ήδη.. γι αυτό φτάσαμε στις 1300+ σελίδες αγόρια μου..
Εντωμεταξύ, κάθε μέρα μπαίνουν κριτικές από αγόρια που βλέπω αρα έχω υπερβεί τις 300και,πρεπει να οργανώσω το δωράκι που έταξα!!