Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Τι ωραία πλάτη ...αλήθεια τι άθλημα κάνεις Τζο???
Τι ωραία πλάτη ...αλήθεια τι άθλημα κάνεις Τζο???
...τρελαίνομαι γι αμαρτίες/αταξίες ...!!
Δεν υπάρχει καλύτερο από το να παίρνεις στα 4 μια γυναίκα με ωραία γυμνασμενη πλάτη ..Καλά ρέ φίλε τήν πλάτη είδες εσύ....? Χαμήλωσε τά μάτια σου λίγο..... πιό χαμηλά δέν είδες τπτα?
Πολεμικές τέχνες,δεν είμαι μάχιμη φυσικά εδώ και χρόνια,διδάσκω...Τι ωραία πλάτη ...αλήθεια τι άθλημα κάνεις Τζο???
Καυλιαρη...άτακτε καυλιαρη....Ώ νά σού γαμήσω βραδιάτηκα καυλιάρα..... Πώς νά κοιμηθώ τώρα γαμώ τήν κοινωνία μου γαμώ.....? Ντροπή καί αίσχος καί φτού σου........ Θά πλήνω στό χέρι πάλι....?......φτού και αρχίζω......
Έχεις δειρει κανέναν ενοχλητικό σαλιαρη ???Πολεμικές τέχνες,δεν είμαι μάχιμη φυσικά εδώ και χρόνια,διδάσκω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρη...άτακτε καυλιαρη....
Εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέΈχεις δειρει κανέναν ενοχλητικό σαλιαρη ???
Κάτι ξέρεις εσύ παραπάνω...Δέν υπάρχει τίποτα καλλύτερο από τό νά παίρνεις γυναικάρα μέ τόσο ωραίο κωλαράκι..... εγώ στήν πλάτη δέν τίς τόν βάζω...... φιλικά πάντα......
Μεγάλοι ζωγραφοι έχουν υμνήσει τη γυναικεία πλάτη ...τις γυναικείες γαμπες ...τη γυναικεία ωλένη ....δεν πειράζει ...συνεχίστε τον ύπνο σας ...Δέν υπάρχει τίποτα καλλύτερο από τό νά παίρνεις γυναικάρα μέ τόσο ωραίο κωλαράκι..... εγώ στήν πλάτη δέν τίς τόν βάζω...... φιλικά πάντα......
Τι κάνεις box ή kick boxing ???Εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέ
...καμία φορά το στόμα και η αδιαφορία "πονάνε" περισσότερο ...
Και τα 2...διακρίσεις στο κικ είχα...Τι κάνεις box ή kick boxing ???
Όντως,με τα λόγια, είναι καλητερα, αλλά όταν ο άλλος μύστης δεν περνει από λόγια γιατί είναι τούβλο, εκεί θέλει την περιπέτειαΕκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέ
Και μπρος και πίσω...καύλα είσαι!!!Αυτό το reverse cowgirl κι εσύ σε έξαλλη σεξουαλική κατάσταση ήταν και αυτό από τα ωραία της συνεύρεσης μας...Αν και δεν υπάρχει κάτι που δεν ήταν καύλα μαζί σου!!!
Και μορφωμένο το κορίτσι μας, και αθλητικό, και μάχημο... αχ.Και τα 2...διακρίσεις στο κικ είχα...
Και μπρος και πίσω...καύλα είσαι!!!Αυτό το reverse cowgirl κι εσύ σε έξαλλη σεξουαλική κατάσταση ήταν και αυτό από τα ωραία της συνεύρεσης μας...Αν και δεν υπάρχει κάτι που δεν ήταν καύλα μαζί σου!!!
..ματάκια ένα επάγγελμα είναι κι αυτο..και υπάρχουν κυρίες με καλό μορφωτικό η και κοινωνικό επίπεδο ..Και μορφωμένο το κορίτσι μας, και αθλητικό, και μάχημο... αχ.
Ναι μωρό μου, συμφωνώ.. και είναι και ωραίο που έχουμε και τέτοιες κυρίες...ματάκια ένα επάγγελμα είναι κι αυτο..και υπάρχουν κυρίες με καλό μορφωτικό η και κοινωνικό επίπεδο ..
Ρε συ Τζοαννα ασε τα κουλτουριαρικα. Στη "Μεγαλη των Μπατσων Σχολη" ολοι θυμουνται τη σεξυ ξανθια που τους διδασκε πολεμικες τεχνες. Κανενας δε θυμαται τις γκομενιτσες του λατινου εραστηΕκτός ρινγκ δεν έχω δείρει ποτέ
Τελευταία μπαίνεις αργά στο νημα που πάω για ύπνο και δεν έχω όρεξη..Θες να τσακωθούμε αύριο ...;Ρε συ Τζοαννα ασε τα κουλτουριαρικα. Στη "Μεγαλη των Μπατσων Σχολη" ολοι θυμουνται τη σεξυ ξανθια που τους διδασκε πολεμικες τεχνες. Κανενας δε θυμαται τις γκομενιτσες του λατινου εραστη
Αν μου κανεις και kickboxing , ναιΤελευταία μπαίνεις αργά στο νημα που πάω για ύπνο και δεν έχω όρεξη..Θες να τσακωθούμε αύριο...;