adventure1290
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Από την προπόνηση να υποθέσουμε η φωτογραφίαΈτσι σας θέλω,καβλωμενους και άτακτους!!!
Να βάλω και μια φωτο της στιγμής, που μόλις έβγαλα!
Από την προπόνηση να υποθέσουμε η φωτογραφίαΈτσι σας θέλω,καβλωμενους και άτακτους!!!
Να βάλω και μια φωτο της στιγμής, που μόλις έβγαλα!
....προπόνηση στο σεξ..ναί χαχαχαχά!!!Από την προπόνηση να υποθέσουμε η φωτογραφία
Καλημέρα καυλιάρα νεαρά...Καλημέρα!
Καλημέρα αγόρι...!Καλημέρα καυλιάρα νεαρά...
Καλημερα. Εισαι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει ελευθερο αυτη την στιγμη. Κουκλαρα.Καλημέρα!
Ωωωω!!Καλημέρα μωρό!!Καλημερα. Εισαι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει ελευθερο αυτη την στιγμη. Κουκλαρα.
Ευχαριστώ!!Ομορφιές
Κανονισε το προγραμμα σου εσυ κουκλα. Εδω θα ειμαστε και οταν γυρισεις.Αγοράκια σήμερα είμαι φουλ, δύσκολο να βάλω αλλά ραντεβού...Επίσης τα μηνύματα δεν τα βλέπω όλα ,πάρτε στο τηλ γι άμεσα .Έυχαριστω για κατανόηση!
Έργο τέχνης!
εε εχει ζεστη γενικα γλυκεια μου αλλα κρατα και κατι κριφο τα πεταξες ολαΈτσι κάτι για να σας κρατώ ζεστούς...μέχρι ναβ βάλω πρόστυχο υλικό ..
Ούπς...ωραία βυζάκια καυλιάρα νεαρά... έχουν γαλατάκι?.... θά έρθω νά τά πιπιλήσω γιά νά σιγουρευτώ......Έτσι κάτι για να σας κρατώ ζεστούς...μέχρι ναβ βάλω πρόστυχο υλικό ..
οκ τοτε να αλλαξει ονομα στο νημα να την βγαλετε μιλκαΟύπς...ωραία βυζάκια καυλιάρα νεαρά... έχουν γαλατάκι?.... θά έρθω νά τά πιπιλήσω γιά νά σιγουρευτώ......
Πάντα μας εχεις ζεστους εσυ μωρό μουΈτσι κάτι για να σας κρατώ ζεστούς...μέχρι ναβ βάλω πρόστυχο υλικό ..
Στο νήμα μου όλα φανερά τα έχω!εε εχει ζεστη γενικα γλυκεια μου αλλα κρατα και κατι κριφο τα πεταξες ολα
Γεια σου μωράκι...!Πάντα μας εχεις ζεστους εσυ μωρό μου
Ούπς...ωραία βυζάκια καυλιάρα νεαρά... έχουν γαλατάκι?.... θά έρθω νά τά πιπιλήσω γιά νά σιγουρευτώ......
...έντονη μέρα μωρό..Κανονισε το προγραμμα σου εσυ κουκλα. Εδω θα ειμαστε και οταν γυρισεις.
Έργο τέχνης!