Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Τώρα μας έδωσες την χαριστική βολή μωρό.Αϋπνίες θα έχουμεΘα σας καληνυχτίσω εδώ.. με φρέσκιες φωτο...τα λέμε αύριο πάλι αγοράκια μου...
Τώρα μας έδωσες την χαριστική βολή μωρό.Αϋπνίες θα έχουμεΘα σας καληνυχτίσω εδώ.. με φρέσκιες φωτο...τα λέμε αύριο πάλι αγοράκια μου...
Ντάξει...Μας καύλωσες πάλι και άντε να δουλέψουμε νυχτιάτικα..Με το πουλί όρθιο πάλιΘα σας καληνυχτίσω εδώ.. με φρέσκιες φωτο...τα λέμε αύριο πάλι αγοράκια μου...
ΝαιιιιΜε το σλουρπ σλουρπ, ε;;;
Καλημέρα καύλαWe love anal..
Μμμμ!! Καυλα μου ατελειωτη...Αγάπες μου, σήμερα σας είδα λίγο παραπάνω και μ άρεσε γιατι τις περασμένες ημέρες υπήρχε πίεση χρόνου.. πάω για μπανάκι και να βγω μια βόλτα..Μακια !!
Καλημερα παιχνιδιαρικο μωρο. Μας εχεις παρει τα μυαλα. Ηρθε φιλος που σε συστησα και αυτος μετα που εφυγε σου αφησε μηνυματα να πατε για φαγητο εμαθα. Σε φλεταρε ο μπαγασας. Εχεις το κατι που θελουμε.Καλημερούδια!
Κοίτα....κοπελιά να μην ξαναβάλεις φωτογραφιες γιατί βλέπω να έρχονται έξω από το σπίτι σου πολλές γυναίκες να κάνουν φασαρία....μ ποιο λόγο.....δεν μας γαμανε οι άντρες μας δεν έχουν στάλα χύσια τα έχουν ρίξει όλα στις φωτογραφίες σου ..... πρόσεχε όταν θα βγαίνεις έξωΚαλημερούδια!
Μωράκι κατ αρχάς σ ευχαριστώ που με συστησες, με τιμά!!Ο δε φίλος σου ευγενέστατος και γοητευτικός!!Σου είπε ότι μετά μου άφησε μήνυμα όταν έφυγε να πάμε για φαι;!!χαχαχαχαχαχα!!μου έγραψε ότι έχω ευχάριστο χαρακτήρα και κάτι που τον τράβα για να φλερτάρει!!Να και τα τυχερά μου!!Καλημερα παιχνιδιαρικο μωρο. Μας εχεις παρει τα μυαλα. Ηρθε φιλος που σε συστησα και αυτος μετα που εφυγε σου αφησε μηνυματα να πατε για φαγητο εμαθα. Σε φλεταρε ο μπαγασας. Εχεις το κατι που θελουμε.
Κοίτα....κοπελιά να μην ξαναβάλεις φωτογραφιες γιατί βλέπω να έρχονται έξω από το σπίτι σου πολλές γυναίκες να κάνουν φασαρία....μ ποιο λόγο.....δεν μας γαμανε οι άντρες μας δεν έχουν στάλα χύσια τα έχουν ρίξει όλα στις φωτογραφίες σου ..... πρόσεχε όταν θα βγαίνεις έξω
Πήρα το πρωινό ρόφημα ο μύστηςΠρωινές απολαύσεις....
Καλημέρα καυλιάρα....κ τι ωραία μέρα... Riding Day...Καλημερούδια!
Ω ναι!!!!Καλημέρα καυλιάρα....κ τι ωραία μέρα... Riding Day...
Το αλλογο καβαλησε
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις;
Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά λίγο έλειψα ο σύζυγος καί τό έκανες Αμερικαν μπαρ....φτού σου....όλα τά έκανες αλλά γιά ιππασία δέν σού τό είχα...ξαναφτού σού.....