Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.237
Θα σας αφήσω λίγο και επανέρχομαι..?
Ναι βρε, το κατάλαβα, τι μαζί, δεν το έχω με τις παρτούζες.......Αν το κορίτσι χαλαρώσει και ξεχάσει λίγο (όχι πολύ) το ρολόι της, όλα θα γίνουν. Άλλωστε εγώ με το 2ο ημίχρονο εννοούσα σε επόμενη συνάντηση μαζί μου.
Πάνω στο καλύτερο όμως, εκεί που λέγαμε πώς θα σε κάνουμε να λιώσεις σαν παγωτό, ένα πράγμα.Θα σας αφήσω λίγο και επανέρχομαι..?
Εγώ πάλι το έχω, αλλά σαν κάτι το διαφορετικό, για την ποικιλία του πράγματος. Γιατί καλές και οι παρτούζες, αλλά τα καλύτερα γαμήσια πέφτουν στα ματσάκια one-to-one όταν αυτά είναι ντέρμπι.Ναι βρε, το κατάλαβα, τι μαζί, δεν το έχω με τις παρτούζες.......
Ναι σήμερα δεν ανταποκρίνεται άμεσα, κάπου αλλού παίρνει μεζέ, εμάς εδώ μας έχει αναπληρωματικούς........Πάνω στο καλύτερο όμως, εκεί που λέγαμε πώς θα σε κάνουμε να λιώσεις σαν παγωτό, ένα πράγμα.
Λογικό το βρίσκω, καλό το μπλα-μπλά, αλλά χρειάζεται και το αχ-βαχ στη ζωή, όχι μόνο τη δική της, όλων μας.Ναι σήμερα δεν ανταποκρίνεται άμεσα, κάπου αλλού παίρνει μεζέ, εμάς εδώ μας έχει αναπληρωματικούς........
Ναι εντάξει, την πειράζω, εξ'αλλου με έχει μάθει τώρα, δεν με παρεξηγεί........Λογικό το βρίσκω, καλό το μπλα-μπλά, αλλά χρειάζεται και το αχ-βαχ στη ζωή όχι μόνο τη δική της, όλων μας.
Πολύ γρήγορα γύρισες για να ήταν διάλειμμα αχ-βαχ, πιο πολύ για κανένα πλυντήριο σε κόβω να έβαλες.Απαπαπα γκρίνια..σας κακομαθα μου φαίνεται ?
Το παιδί και το σκυλί λέει, είναι όπως τα μάθεις κι εμείς παιδιά είμαστε και τι παιδιά, ανυπόμονα.......Απαπαπα γκρίνια..σας κακομαθα μου φαίνεται ?
???? έχω και κάτι βιαστικά γρήγορα αγόρια μη παίρνεις όρκο !!!Πολύ γρήγορα γύρισες για να ήταν διάλειμμα αχ-βαχ, πιο πολύ για κανένα πλυντήριο σε κόβω να έβαλες.
Τελος η δουλειά???χρειάζομαι προπόνηση επείγοντος.. Ξέρουμε κάτι καλό;
Γενικά χαλαρή είμαι να ξέρεις δε γουστάρω πουθενά άγχος.Αν το κορίτσι χαλαρώσει και ξεχάσει λίγο (όχι πολύ) το ρολόι της, όλα θα γίνουν. Άλλωστε εγώ με το 2ο ημίχρονο εννοούσα σε επόμενη συνάντησή της με μένα.
Αυτά τα γρήγορα αγόρια, χαλάνε τη πιάτσα, θέλει ρεγουλο το πράμα για να το απολαύσεις, για να δούμε γιατί με ξαναζωνουν τα φίδια......Oριστε ήρθα ..κάτι πήρε τ αυτι μου για γλύψιμο και παρτουζες..Δε με τρελαίνει να με γλύφουν ψέματα δε θα πω..αντιθέτως τρελαίνομαι να γλύφω!!όσο για σχήματα, προτιμώ τα τρίο με Άνδρες..Δε το έχω με γυναίκες ερωτικά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???? έχω και κάτι βιαστικά γρήγορα αγόρια μη παίρνεις όρκο !!!
Ωχ, Houston we've got a problem, κι εγώ τρελλαίνομαι να γλείφω. Θα πρέπει να τα βρούμε κάπου στη μέση τότε, εγώ στον 1ο κι εσύ στον 2ο γύρο, deal? Υπάρχει βέβαια και το 69, για να μη ξεχνιόμαστε.Oριστε ήρθα ..κάτι πήρε τ αυτι μου για γλύψιμο και παρτουζες..Δε με τρελαίνει να με γλύφουν ψέματα δε θα πω..αντιθέτως τρελαίνομαι να γλύφω!!όσο για σχήματα, προτιμώ τα τρίο με Άνδρες..Δε το έχω με γυναίκες ερωτικά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???? έχω και κάτι βιαστικά γρήγορα αγόρια μη παίρνεις όρκο !!!
Ο συγκεκριμένος γιατί τον έχω χρόνια έχει ήδη ξεκουμπωθει και τον πετάει έξω από το ασανσέρ, ζω για τη στιγμή που θα καλέσει κάποιος το ασανσέρ κατά λάθος ????Αυτά τα γρήγορα αγόρια, χαλάνε τη πιάτσα, θέλει ρεγουλο το πράμα για να το απολαύσεις, για να δούμε γιατί με ξαναζωνουν τα φίδια......
Μπήκες στο ασανσέρ την ώρα που τον έχω πετάξει έξω; Ε, θα σε γαμήσω! (Γκουσγκούνης, ο ένας και μοναδικός)Ο συγκεκριμένος γιατί τον έχω χρόνια έχει ήδη ξεκουμπωθει και τον πετάει έξω από το ασανσέρ, ζω για τη στιγμή που θα καλέσει κάποιος το ασανσέρ κατά λάθος ????
Ωχ, Houston we've got a problem, κι εγώ τρελλαίνομαι να γλείφω. Θα πρέπει να τα βρούμε κάπου στη μέση τότε, εγώ στον 1ο κι εσύ στον 2ο γύρο, deal? Υπάρχει βέβαια και το 69, για να μη ξεχνιόμαστε.
Είπα να κάνω μια υπέρβαση ρε παιδιά, αλλά με τρομάζετε...?Ωχ, Houston we've got a problem, κι εγώ τρελλαίνομαι να γλείφω. Θα πρέπει να τα βρούμε κάπου στη μέση τότε, εγώ στον 1ο κι εσύ στον 2ο γύρο, deal? Υπάρχει βέβαια και το 69, για να μη ξεχνιόμαστε.
Μη φοβού Μαριάμ, χαλάρωσε κι όλα καλά θα πάνε ? ?Είπα να κάνω μια υπέρβαση ρε παιδιά, αλλά με τρομάζετε...?
Συγγνώμη αλλά τον λυπάμαι.......Ο συγκεκριμένος γιατί τον έχω χρόνια έχει ήδη ξεκουμπωθει και τον πετάει έξω από το ασανσέρ, ζω για τη στιγμή που θα καλέσει κάποιος το ασανσέρ κατά λάθος ????