Νέα

Τύποι που παίζουν την πούτσα τους σε δημόσιες τουαλέτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Κάνει καλό η μαλακία σε δημόσιο χώρο...Κάνεις διαφήμιση,αν και σε αντρικές χέστρες άντρες σου την βλέπουν,αλλά μπορείς και να συγκρίνεις και μεγέθη για να ξέρεις και τι σου γίνεται.Άσε που χαλαρώνεις κιόλας.Μια πηχτή την ημέρα,τον ουρολόγο κάνει πέρα!!!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αληθινο γεγονος με προταγωνιστη εμενα πριν μερικους μηνες σε σχολη
ειχα καβλωσει με μια σημαθητρια μου που εκανε γενικα την δυσκολη κορασιδα !!!
γραφωντας μια ημερα διαγωνισμα και αφου τελειωσαμε ειχαμε κενο,δεν ειχαμε μαθημα και αυτη καθονταν στο καφε της σχολης με μια φιλη της.εγω μπηκα μεσα στην ταξη,πηγα στο θρανιο της και πηρα τα ΓΑΝΤΙΑ της(αυτα που φοραμε σε χειμερινους περιοδους) !!!
πηγα κρυφα στις τουαλετες με τα γαντια της! εβαλα το πουλι στα γαντια μεσα(μια στο ενα-μια στο αλλο) και τραβηξα μαλακια.εχυσα αλλα φροντισα τα σπερματα μου να μην ερθουν σε επαφη με τα γαντια.μετα εβαλα τα γαντια πισω στο θρανιο της και εφυγα σαν κυριος !!!  :grin:
μαλακια που δεν της εχυσα μεσα στα γαντια !!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
γραφωντας μια ημερα διαγωνισμα και αφου τελειωσαμε ειχαμε κενο,δεν ειχαμε μαθημα και αυτη καθονταν στο καφε της σχολης με μια φιλη της.εγω μπηκα μεσα στην ταξη,πηγα στο θρανιο της και πηρα τα ΓΑΝΤΙΑ της(αυτα που φοραμε σε χειμερινους περιοδους) !!!
πηγα κρυφα στις τουαλετες με τα γαντια της! εβαλα το πουλι στα γαντια μεσα(μια στο ενα-μια στο αλλο) και τραβηξα μαλακια.εχυσα αλλα φροντισα τα σπερματα μου να μην ερθουν σε επαφη με τα γαντια.μετα εβαλα τα γαντια πισω στο θρανιο της και εφυγα σαν κυριος !!!  :grin:
τιμημενος τωρα :rockon:

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Για μας που κατουραμε στα μπαρ μπροστα απ τις μπαργουμαν επειδη οι τουαλετες ειναι βρωμερα γεματες κ μες την υγρασια,θα ανοιξετε κανενα θρεντ ρεεεεεε???????????????

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
:humpleg: :humpleg: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing:

Οι μετοχές ανέβηκαν κατακόρυφα τρελέ αρχηγέ!!!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...στο λυκειο ειχα ενα συμμαθητη που πηγαινε και την επαιζε στους καμπινεδες στο διαλειμα και μετα πηγαινε στα πρωτακια και τους εκανε χειραψια χωρις να πλυνει το χερι του εννοειται...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση  ότι το thread  έχει τίτλο " Τύπο που παίζουν την πούτσα τους σε δημόσιες τουαλέτες " , το λέω αυτό γιατί μάλλον πλατιάσαμε καί γενικεύσαμε πάλι , εν' πάση περιπτώσει συμμετέχωντας καί εγώ στο "μπάχαλο" μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία : αρχές δεκαετίας '80 μεσημέρι καλοκαίρι , ό ναός της τσόντας το ΑΛΑΣΚΑ ( αρχές Πατησίων Ομόνοια απέναντι απο την στοά της πείνας για όσους δεν το πρόλαβαν )στα ντουζένια του καί ένα γυφτάκι γύρω στα 12-13 βλέπει τις φωτογραφίες καί αυθόρμητα εντελώς την βγάζει την παίζει καί έν μέσω χειροκροτημάτων απο τον κόσμο "καταθέτει" τον κόπο του πάνω στις φωτογραφίες ! τελικά του πλήρωσε κάποιος καί το εισιτήριο να μπεί μέσα για ...περαιτέρω ξεχαρμάνιασμα ! άλλα χρόνια άλλα ήθη . 
ωραιες εποχες δικε μου,μολις ειχε βγει ο αντρεας και φαγαμε ψωμακι,

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε μάγκες πήγα να κατουρίσω στις τουαλέτες του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας το τρένο και ήταν ένας πουστόγερος που έκανε ότι κατουρούσε και μόλις με κατάλαβε γύρισε και έπαιζε την πούτσα του κοιτάζοντας με. Ξενέρωσα τόσο που έφυγα και κατούρισα 1 ώρα αργότερα στο τραίνο μέσα.

Γαμώ την πουτάνα μου με τις ανωμαλάρες που μπλέξαμε
ασε το αλλο με τους ματακηδες

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Σωστό λιοντάρι...πρόσεχε λαγέ μην του κωλοτρίβεσαι μια χαψιά θα στο κάνει το λαγουδάκι σου. :2funny:
δικε μου στο τρεξιμο ειναι δυσκολο να με τσακωσει καποιος,μιλαμε για τον γιο του ανεμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom