ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Είσαι εκεί καυλα ;Δεν έχει μία cross..2 έχει!
Είσαι εκεί καυλα ;Δεν έχει μία cross..2 έχει!
Τα Ουγκ να επιστρέψουν στη σπηλιά τουςΟποίος έχει 20 πόντους και πάνω
Και δυνατούς , όχι ψόφια πράγματα
Να έρθει πμ
Εμένα ψάχνεις δηλαδή εγώ έχω καί προτάσεις από την πορνό βιομηχανία έχω και το προφίλ του Γκουσγκούνη είμαι καράφλας με μεγάλα αυτιάΤα Ουγκ να επιστρέψουν στη σπηλιά τους
Ζητάω 20εκ και δεν είμαι εδώ για καβλαντα
20 δυνατά εκατοστά
Τα 22 εκατοστα ολο φλεβα που εχεις στο inbox δεν σου κανουν;Οποίος έχει 20 πόντους και πάνω
Και δυνατούς , όχι ψόφια πράγματα
Να έρθει πμ
Ρώτησα και εγώ αν ήθελε να της στείλω κάτι στο inbox. Δεν πήρα ακόμη απάντηση....Τα 22 εκατοστα ολο φλεβα που εχεις στο inbox δεν σου κανουν;
Κάναμε ένα σύντομο τσατ. Εγώ άργησα μετά να στειλωΡώτησα και εγώ αν ήθελε να της στείλω κάτι στο inbox. Δεν πήρα ακόμη απάντηση....
Το μελαχρινό το έχω φάει και εγώ. Μιλάμε για μουναρο και μες την καβλαααάαααΓια να μην τα πολυλογώ, κατέβηκα σήμερα και βρήκα ζευγάρι. Η τύπισσα γύρω στα 35 τούμπανο λεπτή μελαχρινή ντυμένη.... αγιοβασιλίτσα. Την πήραμε με τον δικό της στις τουαλέτες. Η πλειοψηφία των θαμώνων ήταν μάλλον αδιάφορη για το ζήτημα.....
Νομίζω πως πρέπει να συντονιστούμε οι στρειτ με τα ζευγάρια να δούμε τί θα κάνουμε.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην τα πολυλογώ, κατέβηκα σήμερα και βρήκα ζευγάρι. Η τύπισσα γύρω στα 35 τούμπανο λεπτή μελαχρινή ντυμένη.... αγιοβασιλίτσα. Την πήραμε με τον δικό της στις τουαλέτες. Η πλειοψηφία των θαμώνων ήταν μάλλον αδιάφορη για το ζήτημα.....
Νομίζω πως πρέπει να συντονιστούμε οι στρειτ με τα ζευγάρια να δούμε τί θα κάνουμε.....
Η Φωτεινή είναι μια χοντρουλα κοκκινομάλλα?Για τους παλιους αγωνιστες ....θα πρεπει να υπενθυμίσω ότι τις Παρασκευες, μετά τις 10 ,υπήρχε κάτω πρόγραμμα για ζευγάρια. Στην αρχή ξεκινήσαμε 2 ζευγάρια και η Φωτεινή. Μετα από ερωτηση, αν θέλαμε να επιτραπεί σε μονούς άντρες να κατέβουν μόνο για μάτι (υπηρχε τυπικό παραβάν γυρω απο το γωνιακό κρεβάτι) είχαν "συμμετοχή" αρκετά μέλη.
Αργότερα το χώρο αρχισαν να επισκέφτονται ζευγάρια που πολλες φορες ξεπέρασαν τα δέκα!
Για λόγους που ποτέ δεν κατάλαβα, το πρόγραμμα διεκόπει, δυστυχώς ....
Τα ζευγάρια αυτά είναι ήδη θαμώνες του Νιρβάνα ,του 2+2 και του c4c καθώς και στα "γνωστά " σπίτια swingers που γινονται εκδηλωσεις τα Σάββατα...
Χρειάζεται οργάνωση το θέμαΓια να μην τα πολυλογώ, κατέβηκα σήμερα και βρήκα ζευγάρι. Η τύπισσα γύρω στα 35 τούμπανο λεπτή μελαχρινή ντυμένη.... αγιοβασιλίτσα. Την πήραμε με τον δικό της στις τουαλέτες. Η πλειοψηφία των θαμώνων ήταν μάλλον αδιάφορη για το ζήτημα.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην τα πολυλογώ, κατέβηκα σήμερα και βρήκα ζευγάρι. Η τύπισσα γύρω στα 35 τούμπανο λεπτή μελαχρινή ντυμένη.... αγιοβασιλίτσα. Την πήραμε με τον δικό της στις τουαλέτες. Η πλειοψηφία των θαμώνων ήταν μάλλον αδιάφορη για το ζήτημα.....
Μιλάς για την εποχή πριν την ανακαίνιση με τον λαβύρινθο με το κεντρικό δωμάτιο στην μέση με τα παράθυρα? Η Φωτεινή είναι η ψηλή με τα τατουάζ?Για τους παλιους αγωνιστες ....θα πρεπει να υπενθυμίσω ότι τις Παρασκευες, μετά τις 10 ,υπήρχε κάτω πρόγραμμα για ζευγάρια. Στην αρχή ξεκινήσαμε 2 ζευγάρια και η Φωτεινή. Μετα από ερωτηση, αν θέλαμε να επιτραπεί σε μονούς άντρες να κατέβουν μόνο για μάτι (υπηρχε τυπικό παραβάν γυρω απο το γωνιακό κρεβάτι) είχαν "συμμετοχή" αρκετά μέλη.
Αργότερα το χώρο αρχισαν να επισκέφτονται ζευγάρια που πολλες φορες ξεπέρασαν τα δέκα!
Τα ζευγάρια αυτά είναι ήδη θαμώνες του Νιρβάνα ,του 2+2 και του c4c καθώς και στα "γνωστά " σπίτια swingers που γινονται εκδηλωσεις τα Σάββατα...
αυτο ειπα και εγω πιο πανω, και να οργανωθουμε ΄μεσα εδω και ανοιγωντας μυστικη ομαδα στο facebook για πιο ευκολη επικοινωνια μεσω messeger, τι λετε;Νομίζω πως πρέπει να συντονιστούμε οι στρειτ με τα ζευγάρια να δούμε τί θα κάνουμε.....
Το πρόγραμμα διακοπει ρε αρχηγέ γιατί το μαγαζί έκανε χαλάστρα στα μπουρδέλα τα άλλα μαγαζιά της περιοχής και έτσι για να μην κλείσει όπως έκλεισε το king koffe στο παρελθόν στο Μεταξουργείο που με 7 ευρώ γαμουσες παρτουζα έτσι περιοριστικε και ο σινεμας και παίζει μόνο ενημέρωση και κάνα ζευγάρι οπότε πάειΓια τους παλιους αγωνιστες ....θα πρεπει να υπενθυμίσω ότι τις Παρασκευες, μετά τις 10 ,υπήρχε κάτω πρόγραμμα για ζευγάρια. Στην αρχή ξεκινήσαμε 2 ζευγάρια και η Φωτεινή. Μετα από ερωτηση, αν θέλαμε να επιτραπεί σε μονούς άντρες να κατέβουν μόνο για μάτι (υπηρχε τυπικό παραβάν γυρω απο το γωνιακό κρεβάτι) είχαν "συμμετοχή" αρκετά μέλη.
Το σινεμά είχε σελίδα δική του με μέλη με room chat για συνομιλίες και ραντεβού παλιά εκεί που είναι οι τουαλέτες τώρα ήταν καφενείοαυτο ειπα και εγω πιο πανω, και να οργανωθουμε ΄μεσα εδω και ανοιγωντας μυστικη ομαδα στο facebook για πιο ευκολη επικοινωνια μεσω messeger, τι λετε;
?????Η Φωτεινή είναι μια χοντρουλα κοκκινομάλλα?
Μάλλον λες άλλη ήταν μια βυζιτα του μαγαζιού που δούλευε για νά βγει το ενοίκιο του μαγαζιού