Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
πηγατε στα Super Market τυποι? Ερχεται ο συριζα  :S

τι να αποθηκεύσουμε?  Σκεπτομαι να ψωνισω 5 - 6 μεγαλα κουτια νεσκαφέ. Ακουω αλλες προτασεις  :think:
κορόιδευε τύπε εσύ... τα πράγματα είναι σοβαρά αν δεν βγει ΠτΔ, το τονίζω... Ο κόσμος ήδη έχει φοβηθεί, να αναφέρω μόνο το Χ.Α. έκλεισε στις -12,78 μονάδες. Καταλαβαίνεις και τα επακόλουθα... μετά θα λέμε γιατί θέλουν ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες... αν προλάβουμε κιόλας! ;)
Υ.Γ. Τα λιγοστά μου ευρώ δεν θα τα χρησιμοποιήσει ο γέρος για εσωτερικό δανεισμό!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κορόιδευε τύπε εσύ... τα πράγματα είναι σοβαρά αν δεν βγει ΠτΔ, το τονίζω... Ο κόσμος ήδη έχει φοβηθεί, να αναφέρω μόνο το Χ.Α. έκλεισε στις -12,78 μονάδες. Καταλαβαίνεις και τα επακόλουθα... μετά θα λέμε γιατί θέλουν ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες... αν προλάβουμε κιόλας! ;)
Υ.Γ. Τα λιγοστά μου ευρώ δεν θα τα χρησιμοποιήσει ο γέρος για εσωτερικό δανεισμό!
Τι θα ψηφισεις λοιπον τυπε, αφου ανησυχεις τοσο για το μελλον της χωρας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε ξέρω με ποιές στερεοτυπικές δευτερότριτες συναναστρέφεσαι ψηλέ.Το σκεπτικό μου δεν βασίζεται μόνο στα δικαιώματα των μειονοτήτων αλλά κ σε αυτά.Έχω λιώσει παπούτσι εγώ στις πορείες της αριστεράς τόσο που ανοίγεις εργοστάσιο.
Κατι ξερανε που λεγανε στα παιδια παλιοτερα "μην γινεις πουστης και κομμουνιστης".

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τι θα ψηφισεις λοιπον τυπε, αφου ανησυχεις τοσο για το μελλον της χωρας?
αν ειρωνεύεσαι δεν κάνω καθόλου πλάκα...
ελπίζω να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας, παρότι δεν το βλέπω, για να μην υπάρξει ούτε η πρώτη φορά που θα μπω σε δίλημμα!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Και να σκεφτείς ότι τα σημερινά συνέβησαν με την υποψία και μόνο. Σκέψου τελικά να προκηρυχθούν εκλογές. Όχι Coca Cola ούτε River Cola θα βρίσκετε να σαμποτάρετε.

Επισκέπτης
Βουλωσε το στομα σου με καμια Πακικη ψωλη ρε γαμημενε και σκασε.
Σας εχει σιχαθει οι ψυχη μου παλιοπουστες

Ρε σάλτα γαμήσου μωρή φασισταριό ολκής που μου μαθες κ να εκφράζεις κ άποψη.

Σα τα αρούρια σας βλέπω από του χρόνου να τρέχετε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λαφαζάνης : "Προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ωμή παρέμβαση η κατάρρευση του Χ.Α"
είναι που δεν είσαι εσύ αρχηγός Παναγιώτη. Σούζα θα καθόταν οι αγορές

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Και να σκεφτείς ότι τα σημερινά συνέβησαν με την υποψία και μόνο. Σκέψου τελικά να προκηρυχθούν εκλογές. Όχι Coca Cola ούτε River Cola θα βρίσκετε να σαμποτάρετε.
και μην ξεχνάμε και την υπόθεση Ρωμανού!

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εντάξει … σε λίγο θα επέμβουν τα νεφελίμ, θα επιτεθούν τα ελοχίμ θα βάζουν τρικλοποδιές τα Ελ και θα συνωμοτεί εναντίον της αριστεράς το διεθνές σιωνιστικό και εβραικό λόμπυ παρέα με τους εγχώριους μασώνους… χώρια που θα ψεκάζουνε κιόλας την κυβέρνηση της αριστεράς…

ααααχχχχαααααχαχαχαχαχα….

λαφαζάνης φορ πρέζιντετ ρε μουνιά…. και τα μυαλά στα κάγκελα….

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αν ειρωνεύεσαι δεν κάνω καθόλου πλάκα...
ελπίζω να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας, παρότι δεν το βλέπω, για να μην υπάρξει ούτε η πρώτη φορά που θα μπω σε δίλημμα!
Δεν ειρωνεύομαι καθολου. Αντιθέτως μαλιστα με ενδιαφερει η αποψη σου, γιατι εχω την εντυπωση ότι ανθρωποι όπως εσυ θα κρινουν και την πρωτια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ειρωνεύομαι καθολου. Αντιθέτως μαλιστα με ενδιαφερει η αποψη σου, γιατι εχω την εντυπωση ότι ανθρωποι όπως εσυ θα κρινουν και την πρωτια.

εγώ πάντως καλού κακού έκλεισα και εισητήρια μόλις τώρα ώστε να είμαι στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου

Επισκέπτης

Σιγά το δίλημμα στο οποίο θα μπεί.Δεν τον διάβασες πιο πρίν?Ειλημένη απόφαση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.Το είπε .Αλί αν περιμένουμε από αυτούς τους ''διλημματίες''

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
εγώ πάντως καλού κακού έκλεισα και εισητήρια μόλις τώρα ώστε να είμαι στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου
πάνω που θα έλεγα πως το δίλημμα γίνεται τρίλημμα στην περίπτωση μη εκλογής προέδρου, επιπροσθέτως να την κάνω από την χώρα και συ έρχεσαι; :S

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πάνω που θα έλεγα πως το δίλημμα γίνετια τρίλημμα στην περίπτωση μη εκλογής προέδρου, επιπροσθέτως να την κάνω από την χώρα και συ έρχεσαι; :S
Απο βραζιλια η ελβετια θα ερθεις τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom