Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το ΠΑΣΟΚ, στην ψηφοφορία στη βουλή, για να εγκριθεί η είσοδός μας στην ΕΟΚ, απεχώρησε περήφανα και τιμημένα ,....γηρατειά (στα μυαλά τους) !

Τότε ο Αντρέας είχε ανοιχτό δίαυλο, προς τον 3ο δρόμο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά τελικά κάπου τον έχασε, λόγω ομιχλώδους και νεφοσκεπούς τοπίου > Αλλιώς τώρα θα τρώγαμε απο το βυζί της γίδας Αμάλθειας κατ΄ευθείαν λέμε !ύ

ειδαμε και το ανηκομεν εις την δυσην

τι φωναζετε τωρα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ειδαμε και το ανηκομεν εις την δυσην

τι φωναζετε τωρα

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ανήκωμεν πουθενά αλλού ;;;;;

Εκ συστάσεως του Νεο_Γκρίκ κράτους ανήκωμεν άλλοτε οικειοθελώς και άλλοτε δια της βίας ,....στην Δύση ! Βλέπε ιστορία Βαλκανικών- Α΄Παγκοσμίου - Εμφυλίου κλπ)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ο Κων/νος Καραμανλής, είπε μια αλήθεια και μάλιστα χρησιμοποιώντας την σωστή λέξη ,...."ανήκωμεν" !

Ηξερε πολύ καλά τι έλεγε , αλλά μπορούσε να το λέει έτσι στα ίσα, γιατί το πόπολο δεν θα καταλάβαινε τη σημασία , όντας ανιστόριτο !

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
"Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να καταστείλει την φοροδιαφυγή, περιορίζοντας τις απώλειες των κρατικών εσόδων κατά 50% από τις σημερινές και δη εντός ολίγων μηνών, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Γιάννης Μηλιός.

«Είμαστε σίγουροι ότι σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο από την φοροδιαφυγή ένα ποσοστό γύρω στο 50% μπορούμε να το συλλέξουμε. Σε λίγο χρόνο, σε μήνες», τόνισε ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεσμεύτηκς παράλληλα, πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα επαναφέρει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του 2011."

Λεφτά υπάρχουνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mιλας κ εχεις αποψη ΕΣΥ που ζεις στην Αγγλια κ περνεις 86,000 λιρες  107.085 EUR το χρονο? χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ανήκωμεν πουθενά αλλού ;;;;;

Εκ συστάσεως του Νεο_Γκρίκ κράτους ανήκωμεν άλλοτε οικειοθελώς και άλλοτε δια της βίας ,....στην Δύση ! Βλέπε ιστορία Βαλκανικών- Α΄Παγκοσμίου - Εμφυλίου κλπ)

ανήκω belong (a'niko)
ρήμα αμετάβατο (ρήμα)
1. είμαι κτήμα κάποιου Το σπίτι μού ανήκει.
2. είμαι μέρος, έχω σχέση με ιστορίες που ανήκουν στο παρελθόν

αφου ο εθναρχης μας θεωρουσε κτημα ιδιοκτησια της δυσης τι φωναζετε τωρα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πόθεν προκύπτει ότι υπάρχουν στην λίστα Λαγκαρντ... ?? μια λίστα με καταθέσεις είναι .. δηλαδή όποιος έχει καταθέσεις είναι σώνει και καλά φοροφυγάδας ή επειδή έχει καταθέσεις πρέπει να του τις πάρουμε ??

φοροδιαφυγή και χρωστούμενο φόροι... εσύ δεν σκούζεις ότι θα μας τα πάρουν όλα επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε τους φόρους .?? να τα πάρουν αλλά από όλους...

γιατί σώνει και καλά οι πολυεθνικές φοροδιαφεύγουν ?? δεν μπορεί να περνάει από το μυαλουδάκι σου ότι πληρώνουν τους φόρους τους μέχρι κεραίας κάνοντας χρήση των φορολογικών διατάξεων που υπάρχουν (νέες επενδύσεις κλπ κλπ κλπ)... 
Ναι επειδη δεν υπαρχουν υποπτοι οτι φοροδιαφευγουν για αυτο διωκονται Παπακωνσταντινου...καπελερης...διωτης Διαλεξε κ διαβασε

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
μη μου πειράζεις τον <τραμουνάρα ! Είναι φίλος μου, συντοπίτης, σύντεκνος, φευγάτος στας Ευρώπας (και όχι μόνο) !

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει η κουφάλα ! Δεν τον ξέρεις τι πονηρούλης γάτος είναι! :boobies:

Ρε Τζόνυ , σου λέω ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και το έλεγε μπας και ξυπνήσει κανα βαρεμένο , να μην ζητάει λαγούς με πετραχήλια (βλ ιστορία 1864 και εντεύθεν)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Mιλας κ εχεις αποψη ΕΣΥ που ζεις στην Αγγλια κ περνεις 86,000 λιρες  107.085 EUR το χρονο? χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και ποιός θα μου απαγορεύσει να μιλάω και να έχω άποψη ??

και ποιός σου είπε ότι δεν έχω και οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι επειδη δεν υπαρχουν υποπτοι οτι φοροδιαφευγουν για αυτο διωκονται Παπακωνσταντινου...καπελερης...διωτης Διαλεξε κ διαβασε

γιαυτό έχεις την εντύπωση ότι διώκονται ???

ή μήπως για απιστία σε βάρος του Δημοσίου και για νόθευση εγγράφων ??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και ποιός θα μου απαγορεύσει να μιλάω και να έχω άποψη ??

και ποιός σου είπε ότι δεν έχω και οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα ??
Οσα συμφεροντα κ να εχεις πεζει ρολο τι εισπρατεις...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιαυτό έχεις την εντύπωση ότι διώκονται ???

ή μήπως για απιστία σε βάρος του Δημοσίου και για νόθευση εγγράφων ??
Εαν η λιστα ηταν αθωα ουτε θα την εβλεπε..! Μην ξεχναμε κ το usb που ειχε κ ο βενιζελος καπου ξεχασμενο ετσι? Οπως επισης οτι το 2015 παραγραφονται ολα....ενω μονο 25 ελεγχοι εχουν γινει...μια χαρα παμε σου λεω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
είμαι πολυεθνικός  :grin:

poluethnikos-gampros-dvd.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εαν η λιστα ηταν αθωα ουτε θα την εβλεπε..! Μην ξεχναμε κ το usb που ειχε κ ο βενιζελος καπου ξεχασμενο ετσι? Οπως επισης οτι το 2015 παραγραφονται ολα....ενω μονο 25 ελεγχοι εχουν γινει...μια χαρα παμε σου λεω

το στικακι που ειχε ο βενιζελος ηταν αντιγραφη της αντιγραφης

παντως εχω μια απορια

ο διωτης εχει συγγενεια με την διωτη την βουλευτη του τσυριζα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom