bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
η ελληνικη βιομηχανια αυτοκινητων που εφτιαχνε αξιοπρεπη τρικυκλα και συναρμολογουσε νισσαν εκλεισε λογω υπερφορολογισης ανδρεα
η ελληνικη βιομηχανια αυτοκινητων που εφτιαχνε αξιοπρεπη τρικυκλα και συναρμολογουσε νισσαν εκλεισε λογω υπερφορολογισης ανδρεα
Γιατί η πιρέλι?η ελληνικη βιομηχανια αυτοκινητων που εφτιαχνε αξιοπρεπη τρικυκλα και συναρμολογουσε νισσαν εκλεισε λογω υπερφορολογισης ανδρεα
Πως θα βγάλει λεφτά μια χώρα μαν αν δεν έχει βιομηχανία? Εμείς μείναμε στην Ελλάδα να πουλάμε μόνο υπηρεσίες και να δανειζόμαστε από την Ευρώπη.ε και δικια σου ητανε και εχασες λεφτα?
Γιατί η πιρέλι?
Πως θα βγάλει λεφτά μια χώρα μαν αν δεν έχει βιομηχανία? Εμείς μείναμε στην Ελλάδα να πουλάμε μόνο υπηρεσίες και να δανειζόμαστε από την Ευρώπη.
η Πειραική Πατραική,
δικια μου δεν ηταν αλλα αν ειχαμε την βιομηχανια αυτοκινητων της ισπανιας θα ειχαμε και περισσοτερα εσοδα ως κρατος και ναι θα ειχα και εγω μεγαλυτερο μισθο ως δημοσιος υπαλληλοςε και δικια σου ητανε και εχασες λεφτα?
δικια μου δεν ηταν αλλα αν ειχαμε την βιομηχανια αυτοκινητων της ισπανιας θα ειχαμε και περισσοτερα εσοδα ως κρατος και ναι θα ειχα και εγω μεγαλυτερο μισθο ως δημοσιος υπαλληλος
οποτε
ΝΑΙ ΕΧΑΣΑ ΛΕΦΤΑ που εκλεισε ο αντρεας και το ΚΚΕ τοσες βιομηχανιες
δικια μου δεν ηταν αλλα αν ειχαμε την βιομηχανια αυτοκινητων της ισπανιας θα ειχαμε και περισσοτερα εσοδα ως κρατος και ναι θα ειχα και εγω μεγαλυτερο μισθο ως δημοσιος υπαλληλος
οποτε
ΝΑΙ ΕΧΑΣΑ ΛΕΦΤΑ που εκλεισε ο αντρεας και το ΚΚΕ τοσες βιομηχανιες
παπαρια..και η ισπανια και η ιταλια εχουνε κριση παροολο που εχουνε βιομηχανιες τυπε
Υπάρχουν όμως, παπάρια και παπάρια,...
Αυτό που έχει μπεί στον δικό μας κώλο, δυσκολα θα βγεί !
ας ειχαμε μισθους ισπανιας και ιταλιας και ας ειχαμε και την δικη τους κρισηπαπαρια..και η ισπανια και η ιταλια εχουνε κριση παροολο που εχουνε βιομηχανιες τυπε
ας ειχαμε μισθους ισπανιας και ιταλιας και ας ειχαμε και την δικη τους κριση
ισπανια 23
ιταλια 25
ελλας 29
δεικτης ανθρωπινης αναπτυξης ΟΗΕ 2013
τρωμε την σκονη τους και σε οικονομια και σε ζωη γενικοτερα