Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Συνεπώς ότι και να γίνει όποιος και να βγει εάν δεν χτυπηθεί η μαύρη οικονομία δεν κάνουμε τπτ.
Και αυτό δεν κτυπιέται με κυνηγητά αλλά με αλλαγή των θεσμικών-νομικών πλασιών της οικονομίας.
Έχετε ακούσει από κανέναν τιποτα για αυτό το θέμα άραγε ή όλοι μέσα στο ΚΟΛΠΟ?????

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Πρόσεχε επιστημονικά οικονομικοτεχνικά άλλο φοροδιαφυγή και άλλο μάυρα (παραοικονομία) αν και έχουν κάποια κοινα σημεία.
Η παραοικονομία
α. Δεν καταγράφεται στο ΑΕΠ (φυσικά μη πει κανείς ότι αφού η παραοικονομία φτάνει στο 30-40% της οικονομίας μας το ΑΕΠ μας θα ανέβαινε κατά το αντίστοιχο ποσοστό) γιατί το ΑΕΠ αναπροσαρμόζεται λόγω παραοικονομίας + ότι αρκετα λεφτά της παραοικονομίας ξαναπέφτουν στην καταγραφούμενη οικονομία. Υπολογισμοί δείχνουν ότι το ΑΕΠ θα ταν περίπου 7-10% πιο ψηλά γεγονός γεγονός που θα μείωνε το έλλειμα/αεπ και χρέος /αεπ
β. Ξεφεύγουν από τα δημόσια έσοδα άρα αυξάνουν το έλλειμα (άρα η αύξηση του ελλείματος γίνεται και λόγω αύξησης του αριθμητή και λόγω μείωσης του παρονομαστη)
γ. και χειρότερο διατηρούν υψηλές τιμές (πληθωρισμό). ΠΧ το μεγαλύτερο ποσοστό των ακινήτων αγοράζονται με μαύρα διατηρώντας τις τιμές υεχνικά ψηλά. Και υψηλή τιμή γης σημαίνει υψηλά ενοίκια, κόστη στις επιχειρήσεις κλπ κλπ κλπ τιμές όλων των αγαθών.
Για αυτό και έγραψα "προσθέτω".....δεν τα εξομείωσα!!!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Πολι πιστιμονες το σκλειντ αχριστε να μου ανεβασι το νοηματικο ποβοθρο μπαρβο σε ολους σινεχιστε αφτι τον πικραμενι ιστορια μονο ο προτιποτουρκος με καταβελι

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
:offtopic: :offtopic:
Απογεβμα καλω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και για να τελειώνω με τα προσωπικά μου οικονομικά τα περισσότερα μου κέρδη δεν είναι από την Ιατρική! Είναι από επιχειρηματικές κινήσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, "παιχνίδι" με ισοτιμίες νομισμάτων, αμοιβαίων κεφαλαίων κλπ.

Κι έχω και τον άλλον να μου κάνει μαθήματα οικονομικών για αρχαρίους...

ααααα θα σε μαλώσω ντόκτορ... τολμείς και αμφισβητείς την αυθεντία του περσόνα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
 :new_shocked: :new_shocked:

Τι λε ρε αρχηγέ; Και δηλαδή θα μας αφήσουν εντός ευρώ να κάνουμε καουμποηλίκια και να πούμε "Στα αρχίδια μας ότι έχουμε υπογράψει, εμείς δεν τηρούμε τις δεσμέυσεις μας, αλλά εσείς θα συνεχίσετε να μας δανείζετε!"
Εγώ σου λέω πως, όσο κόστος και να έχει αυτό (και όντως θα έχει!) θα μας πετάξουν έξω την άλλη ώρα, αλλιώς γιατί να μην πει τα ίδια και η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία κλπ.
Για παραδειγματισμό θα μας πετάξουν. Και το όποιο κόστος είναι υπολογισμένο και αποφασισμένο.

Κομπαρε αρακσε να στα κσιγισο σενια λεπον τα πραματα ινε απλα αφτι τι δισκολι ορα για τι χορα αφτινανε δανιζετε ι χορα αφτινανε ναπουμε για να πλεροκι τους τοκους απο το δανιο που κ καλα εχι παρι λογο μνιμονιου..απαξ κ ακιροθι το μνιμονιο ουτε τοκος ουτε χρεος....μονο να μονταριστι ι καταδτασι ετσινα μπασκεταλεφτα μας τα χροστανε ι πουστοτουρκογερμανοφασιστες κ ισιχασουμε απο τιν καθε τρελιτουριστρια

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Τοδανιο το κσεπλιριοκεν ο λαος,,,,,,, πρεπι να το παρετε χαμπαρι χαπακι καθε προι ενα αγχολιτικο μπας κ βγουμε απο τιν καταρα να χροσταμε ...λες κε μιλαο σε παπαγαλους ρε  ο παπαμαλακας ετσι οπος τα κανε , ουτε για χεσιμο δεν κανι

Επισκέπτης
Απλά μαθήματα οικονομίας, αντιγράφω :

1. Δεν μπορείς να οδηγήσεις τους φτωχούς σε ευημερία με το να θέσεις εκτός ευημερίας τους πλούσιους.

2. Για να λάβει οτιδήποτε ένα άτομο που δεν εργάζεται, πρέπει κάποιο άλλο άτομο να εργάζεται χωρίς να λαμβάνει.

3. Για να δώσει κάτι η κυβέρνηση σε κάποιον, πρέπει πρώτα να το στερήσεις από κάποιον άλλο.

4. Δεν μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τον πλούτο διαιρώντας τον!

5. Όταν οι μισοί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να δουλέψουν γιατί θα τους φροντίσουν οι άλλοι μισοί, και όταν οι μισοί που δουλεύουν καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούν γιατί τον κόπο τους τον μοιράζονται με τους άλλους μισούς, τότε πλησιάζει η αρχή του τέλους για οποιοδήποτε έθνος.

Πηγή:
Α,ωστε δεν υπαρχουν ΑΝΕΡΓΟΙ που πλησιαζουν το 30% του ενεργου πληθυσμου...υπαρχουν καποιοι που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ/ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ(εξυπακουεται γιατι δεν θελουν,αρα γιατι ειναι τεμπεληδες:"νομιζουν οτι δεν χρειαζεται...")και θελουν να τα φανε απο τους αλλους,τους εργατικους... :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άλλο σε ρώτησα αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

Υ.γ

πουστης και γιατρός δεν γίνεται. πούστης και πετυχημένος γιατρός ΓΙΝΕΤΑΙ.
μόνο στην ελλάδα.

εγώ σε ρώτησα να μας πεις πόσο ηταν πάνω κάτω το ποσοστό που πλήρωσες φόρο στο κράτος τα τλευταία 10 χρόνια απο όλα σου τα εισοδήματα ακόμα κι απ τα φακελάκια των εγχειρήσεων και τις μαύρες επισκέψεις στο ιατρείο.

δε με ενδιαφέρει εάν έβγαλες 100 χιλιαρικα ή 10 εκατομμύρια ευρώ.
το ποσοστό που πλήρωσες για αμεσους φόρους ρώτησα όχι πόσα έχασες απο τα μαύρα σου στο Psi.

λατρεια εισαι φαουλ με τον γιατρο σε αυτο το θεμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.835
Πόντοι
2.606
Απλά μαθήματα οικονομίας, αντιγράφω :

1. Δεν μπορείς να οδηγήσεις τους φτωχούς σε ευημερία με το να θέσεις εκτός ευημερίας τους πλούσιους.

2. Για να λάβει οτιδήποτε ένα άτομο που δεν εργάζεται, πρέπει κάποιο άλλο άτομο να εργάζεται χωρίς να λαμβάνει.

3. Για να δώσει κάτι η κυβέρνηση σε κάποιον, πρέπει πρώτα να το στερήσεις από κάποιον άλλο.

4. Δεν μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τον πλούτο διαιρώντας τον!

5. Όταν οι μισοί νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να δουλέψουν γιατί θα τους φροντίσουν οι άλλοι μισοί, και όταν οι μισοί που δουλεύουν καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούν γιατί τον κόπο τους τον μοιράζονται με τους άλλους μισούς, τότε πλησιάζει η αρχή του τέλους για οποιοδήποτε έθνος.

Πηγή:
...σε ....Αυτο το γατονι που τα γραφει,του ΔΙΝΟΥΝΕ και μισθο τελος του μηνα?????????Υπαρχει εργοδοτης ακομα που πληρωνει τετοια "τεραστια" μυαλα????και ενα τελευταιο ερωτημα....Γιατι ο εργοδοτης του δεν τρωει τα λεφτα που του δινει σε κοκες και πουτανες-να πιασουνε και τοπο????

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ο Γλεζος δεν ειναι απο τους οικονομολογους του Συριζα.
Πρωτα να το δουμε αναλυτικα στο προγραμμα τους Συριζα και μετα μιλαμε για το ακριβες ποσο κτλ.

ποτε θα τα δουμε.......γιατι για κρατισμο μονο μιλανε και ταζουν κοτες με χρυσα αυγα σαν τη χ.α. η οικονομικη πολιτικη σας ειναι ταμαμ με των αυγων,εκεινος ο μηλιος εχει πολλα να μαθει ακομα.και κατι για το γλεζο....αν δε τον σεβεστe γιατι τον κρατατε και τον προβαλλετε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
οικονομολογοι του ΣΥΡΙΖΑ, :jerking: :jerking: οπως λεγαμε παλια ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

Μονο που τωρα το αστειο θα λεει ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Με το μηνιατικο της υποτιμημενης δραχμης θα μπορει κανεις να φθανει με το λεωφορειο στο αεροδρομειο. Απο εκει με θαυμασμο θα παρατηρει τα αεροπλανα να πετουν :'(

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΥΓΗΡΙΣΕΙΣ :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
...σε ....Αυτο το γατονι που τα γραφει,του ΔΙΝΟΥΝΕ και μισθο τελος του μηνα?????????Υπαρχει εργοδοτης ακομα που πληρωνει τετοια "τεραστια" μυαλα????και ενα τελευταιο ερωτημα....Γιατι ο εργοδοτης του δεν τρωει τα λεφτα που του δινει σε κοκες και πουτανες-να πιασουνε και τοπο????

Παρε τα ενα ενα τις θεσεις και πες που λεει λαθος και τι ειναι το σωστο αντ'αυτου. Αλλιως αν ειναι να μιλαμε σα 5χρονα που μαλωνουν για καραμελες , ειναι ευκολο και θα χει και πλακα. Οριστε λοιπον σε ακουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε μαλάκα μήπως θέλεις να σου στείλω και τα εκκαθαριστικά μου;
Εσύ δεν μας έχεις πει τί δουλειά κάνεις καλά καλά!

Υ.Γ. Προφανώς δεν θα είμαι πολύ πούστης γιατί δεν είμαι τόσο επιτυχημένος οικονομικά όσο θα μπορούσα, διότι είχα κάποιους ηθικούς ενδιασμούς στο να εκμεταλλεύομαι την δυστυχία των συνανθρώπων μου, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται πως δεν συνάδει με την ιδεολογία μου.
Συνάδει με την προσωπική μου αξιοπρέπεια και τον ουμανισμό μου. Προσωπική μου επιλογή είναι, δεν μου την επέβαλε ούτε η θρησκεία (που δεν έχω) ούτε καμία ιδεολογία!

Κατά τα λοιπά άμε στο διάολο που έχεις και τα αρχίδια να με ελέγξεις!

εγώ φιλαράκι δεν ελεγχω κανεναν.

δε με ξερεις δε σε ξέρω προσωπικά και κάνω μια ερώτηση σε ενα νικ σε ένα σάιτ ο οποιος μιλάει για λύσεις σε ενα προβλημα που είναι γηγενές στην ελληνική κοινωνία.
ότι πολύ απλα το σύστημα κατέρρευσε γιατί αυτοι που βγαζουν μαύρα 1 μύριο δεν δίνουν στάχι κι αυτοί που βγάζουν πχ 150 δηλωμένα δίνουν 70.
απλό είναι.
η ελληνική κοινωνία έχει χάσει την αρχή της αναλογικότητας.
μιλάτε για μαύρα ασπρα κόκκινα κίτρινα ευρώ δραχμές όταν δεν εχετε ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ότι πχ υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ του 1 εκατομμυρίου και έχουν πληρωσει στην εφορία κάνα 20άρι εφορία.
δλδ τριχες κατσαρές.
τώρα τα πράγματα είναι απλά.
είτε ευρώ έχετε είτε δραχμές η ελλάδα θα καταρρεύσει όσι δεν αλλάζει το σύστημα όπου μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν τη φορολογία που αντιστοιχεί σε όλο το ΑΕΠ της ελλάδας.
απλά πράγματα.....

Υ.Γ.
όσο για τον έλεγχο που λες και με στέλνεις στο διάολο συνάδει με το μαλάκα στο φανάρι που τον ρωτάς γιατί πέρασες με κόκκινο και σου λέει ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μπάτσος είσαι;

Γιατί ξέρει ότι δεν θα τον πειράξει κανείς.
Στη γερμανία με ένα τηλεφώνημα έχεις χάσει δίπλωμα και πληρώνεις και πολλά χιλιάρικα πρόστιμο γιατί απλά η κοινωνία δε χρειάζεται μπάτσο για να αυτοδιορθώνει τις καθημερινές της στρεβλώσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Παρε τα ενα ενα τις θεσεις και πες που λεει λαθος και τι ειναι το σωστο αντ'αυτου. Αλλιως αν ειναι να μιλαμε σα 5χρονα που μαλωνουν για καραμελες , ειναι ευκολο και θα χει και πλακα. Οριστε λοιπον σε ακουμε.

μην περιμένεις να ακούσεις και πολλά από τον συγκεκριμένο... εζήλωσεν την δόξαν του πορνόπαπου (ο οποίος στις ερωτήσεις απαντά με ερωτήσεις και ουδέποτε εκφράζει θέση) .... με την διαφορά ότι απαντά σαν πεντάχρονος (όχι ότι έχει και περισσότερο μυαλό δηλαδή)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οικονομολογοι του ΣΥΡΙΖΑ, :jerking: :jerking: οπως λεγαμε παλια ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

Μονο που τωρα το αστειο θα λεει ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Με το μηνιατικο της υποτιμημενης δραχμης θα μπορει κανεις να φθανει με το λεωφορειο στο αεροδρομειο. Απο εκει με θαυμασμο θα παρατηρει τα αεροπλανα να πετουν :'(

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΥΓΗΡΙΣΕΙΣ :headbang: :headbang: :headbang:
το λογαριασμό σε αυτούς που έφεραν το Συριζα στο 30%. Εχετε τρελλό γέλιο ρε μαλάκες.
30 χρόνια σας έχουν γαμήσει τα ράμματα έχουν καταστρέψει τα πάντα στο κράτος και κάνατε τον κινέζο.
τώρα ακόμα δεν κυβέρνησε ο συριζα και θα σας καταστρέψει ότι είναι ήδη καταστραμμένο.
λογικό είναι. οι πουτάνες που έχουν μάθει να παίρνουν 20 και να δίνουν 30 στον νταβά αρνούνται να δώσουν 40 στο κράτος και να κρατήσουν 10.
προτιμούν νταβά για να έχουν την ελευθερία που τους παρέχει το καθεστώς ανομίας και το δικό τους και του νταβά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ φιλαράκι δεν ελεγχω κανεναν.

δε με ξερεις δε σε ξέρω προσωπικά και κάνω μια ερώτηση σε ενα νικ σε ένα σάιτ ο οποιος μιλάει για λύσεις σε ενα προβλημα που είναι γηγενές στην ελληνική κοινωνία.
ότι πολύ απλα το σύστημα κατέρρευσε γιατί αυτοι που βγαζουν μαύρα 1 μύριο δεν δίνουν στάχι κι αυτοί που βγάζουν πχ 150 δηλωμένα δίνουν 70.
απλό είναι.
η ελληνική κοινωνία έχει χάσει την αρχή της αναλογικότητας.
μιλάτε για μαύρα ασπρα κόκκινα κίτρινα ευρώ δραχμές όταν δεν εχετε ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ότι πχ υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ του 1 εκατομμυρίου και έχουν πληρωσει στην εφορία κάνα 20άρι εφορία.
δλδ τριχες κατσαρές.
τώρα τα πράγματα είναι απλά.
είτε ευρώ έχετε είτε δραχμές η ελλάδα θα καταρρεύσει όσι δεν αλλάζει το σύστημα όπου μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν τη φορολογία που αντιστοιχεί σε όλο το ΑΕΠ της ελλάδας.
απλά πράγματα.....

Υ.Γ.
όσο για τον έλεγχο που λες και με στέλνεις στο διάολο συνάδει με το μαλάκα στο φανάρι που τον ρωτάς γιατί πέρασες με κόκκινο και σου λέει ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μπάτσος είσαι;

Γιατί ξέρει ότι δεν θα τον πειράξει κανείς.
Στη γερμανία με ένα τηλεφώνημα έχεις χάσει δίπλωμα και πληρώνεις και πολλά χιλιάρικα πρόστιμο γιατί απλά η κοινωνία δε χρειάζεται μπάτσο για να αυτοδιορθώνει τις καθημερινές της στρεβλώσεις.

μπα μπα τι βλέπω... προσέγγισες τις θέσεις μου ότι η καταγγελία της παρανομίας είναι υποχρέωση και όχι ρουφιανιά... περίμενε τώρα την επίθεση των γνωστών κύκλων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
λατρεια εισαι φαουλ με τον γιατρο σε αυτο το θεμα.
φάουλ υπάρχει μόνο σε ομαδικά αθλήματα.
μην πετάτε τη μπαλλα στην εξέδρα και απαντάτε σ αυτά που ρωτάω.
δεν κάνουμε ελεγχο.
εάν ο κάθε μαλάκας έλληνας έδινε στο κράτος 5% (όχι παραπάνω) απο αυτά που εβγαζε, τώρα δε θα μιλούσαμε για έξοδο απ το ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom