You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ts vanity η ομορφοτερη τρανς στον κοσμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα brycen23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Αυτή είναι η ομορφότερη τρανς; Μπάβο της λοιπόν!
Αλλά εμένα γιατί μου φάνηκε σαν κακιά γριά-γέρος, whatever;
Κάτι σαν την Βάνα Μπάρμπα με πούτσο!
Και αυτά από φωτός του δικού της σάιτ, που ποιος από ξέρει πότε χρονολογούνται.
Αλλά εμένα γιατί μου φάνηκε σαν κακιά γριά-γέρος, whatever;
Κάτι σαν την Βάνα Μπάρμπα με πούτσο!
Και αυτά από φωτός του δικού της σάιτ, που ποιος από ξέρει πότε χρονολογούνται.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
40 φευγα η βανιτι πλεον με αρκετα κιλα δεν υπηρξε ποτε η ομορφοτερη τρανς στον κοσμο αλλα αν δεις καμια τσοντα πριν το 2000 θα σου φυγει το σαγονι στο πατωμα
το μεγαλο πλεονεκτημα της εν λογο κυριας λοιπον ειναι οτι εχει κανει απειρες τσοντες στις οποιες βγαζει ενα τρομερο παθος και στους 2 ρολους που ειναι μοναδικο και την κανει ξεχωριστη
και ειναι πρωτοπορος στις ταινιες που απογιωσαν τις τρανς ανα τον κοσμο και τις εκαναν περιζητητες shemale+girl
αυτα για την βανιτι
το μεγαλο πλεονεκτημα της εν λογο κυριας λοιπον ειναι οτι εχει κανει απειρες τσοντες στις οποιες βγαζει ενα τρομερο παθος και στους 2 ρολους που ειναι μοναδικο και την κανει ξεχωριστη
και ειναι πρωτοπορος στις ταινιες που απογιωσαν τις τρανς ανα τον κοσμο και τις εκαναν περιζητητες shemale+girl
αυτα για την βανιτι
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μικρό πούτσο έχει.
Δε μου κάνει για γκόμενα.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
40 φευγα η βανιτι πλεον με αρκετα κιλα δεν υπηρξε ποτε η ομορφοτερη τρανς στον κοσμο αλλα αν δεις καμια τσοντα πριν το 2000 θα σου φυγει το σαγονι στο πατωμα
αυτα για την βανιτι
θυμαμαι ρε κοουτς που ειχα δει πριν χρονια μια ταινια που επαιζε με μια αννα τρανς τουμπανο η οποια την ειχε σβησει εμφανισιακα .
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Αν αυτη ειναι η ομορφοτερη,η ασχημοτερη πως ειναι???
www.adoos.gr/post/27115504/transexoual_me_megalo_papari]http://www.adoos.gr/post/27115504/transexoual_me_megalo_papari[/url]
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αυτα για την βανιτι
ασε την βανιτυ αλε καποιος εφαγε ξυλιες εχθες εμαθα
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Τι ειναι αυτο!!!!Παναγια μου!!!χαχαχαχαχαχα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ασε την βανιτυ αλε καποιος εφαγε ξυλιες εχθες εμαθα
στον πισινο
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Τι ειναι αυτο!!!!Παναγια μου!!!χαχαχαχαχαχα
την εχω κολλητη κανονισε να στην στειλω για τα περαιτερω
Τωρα που την ειδα δε θα φαω το βραδυ!!!την εχω κολλητη κανονισε να στην στειλω για τα περαιτερω
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
τιποτα δεν σου ξεφευγει εσεναασε την βανιτυ αλε καποιος εφαγε ξυλιες εχθες εμαθα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
τιποτα δεν σου ξεφευγει εσενα
ξαναγυρισες στο δρομο του θεου.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.259
- Πόντοι
- 22.266
να αλλαξει ο τιτλος παρακαλω!!αυτη δεν ειναι τρανυ αλλα τραβεστι!!!!!!!!
τρανυ ειναι η κομμενη=εγχειρισμενη απο κατω ενω τραβεστι ειναι αυτος/τη που κουβαλαει ακομα ανδρικο μοριο και εχει βαλει βυζια η οχι και ντυνετε σα γυναικα!!!
ενεπιτρεπτο σε αυτο το σαιτ να μην ειναι ακομα κατανοητο αποι μερικους εδω μεσα!
σαιτ για ντανες ειναι οχι σαιτ του κατηχυτικου
τρανυ ειναι η κομμενη=εγχειρισμενη απο κατω ενω τραβεστι ειναι αυτος/τη που κουβαλαει ακομα ανδρικο μοριο και εχει βαλει βυζια η οχι και ντυνετε σα γυναικα!!!
ενεπιτρεπτο σε αυτο το σαιτ να μην ειναι ακομα κατανοητο αποι μερικους εδω μεσα!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
του τα πα μαικ του δοκτωρα των ψυχων κανονισε τυπε να χαλαρωσεις για αν σκασω μυτη κατω θα σου συνδεσω το στηθοσκοπειο με τον πισινο σου και θα περνεις ακοη απο εκει
ακου βρηκε εκει ενα κωλαρακι και εμβαλε τα αποθηεμενα του τον κανω σαλαπι αερος τον τυπο
ακου βρηκε εκει ενα κωλαρακι και εμβαλε τα αποθηεμενα του τον κανω σαλαπι αερος τον τυπο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εισαι σαφεστατος τυπενα αλλαξει ο τιτλος παρακαλω!!αυτη δεν ειναι τρανυ αλλα τραβεστι!!!!!!!!
shemale σου κανει??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις