Προσοχή με την παρακάτω, έχει Κονδυλώματα.
Εξηγώ αναλυτικά ......
Η Συνάντηση έγινε σήμερα το μεσημέρι σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Το σπίτι πολύ ακατάστατο ο χώρος ψιλοβρώμικος και αυτή αρκετά τσαπατσούλα. Όταν ζήτησα πετσέτα για να πλυθώ μου έδωσε μια πετσέτα που είχε δίπλα στο μαξιλάρι του κρεβατιού και η όποια ήταν ήδη χρησιμοποιημένη ... Φυσικά δεν την πηρά και δεν έκανα μπάνιο.
Με την έναρξη των πρώτων χαδιών το μάτι μου έπεσε πάνω σε κάτι μικρά εξογκωματάκια ψιλά στον κορμό του πέους και λίγο κάτω από το κεφαλάκι. Για επιβεβαίωση πλησίασα και διαπίστωσα – μέτρησα πάνω κορμό του πέους τρία – τέσσερα μικρά εξογκώματα και μερικά σημάδια μάλλον από καυτηριασμό.
Σταμάτησα τα προκαταρκτικά, φόρεσα προφυλακτικό και την γύρισα στα τέσσερα αλλά μετά από καμία δεκάρια μέσα-εξω και με την σκέψη των εξογκωμάτων σταμάτησα..... Τώρα που ξανασκέφτομαι Μαλακιά έκανα που συνέχισα, έπρεπε να το λήξω εξαρχής.
Στην ερώτηση μου για τα εξογκώματα προσπάθησε να δικαιολογηθεί...αλλά ξέχασε και τα κινεζοαγγλικα που μέχρι τότε μιλούσε....
Υ.Γ.1: Πάλι καλά που δεν την άφησα να με τσιμπουκώση ακαποτα (μου το ζήτησε αρκετές φορές, λέγοντας ότι το λατρεύει) και ευτυχώς που είχα ζήτηση να ανάψει το φως του δωματίου γιατί αλλιώς σιγά να μην τα πρόσεχα...
Υ.Γ.2: Όση ώρα ήμουν εκεί και την άκουγα να μιλάει, ζήταγε 300 ευρώ για μια ώρα και για όλα. Εγώ χωρίς δυσκολία το κατέβασα στα 100 ευρώ για μια ώρα και δυο εκτονώσεις (άσχετα που έφυγα στο 20λεπτο...).