Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
εχει δοκιμασει κανεις?? φαινεται πολυ τουμπανο!!!
δες στις κριτικές, συναδελφος δοκίμασε
εχει δοκιμασει κανεις?? φαινεται πολυ τουμπανο!!!
δες στις κριτικές, συναδελφοςδοκίμασετον έφαγε
σχεδίαζα να πάω να τεστάρω και μετά διάβασα την κριτική και ξενέρωσα παντελώς
ρε σεις, αυτή (αν είναι ακριβής ο προσκυνημένος) γαμάει όπως εμείς : ΣΚΛΗΡΑ !
Ενας να γουσταρει να πηδαει τραβελια,ρε παιδια.σχεδίαζα να πάω να τεστάρω και μετά διάβασα την κριτική και ξενέρωσα παντελώς
ρε σεις, αυτή (αν είναι ακριβής ο προσκυνημένος) γαμάει όπως εμείς : ΣΚΛΗΡΑ !
Άσε, δεν το ρισκάρω... φοβούμαι...Ενας να γουσταρει να πηδαει τραβελια,ρε παιδια.
Μονο θα γαμαει η Μαριορη?
μια χαρά είμαι προπονηταρά μου....θα γράψω κριτική όχι γι΄αυτήν αλλά για την άλλη, την τάνια...πολλα γραφονται για αυτην ενας θα δοση την λυση john_marikos που ειναι αυτη η ψυχη χαθηκε?
τζονι εισαι καλα?
αντε ρε τζονι σε χασαμε ρε μορφη σε επιασε και σενα το δου νου του??μια χαρά είμαι προπονηταρά μου....θα γράψω κριτική όχι γι΄αυτήν αλλά για την άλλη, την τάνια...
μόλις έβαλα κριτική για Tania21cm... προς τέρψιν και συμμόρφωση ;)....τούμπανο η κοπέλα σου λέω....καθαρό δεκάριαντε ρε τζονι σε χασαμε ρε μορφη σε επιασε και σενα το δου νου του??
''αφου εισαι μανα καημενει'' που λεει και ο κυρ νικος στα αλαδοπα τρανς σε θελουμε δυναμικο
john marikos is back κυριοι τι λεμε τωρα λυρα 100 ο ανθρωπος διαβαστετον να μαθενετεμόλις έβαλα κριτική για Tania21cm... προς τέρψιν και συμμόρφωση ;)....τούμπανο η κοπέλα σου λέω....καθαρό δεκάρι
καθαρά πληροφοριακά μια κριτική που μπήκε για την Tania Bianchi μπήκε από το προφίλ με όνομα VAZO?4...μόλις έβαλα κριτική για Tania21cm... προς τέρψιν και συμμόρφωση ;)....τούμπανο η κοπέλα σου λέω....καθαρό δεκάρι
john marikos is back κυριοι τι λεμε τωρα λυρα 100 ο ανθρωπος διαβαστετον να μαθενετε
αλλα και τουτη εδω ρε τζονι τι παλαμαρι ειναι ρε φιλε αυτο σε τρωμαζει να μην πας
[size=20pt]Για την αναλυτικότερη πληροφόρησή σας![/size]
πάντα το έλεγα ότι η κοπέλα έχει ΜΑΤΆΡΕΣ ανεπανάληπτες
Ο,τι τον ενδιαφέρει καθένας...ολόκληρη παπάρα στα μάτια έμεινες εσύ??