You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρίο σε στριπτιζάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα whiteman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
whiteman
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2017
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
πανω απο 4 κατοσταρικα δεν θα εδινα και μονο για θεομουνα1200 ευρω..
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Ο συνάδελφος Φακίρης νομίζω πέφτει μέσα...δεν εχω κανει τιποτα μετα το λοκνταουν. εχω αδυναμια στις παρτουζες. μου εχει καρφωθει η ιδεα για τριο με αληθινο λεσβιακο
σε στριπ κλαμπ στο πριβε. ποσο λετε να παει ολη η φαση με διπλη μπριζολα;;
Ξεκινάμε με 300 και ανεβαίνουμε...1200 ευρω..
Και πολλά λες...πανω απο 4 κατοσταρικα δεν θα εδινα και μονο για θεομουνα
Ειδικα τωρα με τη ζεστη καλη ιδεα.Τριο σε στριπτιτζάδικο δε λέει και πολλά ... σε παγωτατζίδικο το χεις σκεφτεί ?
Jimmy the Kid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 361
αδελφέ προσωπική εμπειρία χωρίς όμως κρεατοφαγία...διατροφή vegan .. 30+30 τα ποτά τους..50+50 τιμή εισόδου στα ενδότερα... ψιλό λεσβιακό soft με γελάκια ,φιλάκια και χαχα χουχου..χορό ακροβατικό.. πόδια, χέρια, βυζιά, πάτοι,τρίπατοι παντού...φραπέ δυνατό αλλά μόνο φραπέ.. δεν (συ)ζητήθηκε κάτι αλλο ...ακολούθησε λεβεντικη κατάθεση από όρθια στάση σε ενωμένα αντικρυστά περήφανα στηθη ... η μία αμαρτωλή μας σάλιωσε κάποια στιγμή μεσούσης της χορογραφίας και ζήτησε συν 100 για επιβητόρευση... δεν της έκατσα αυτό φίλε....δεν εχω κανει τιποτα μετα το λοκνταουν. εχω αδυναμια στις παρτουζες. μου εχει καρφωθει η ιδεα για τριο με αληθινο λεσβιακο
σε στριπ κλαμπ στο πριβε. ποσο λετε να παει ολη η φαση με διπλη μπριζολα;;
μπριζόλα όχι... μαλακια θα μου πεις αλλα η φάση άξιζε..την χάρηκα κι ας ήταν ψιλοvegan....σενάριο από soft movie dvd 2003...
επεχειρήθη το ίδιο άλλη μία φορά αλλα δεν πήραμε τα προσδοκώμενα...
συνολικά 200 με τα δικά μου.
(μόνο φραπέ και δαγκωματιές στο καλαμάκι...)..
τιμολογιακά όπως είδα τα πράγματα και ανάλογα τις παρτενέρ υπολογίζω για όσα θες γύρω στα 4-5 κατοσταρικα και ανάλογα την περίπτωση. ενδεχομένως να λέω λίγα αλλά αν υπολογίσει κανείς και τον χωροχρόνο (πριβέ,καναπές,κουρτίνες και τραγούδια) δεν νομίζω ότι είναι για παραπάνω...
οι παλαιότεροι εμού θα γνωρίζουν καλύτερα.
αλησμόνητος μύστης κωλάς με φυσιογνωμία βγαλμένη από ταλαιπωρημένη νύχτα στα 1992 εισήλθε στα πριβέ το ίδιο βράδυ με δυο αγγέλους και στα καπάκια με άλλους δύο...
χειροκροτήθηκε από την παρέα κατά την έξοδο...δόξα και τιμή...
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
τριο σε στριπτιζ εχω κανει στο λιντο πολλα χρονια πριν
παρα πολλα
πληρωσα 2 ρουμανες (τοτε ειχε κυριως ρουμανες) και αυτες δωσαν μαλλον μεριδιο σε μια τριτη που εκανε την πιο βαρια δουλεια (πιπα ακα)
ωραιες εποχες
παρα πολλα
πληρωσα 2 ρουμανες (τοτε ειχε κυριως ρουμανες) και αυτες δωσαν μαλλον μεριδιο σε μια τριτη που εκανε την πιο βαρια δουλεια (πιπα ακα)
ωραιες εποχες
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 736
Γιατί φίλε να σηκώσεις αυτιά και μπαμ να τη φας καλά λέει ένας συναγωνιστής 400 και σε τρία λεπτά έξω για τον επόμενο.
Παίρνεις τηλέφωνο σ κανένα γραφειάκι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις δυο εξαίρετες παρουσίες ζητά το από τη τηλεφωνήτρια να έχουν χημεία θ σε κατατοπίσει επίσης και ξενοδοχείο και τα ποτάκια σας άμα γουστάρεις κ θα κάτσεις μι ωριτσα και θα σου μείνουν κ ρέστα να πας μετά σ ένα στριπ να πιεις το ποτακι να κανεις κ ένα χώρο ανακουφισμένος ήδη χωρίς αυτή την άρρωστη καυλα στο κεφάλι που μας οδηγεί σ λάθη
Παίρνεις τηλέφωνο σ κανένα γραφειάκι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις δυο εξαίρετες παρουσίες ζητά το από τη τηλεφωνήτρια να έχουν χημεία θ σε κατατοπίσει επίσης και ξενοδοχείο και τα ποτάκια σας άμα γουστάρεις κ θα κάτσεις μι ωριτσα και θα σου μείνουν κ ρέστα να πας μετά σ ένα στριπ να πιεις το ποτακι να κανεις κ ένα χώρο ανακουφισμένος ήδη χωρίς αυτή την άρρωστη καυλα στο κεφάλι που μας οδηγεί σ λάθη
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Φίλε εχεις δίκιο αλλά εδώ τα παραπάνω λεφτά τα δίνεις για το σασπένς, οχι για το τρίο per se.Γιατί φίλε να σηκώσεις αυτιά και μπαμ να τη φας καλά λέει ένας συναγωνιστής 400 και σε τρία λεπτά έξω για τον επόμενο.
Tώρα αν μιλάμε για αληθινό λεσβιακό που ζητάει ο νηματοθέτης τότε θα συμφωνήσω με Φακίρη ότι πάμε στα 1000+ για μαγαζί
και γκόμενες της προκοπής. Πάντως απέχω χρόνια από το σπορ και ισως πέφτω έξω
spurs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Να χωθείσ μέσα στα βυζιά ε;τιποτα δεν συγκρινεται με τη γλυκα της παρτουζας με σιλικονατες
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μπορει καποιες στριπτιτζουδες να παιρνουν καλα τσιμπουκια αλλα στην πλειοψηφια τους γαμιουνται σαν κοινες θνητες. Τα φετιχ απτην αλλη, ειναι ανεκτιμητης αξιας οποτε δεν θα πω οτι δεν αξιζει τα λεφτα (πραγμα που πιστευω), αλλα εγω θα διαλεγα να παρω 2 καβλακια απο γραφειο και θα τις εβαζα σε roleplay στριπτιτζουδων με sex show και ολο το πακετο, για να γαμησω και πορνοσταρικα μετα.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
τα καλα λεσβιακα , οπως γραφτηκε παραπανω ηταν και ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου ..
οποιος βρει να το πει και σε μενα ..ενταξει
Δε μιλαω για διπλο αλλα για κανονικη bi φαση ..
Εκει πρεπει και τα κοριτσια να το εχουν μεταξυ τους και αμα σε ξερουν ακομα καλυτερα
Α και βασικη προυποθεση ..το χερι βαθεια στην τσεπη ...
οποιος βρει να το πει και σε μενα ..ενταξει
Δε μιλαω για διπλο αλλα για κανονικη bi φαση ..
Εκει πρεπει και τα κοριτσια να το εχουν μεταξυ τους και αμα σε ξερουν ακομα καλυτερα
Α και βασικη προυποθεση ..το χερι βαθεια στην τσεπη ...
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Με 400 κανεις δεν γαμησε τριο σε στριπ μαν. Πρεπει να κανεις κατι καλυτεροπανω απο 4 κατοσταρικα δεν θα εδινα και μονο για θεομουνα
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 730
- Πόντοι
- 371
Το τριο ειναι μια ωραια φαση σε στριπ με δυο η περισοτερες κοπελες στον χορο.το ρεκορ μου ειναι να παρο 4 στριπερ να παμε στο πριβε και να γινει μια καυτη φαση που σιγουρα θα την θυμαμε ακομα.τωρα πλεον μεχρι δυο διαλεγο καποιες φορες πρεπει ομως παντα να υπαρχει και η καταληλει χημεια....
Καλημερα... Το τριο ειναι ωραιο να γινεται με κοπελες εκτος του χωρου...Φυσιολογικες...Και οχι επι πληρωμει... Και μαλιστα αν θελεις και καποια αρκετα χρηματα!!!Το τριο ειναι μια ωραια φαση σε στριπ με δυο η περισοτερες κοπελες στον χορο.το ρεκορ μου ειναι να παρο 4 στριπερ να παμε στο πριβε και να γινει μια καυτη φαση που σιγουρα θα την θυμαμε ακομα.τωρα πλεον μεχρι δυο διαλεγο καποιες φορες πρεπει ομως παντα να υπαρχει και η καταληλει χημεια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις