Νέα

τριο με την γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coupletojoin3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coupletojoin3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους

Ειμαι 48 η γυναικα μου 38 ψηλη με καλο σωμα και καβλιαρα. Θελω να κανω μια παρτουζα και να την γαμησουμε μαζι με καποιον συναγωνιστη . Το συζηταμε πολυ , το φαντασιωνομαστε στο κρεβατι , καβλωνει με την ιδεα αλλα εχει κολλησει με την ιδεα οτι δεν της αρεσει να ειναι προμελετημενο. Θελει να συμβει απροοπτα , χωρις να εχει σχεδιαστει απο πριν.

Ειμαι ανοικτος στο να ακουσω ιδεες .

Σημειωση: Δεν ειμαι bi η gay και η γυναικα μου ΔΕΝ ειναι μπαζο . Το αντιθετο . Βαζω μερικες φωτο στο προφιλ .Οποιος θελει να μιλησουμε ιδιωτικα , ας στειλει μειλ στο coupletojoin2@yahoo.com

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Περιμένε νὰ δεῖς πόσα ιμέιλ θὰ σοῦ ἔρθουνε σὲ λίγα λεπτά!

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Φιλε μου, προτείνω κάτι πρωτότυπο. Αντί να δεσουμε εσένα και να γαμήσουμε την γυναίκα σου, μήπως να δέσουμε την γυναίκα σου και να γαμήσουμε εσένα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ειμαι 48 η γυναικα μου 38 ψηλη με καλο σωμα και καβλιαρα. Θελω να κανω μια παρτουζα και να την γαμησουμε μαζι με καποιον συναγωνιστη . Το συζηταμε πολυ , το φαντασιωνομαστε στο κρεβατι , καβλωνει με την ιδεα αλλα εχει κολλησει με την ιδεα οτι δεν της αρεσει να ειναι προμελετημενο. Θελει να συμβει απροοπτα , χωρις να εχει σχεδιαστει απο πριν.

Καλώς ήλθες.

Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, όπου τίποτα δεν γίνεται προσχεδιασμένα.

Enjoy!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.956
Πόντοι
2.606
Γεια σε ολους

Ειμαι ανοικτος στο να ακουσω ιδεες .

Σημειωση: Δεν ειμαι bi η gay και η γυναικα μου ΔΕΝ ειναι μπαζο . Το αντιθετο . Βαζω μερικες φωτο στο προφιλ .Οποιος θελει να μιλησουμε ιδιωτικα , ας στειλει μειλ στο coupletojoin2@yahoo.com
τυπε αν εμφανιστεί  και σου στείλει ο παπαζολης και οι κλώνοι του  δεν θα μιλάμε πλέον για τρίο αλλα για όργιο, γκανγκμπανγκ που λένε.....   :2funny:

Επισκέπτης
παρτην και πηγαινε την σε κανα τσοντοσινεμα..εκει θαχειςνα διαλεξεις απο δεκαδες υποψηφιους γαμιαδες..

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όπως προείπε και ο agiana ,είσαι στο σωστό μέρος!!!!Μόνο σοβαρές προτάσεις!!!Υπομονή , γερό στομάχι και ...καλό βόλι!!!!  :2on1: 

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το εκανα και εγω αυτό και γεμισαμε πακιστανους από την πολυκατοικια. Η γυναικα μου είναι γκομεναρα με πιασηματα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το εκανα και εγω αυτό και γεμισαμε πακιστανους από την πολυκατοικια. Η γυναικα μου είναι γκομεναρα με πιασηματα

Αυτοί είναι νηστικοί ρε συ!

Έτσι όπως είδαν την κυρά σου αφρατούλα, θα έπαθαν κοκομπλόκο από την απρόσμενη τύχη. :grin:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Φιλε  coupletojoin3    δες λιγο τα εμαιλ σου.........

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom