Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Άμα γαμάς και αντρική είσαι στο μεταίχμιο του μπούστη....Στρέιτ είμαι μόνο τρύπα γαμαω ...τώρα σε ποιον ανήκει... χαχαχα
Άμα γαμάς και αντρική είσαι στο μεταίχμιο του μπούστη....Στρέιτ είμαι μόνο τρύπα γαμαω ...τώρα σε ποιον ανήκει... χαχαχα
Μπα.....δεν νομιζω......της καυλας μαλακιες ειναι.....Ρε θα τούς ξεπούτσιασει και τους δύο...
Έχει δώσει σήματα το μωρό...
Φώναξε κανεις;;Αυτό είναι τρίο στούτζες
Εδώ είσαι και σε ψάχναμε....Φώναξε κανεις;;
Συνηθως τριο επιδιωκουμε με γυναικα.......Άλλος προσπαθει με νύχια και με δόντια να μην ξεστρατισει η γυναίκα του, και άλλος θέλει πως και πως να του γίνει άπιστη...
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχουμε την πλήρη εικόνα...
Αυτήν μετά τύπε την αραβωνιαστικες??Μου έχει τύχει και έκανα αυτό στο αντίθετο δηλαδή έφυγε από τον άντρα της και μου λέει πάμε δίπλα μόνη μας Χάχαχα εγώ κομπλαρα λίγο ήμουν και πόθο μικρός...και μου λέει η γκόμενα αυτός έχει γαμισει πολλές γκόμενες μόνος του τώρα η σειρά μου Χάχαχα
αυτός καίγεται να επληρώσει τις κρυφές επιθυμίες της γυναικούλας του...δε βλέπω να του στεργιώνει για πολύ.Συνηθως τριο επιδιωκουμε με γυναικα.......
Τουλαχιστον εγω αυτο θα ηθελα...
Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαιΣυνηθως τριο επιδιωκουμε με γυναικα.......
Τουλαχιστον εγω αυτο θα ηθελα...
Δεν νομιζω ρε φιλε παπαριες πανω στη καυλα ειναι.....αυτός καίγεται να επληρώσει τις κρυφές επιθυμίες της γυναικούλας του...δε βλέπω να του στεργιώνει για πολύ.
είναι γεννημένη για ανώτερες καταστάσεις η κυρία.
Σε αυτή την ηλικία που είμαι .... μερακλής λέγεταιΆμα γαμάς και αντρική είσαι στο μεταίχμιο του μπούστη....
Δεν το ήξερες ? Η κάνεις πλάκαΜερακλης ?
ρε τι μαθαινουμε στο bou.com
πανεπιστημιο οχι μαλακιες!!
Αιολε......????? Με εκπλησεις ευχαριστα.....ανοιξες μπαμπινιωτη??Σε αυτή την ηλικία που είμαι .... μερακλής λέγεται
Έτυχε ΧάχαχαΑιολε......????? Με εκπλησεις ευχαριστα.....ανοιξες μπαμπινιωτη??
Χα χα χα
Περί ορέξεως....Σε αυτή την ηλικία που είμαι .... μερακλής λέγεται