junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
έχω πάει, βαριέμαι να γράφω τώρα.
Ειχα ρωτησει καποια για πρωταρηδες και μ ειπε ενας φιλος apo εδω Ηρω..μπορειτε να μ πειτε ποια εννοει ακριβως?
Ειχα ρωτησει καποια για πρωταρηδες και μ ειπε ενας φιλος apo εδω Ηρω..μπορειτε να μ πειτε ποια εννοει ακριβως?
Κυρίως παθητική και για λάτρεις των ποδιώνΚαλησπέρα και χρονια πολλα....εχουμε πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
ειδικά στο θρεντ "τραβελια με προσόντα" είναι λιγάκι άστοχο...Αναδουλειες ε;
να ξέρεις.. όσο περισσότερες αγγελίες, τόσο μεγαλύτερη απελπισία...Υπάρχουν κάποιες τρανς που ανεβάζουν 10 αγγελίες την ώρα ΟΛΟ το 24ωρο.
Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;
Έχουν άτομο επί πληρωμή που τις ανεβάζει; Ή βαράνε μύγες όλες αυτές όλη μέρα και ανεβάζουν;
Στα φάγανε οι τρανς βατραχε;h syggroy έχει τελειώσει και η δουλειά τους εχει πεσει κατακόρυφα δεν ειναι τυχαίο οτι με 30 σε περνουν σπίτι ....εγω βεβαια αυτη την περιοδο δεν εχω μαντιλι να κλαψω
Ειναι η εποχη τους κυριοιh syggroy έχει τελειώσει και η δουλειά τους εχει πεσει κατακόρυφα δεν ειναι τυχαίο οτι με 30 σε περνουν σπίτι ....εγω βεβαια αυτη την περιοδο δεν εχω μαντιλι να κλαψω
Ρε παιδιά ψάξτε το λίγο...υπαρχει δικό της link..... ρωτάτε στο linkκαλό φαίνεται πολύ...
έχεις κάποιος εμπειρία??
πληροφορίες για Ζιζέλ;Κυρίως παθητική και για λάτρεις των ποδιών