Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11
Παίδες για την συγκεκριμένη Άννα, πρώην Βερόνικα, έχουμε πληροφορίες θετικές; Μου βγάζει κάτι πολύ καυλωτικό αλλά πια τα χρήματα δεν ρέουν για κασκαντεριλίκια...

Σόρρυ αν έχει αναφερθεί, αλλά δεν κάνω συχνές επισκέψεις στο σάιτ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Επίσης αν κάποιος συναγωνιστής έχει πληροφορία για το Σαλονικιώτικο αυτό μωρό ευπρόσδεκτη...

οτι βλεπεις στις φωτο...19 χρονων πολυ καλη περιπτωση....αν εισαι ενεργητικος συστηνεται ανεπιφυλακτα....

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Από προσόντα πάντως θα πρότεινα  αυτήν την περίοδο, αποΛατινες την Σάρα ενω απο δικές μας Τζουλη την Ηρώ την Σαμπρινα την Νικόλ Συγγρού και Αθηνά. Νομίζω καλυπτομαστε έτσι .Έως να μας έρθουν οι καλοκαιρινές.

Σαμπρίνα?? Θυμήστε μου κάποιος. link??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κανει ενεργητικο αλλα ειναι τωρα στην λαρισσα :hi: :hi: :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πιό πάνω την προτείνεις για ενεργητικούς "...αν εισαι ενεργητικος συστηνεται ανεπιφυλακτα...."
ενώ εδώ
για ξαναδιαβασε αυτα που γραφω...οταν λεω οτι για ενεργητικους συστηνεται ανεπιφυλακτα εννοω πως ειναι πολυ καλη στο παθητικο....οταν λεω οτι μια τρανς ειναι ενεργητικη σημαινει οτι η συγκεκρημενη τρανς εχει ορθιο πουτσο και γαμαει....ελπιζω να εγινα κατανοητος...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Τραβεστολάγνε, επομένως, είναι ενεργοπαθητική και προτείνεται στους ενεργητικούς. :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τραβεστολάγνε, επομένως, είναι ενεργοπαθητική και προτείνεται στους ενεργητικούς. :hi:
ειναι ενεργοπαθητικη και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ την παιρνω ως παθητικη..... :grin: :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: και ειναι στανταρακι.... :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom