kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
λες να παίζουν και άλλες τρανς εκτος απο ντορα τυπε ;πες μας πιο στουντιο ειναι αυτο να μαθουμε κ εμεις που δεν ξερουμε...οπως κ ποιες θα δουλευετε εκει..
λες να παίζουν και άλλες τρανς εκτος απο ντορα τυπε ;πες μας πιο στουντιο ειναι αυτο να μαθουμε κ εμεις που δεν ξερουμε...οπως κ ποιες θα δουλευετε εκει..
εδω δεν ξερω το στουντιο θα ξερω αν παιζουν κ αλλα τρανς...η ντορα θα μας πει..λες να παίζουν και άλλες τρανς εκτος απο ντορα τυπε ;
το στουντιο ειναι στη Λεωφορο Αθηνων 204(Καβαλας)κι η Ντορα ειναι η μονη τρανς που δουλευει εκει.εδω δεν ξερω το στουντιο θα ξερω αν παιζουν κ αλλα τρανς...η ντορα θα μας πει..
να σαι καλα ρε τζουλη ;)το στουντιο ειναι στη Λεωφορο Αθηνων 204(Καβαλας)κι η Ντορα ειναι η μονη τρανς που δουλευει εκει.
Ξεπετα, τιποτα το ιδιαιτερο, με πολυ καλη τρυπουλα ομως.καμιά κριτική....
έγινε κοκκινομάλλα ; :oλέω να τιμήσω τη veronica. κάνει λέει βασικά παθητικό πρόγραμμα. καμμία γνώση; σκέτη κούκλα μου φαίνεται
ωραιο κορμι τουμπανο στηθος μετριο καβλι 16αρι με καλη στηση ομως καλος χωρος στον Ταυρο διπλα στη Πειραιως....αλλα μεγαλη σε ηλικια και πολύ σπασμενη στο προσωπο......καλημέρα στους απανταχού,
κανείς που να ξέρει οτιδήποτε για την συγκεκριμένη??
δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει λόγος και οπτικά φαίνεται ότι αξίζει της προσοχής μας....
Γεια σας παιδια,ξερη κανεις τιποτα για αυτη,,
Γεια σας παιδια,ξερη κανεις τιποτα για αυτη,,
φίλε modular πήγα εγώ με τη Veronica. από κοντά είναι ακόμη πιο καύλα. ψηλή, καθαρή, καυλιάρα. παθητικό πρόγραμμα κάνει, γλύψιμο παντού, προσφέρεται για ξεκόλιασμααααα
50 ευρώ την ώρα χρεώνει χωρίς να βιάζεται καθόλου. έχει χώρο στην Κυψέλη. ελεύθερο στοματικό δεν κάνει με τίποτα. προσέχει πολύ και το θεωρεί αντιεπαγγελματικό. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος και τη θεωρώ από τις top μου