Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
καλημέρα στους απανταχού,
κανείς που να ξέρει οτιδήποτε για την συγκεκριμένη??
δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει λόγος και οπτικά φαίνεται ότι αξίζει της προσοχής μας....

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
καλημέρα στους απανταχού,
κανείς που να ξέρει οτιδήποτε για την συγκεκριμένη??
δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει λόγος και οπτικά φαίνεται ότι αξίζει της προσοχής μας....

ωραιο κορμι τουμπανο στηθος μετριο καβλι 16αρι με καλη στηση ομως καλος χωρος στον Ταυρο διπλα στη Πειραιως....αλλα μεγαλη σε ηλικια και πολύ σπασμενη στο προσωπο......

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
περσυ δουλευε στο φυλης 99 κα8ε τεταρτη πρωι! δουλευει ακομα?

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
φίλε modular πήγα εγώ με τη Veronica. από κοντά είναι ακόμη πιο καύλα. ψηλή, καθαρή, καυλιάρα. παθητικό πρόγραμμα κάνει, γλύψιμο παντού, προσφέρεται για ξεκόλιασμααααα

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
φίλε modular πήγα εγώ με τη Veronica. από κοντά είναι ακόμη πιο καύλα. ψηλή, καθαρή, καυλιάρα. παθητικό πρόγραμμα κάνει, γλύψιμο παντού, προσφέρεται για ξεκόλιασμααααα

καλησπέρα,
για πες περισσότερες πληροφορίες. Πόσο χρεώνει (1 ώρα), έχει δικό της χώρο ή outcall, κάνει ελεύθερο στοματικό?

ευχαριστώ

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
50 ευρώ την ώρα χρεώνει χωρίς να βιάζεται καθόλου. έχει χώρο στην Κυψέλη. ελεύθερο στοματικό δεν κάνει με τίποτα. προσέχει πολύ και το θεωρεί αντιεπαγγελματικό. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος και τη θεωρώ από τις top μου

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
50 ευρώ την ώρα χρεώνει χωρίς να βιάζεται καθόλου. έχει χώρο στην Κυψέλη. ελεύθερο στοματικό δεν κάνει με τίποτα. προσέχει πολύ και το θεωρεί αντιεπαγγελματικό. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος και τη θεωρώ από τις top μου

Οκ, ευχαριστώ. Φαίνεται όντως πολύ θηλυκή.
Είναι σε studio με άλλες trans ή μόνη της? Να υποθέσω επίσης δεν δέχεται τελείωμα στο σώμα, ε?

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
στο σπίτι που μένει μάλλον δέχεται . δεν είτανε στούντιο πάντως αλλά διαμέρισμα. το άλλο δεν το ρώτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom