Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikos-papas

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα και εχεμύθεια. Προτάσεις και Π.Μ. από άτομα αναλόγων προσόντων δεκτές. Αποκλείονται άντρες που ψάχνουν παρτουζίτσα (παιδιά σόρυ, κοιτάξτε αλλού…) κροσντρεσερς κλπ….
Ευχαριστώ!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειπα να μην απαντησω,αλλα η Βαλεντινα εχει καποιες αποριες....Για τις πληροφοριες που λες,και το οτι δεν λεγαμε τπτ..ενα θα πω...Οτι και να λεγαμε το λεγαμε χωρις συμφερον και κοντρες..οτι και να ηταν αυτο,οσο μεγαλο Η μικρο και να ηταν..Να σου κανω και εγω μια ερωτηση? απο την ωρα που μαζευτικατε  ολες εδω μεσα τι πληροφορια δωσατε εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε ιδεα για το τι παιζει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δωσατε..το μονο που δωσατε ηταν το κομπλεξ και το μισος που εχετε η μια απεναντι στην αλλη...Η μονη πληροφορια που μας δωσατε,ηταν οτι επιτελους μαθαμε ποσο μισος εχετε αναμεσα σας...και να ειστε σιγουρες οτι με αυτην την πληροφορια που μας δωσατε,κακο κανατε σε εσας τις ιδιες...οχι σε εμας..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. και τι λεω,γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναποσταρω για αυτο το θεμα...αλλα και γενικως μου φαινεται οτι δεν θα ξαναποσταρω εδω,οσο εσεις συνεχιζετε αυτην την ιστορια..Και δεν θα ελεγα αυτα που ειπα,αν δεν με εβγαζε απο τα ρουχα μου αυτο που ειπε η Αλικη..Ευχαριστω.

Αγαπημενο μου χελιδονι...

θα ρωταγες ποτε πληροφοριες μια γυναικα ιεροδουλο για αλλες που δουλευουν σε αλλα σπιτια; Κι αν ναι, τι θα περιμενες να σου απαντησει; Τα καλυτερα;;; Ο πρωταρχικος λογος που αρχισαν οι τσακωμοι ειναι οταν εβαλα χερι σε καποια ατομα που κουτσομπολευαν και δυσφημισουσαν τρανς ασχετες με το σαιτ, ακομη και καποιες που εχουν πεθανει! Αρα δεν ηταν και τοσο γαληνια τα πραγματα πριν ερθουμε εδω εμεις... Μηπως ξεχασες πως ξεκινησαν οι τσακωμοι; Οι αποκαλυψεις σε ενοχλησαν; Οχι η μεχρι τοτε κοροϊδια;;;;

Οσο για το τι γνωμη αποκτησατε για τις τρανς μετα την ενεργη συμμετοχη μας στο σαιτ, τι να σου πω... Οπως βλεπεις η καθεμια εχει τη δικη της προσωπικοτητα και αυτο που βγαζει προς τα εξω "βαραινει" μονο την ιδια. Καμια μας δεν ειναι επισημη εκπροσωπος.

Παντως θα σου προτεινα να παραμεινεις στο φορουμ και να συνεχισεις  να επικοινωνεις για τα θεματα που αφορουν εσενα.

Να εισαι καλα ζαχαρωτο μου...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Αλήθεια η Καρλότα τι απέγινε? Ξέρει κανείς? Πάντως μια φορά που την είδα στο δρόμο πριν κάποια χρονάκια, συνοδευόταν από κακής φήμης παρέα...

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Ειπα να μην απαντησω,αλλα η Βαλεντινα εχει καποιες αποριες....Για τις πληροφοριες που λες,και το οτι δεν λεγαμε τπτ..ενα θα πω...Οτι και να λεγαμε το λεγαμε χωρις συμφερον και κοντρες..οτι και να ηταν αυτο,οσο μεγαλο Η μικρο και να ηταν..Να σου κανω και εγω μια ερωτηση? απο την ωρα που μαζευτικατε  ολες εδω μεσα τι πληροφορια δωσατε εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε ιδεα για το τι παιζει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δωσατε..το μονο που δωσατε ηταν το κομπλεξ και το μισος που εχετε η μια απεναντι στην αλλη...Η μονη πληροφορια που μας δωσατε,ηταν οτι επιτελους μαθαμε ποσο μισος εχετε αναμεσα σας...και να ειστε σιγουρες οτι με αυτην την πληροφορια που μας δωσατε,κακο κανατε σε εσας τις ιδιες...οχι σε εμας..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. και τι λεω,γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναποσταρω για αυτο το θεμα...αλλα και γενικως μου φαινεται οτι δεν θα ξαναποσταρω εδω,οσο εσεις συνεχιζετε αυτην την ιστορια..Και δεν θα ελεγα αυτα που ειπα,αν δεν με εβγαζε απο τα ρουχα μου αυτο που ειπε η Αλικη..Ευχαριστω.

Αγαπητέ magoura να συμπληρώσω - το μονο που κανουν εδω μεσα αυτα τα υπ-ατομα που ειναι ανδρες ειναι να "απομακρύνουν" πελατες απ τις πραγματικές και σωστες τρανς - να τους χαλασουν την πελατεια - περιμενοντας να τραβηξουν την πελατεια αυτη σε θλιβερα cross dresser πρεζονια της Συγγρου - αλλωστε κανεις δεν τις εχει δει ποτε...
Χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με τρανς παρακολουθουσα το ενδιαφερον αυτο τοπικ πριν εμφανιστουν οι κουρελούδες αυτες και ειναι φως φαναρι οτι ετσι συμβαινει. Αν καποιος ειναι καιρο εδω το εχει καταλαβει. Αλλωστε οι περισσοτεροι την κοπανησαν απ το τοπικ και συννενοούνται μεσω pm... Μονα τους ξεκατινιαζονται τα ατομα αυτα πλεον.
Αντε γεια κι απο μενα - χωρις να απαντησω σε τυχον σχολιασμούς σας.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ magoura να συμπληρώσω - το μονο που κανουν εδω μεσα αυτα τα υπ-ατομα που ειναι ανδρες ειναι να "απομακρύνουν" πελατες απ τις πραγματικές και σωστες τρανς - να τους χαλασουν την πελατεια - περιμενοντας να τραβηξουν την πελατεια αυτη σε θλιβερα cross dresser πρεζονια της Συγγρου - αλλωστε κανεις δεν τις εχει δει ποτε...
Χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με τρανς παρακολουθουσα το ενδιαφερον αυτο τοπικ πριν εμφανιστουν οι κουρελούδες αυτες και ειναι φως φαναρι οτι ετσι συμβαινει. Αν καποιος ειναι καιρο εδω το εχει καταλαβει. Αλλωστε οι περισσοτεροι την κοπανησαν απ το τοπικ και συννενοούνται μεσω pm... Μονα τους ξεκατινιαζονται τα ατομα αυτα πλεον.
Αντε γεια κι απο μενα - χωρις να απαντησω σε τυχον σχολιασμούς σας.

Πως ακριβως μπορει να απομακρυνει καποιος τους πελατες απο τις σωστες και πραγματικες τρανς περιμενοντας να τραβηξουν την πελατεια σε θλιβερα κροσντρεσερ πρεζονια της Συγγρου;

Με συγκινει το ενδιαφερον των οργανωμενων πελατων (προφανως με τα διαρκειας) που εξοργιζονται με την ελευση των κουρελουδων στο τοπικ... Ουτε ζημια στο μαγαζι τους να ειχε γινει... Καποιοι αηδιασμενοι απο την καταντια του θρεντ ανακοινωνουν με βαρυγδουπους χαρακτηρισμους οτι αποχωρουν επειδη δεν γινεται σωστα πλεον η δουλεια... Ποια δουλεια ομως; Θα μου εξηγησει καποιος; Τι ακριβως τους εμποδιζει να ανταλλασουν ησυχα τις πληροφοριες τους; Για ποιο λογο εχουν παρει τοσο προσωπικα το θεμα; Και πως και ξεσηκωθηκαν ΟΛΟΙ σημερα;

ΤΡΑΝΣ(ομανεις) σε απογνωση.

Επισκέπτης
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα οπως τα ειπανε οι προλλαλησαντες!!
αυτα τα γελοια ατομα(βαλεντινα-αλικη) με τη συνεργασια 3 mod(giorgospapa-stavros51-sonyp900)
οι οποιοι ειναι στο κολπο καταντησαν το θρεντ σα τα μουτρα τους....
δε θα τους περασει....

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μια χαρα ειναι το θρεντ!
εγω σκεφτηκα , για να αποφυγουμε τους τσακωμους,
να οργανωθουν ξεχωριστα θρεντ , οπου τα κοριτσια θα μπορουν
να εκφραζονται, ωστε να αποφευγονται οι τσακωμοι.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28994.msg470809#new]Fun Club Valentina_Star_Trans[/url]

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Καρλοττα  εχει σταματισει εδω και καιρο..εχει ανοιξει κομμωτηριο στηην Ν σμυρνη κια εχει μια σοβαρη σχεση..Μιλησα μαζι τις πριν λιγες μερες στο σπιτι της Στεφανιας.

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Καρλοττα  εχει σταματισει εδω και καιρο..εχει ανοιξει κομμωτηριο στηην Ν σμυρνη κια εχει μια σοβαρη σχεση..Μιλησα μαζι τις πριν λιγες μερες στο σπιτι της Στεφανιας.

η καρλοτα ανοιξε κομμωτηριο0000????
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ  και ποιος κουρευει αυτη????????

ε ρε γλεντια.......... :jerking: :jerking: :jerking:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους!!!
Και στους πικροχωλους , που με την καθε πληροφορια .... εξωτερικευουν τα απειρα προβληματακια και κομπλεξ... που τους ταλαιπωρουν μοναδικα!!! την ζωουλα τους!!! και εσας σας αγαπω πιο πολυ! γιατι εχεται αναγκη απο φροντιδα.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
μ@λ@κιΑ thread.  το χαλάσανε τα φαντάσματα  :headbang: :jerking: :uglystupid:

ανούσιο. μιλάτε μόνες σας.
όσοι κατέχουν ας ανοίξουν άλλο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μ@λ@κιΑ thread.  το χαλάσανε τα φαντάσματα  :headbang: :jerking: :uglystupid:

ανούσιο. μιλάτε μόνες σας.
όσοι κατέχουν ας ανοίξουν άλλο

Εχεις δικιο το χαλασανε τα φαντασματα!!!

Εσυ τωρα τι εισαι; εισαι αληθινος; που ..... δεν σε βλεπω..... ελα.......ναι........που.....

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
αυτα τα γελοια ατομα(βαλεντινα-αλικη) με τη συνεργασια 3 mod(giorgospapa-stavros51-sonyp900)
δε θα τους περασει....
Κοιτα φιλε μου να μαθεις και κατι...Καταρχας η ειρωνια σου δεν εχει οριο...αλλα δεν θα σταθω σε αυτο γιατι εμενα προσωπικα δεν με θιγει...Οταν εγραψα  "μπηκατε και το κανατε κωλοχανιο", εννουσα και σενα μαζι με τις "κοπελες"...Και εσυ μπηκες εδω,ειτε με ενα,ειτε με δυο nicknames και αρχισες να γραφεις τις δικες σου π@π@ριες...οι οποιες μαζι με τα μαλλιοτραβηγματα των "κοριτσιων",εκαναν αυτο το θεμα σαν τα μουτρα σας, και οχι σαν τα μουτρα τους οπως λες..Οποτε ειρωνικα σχολια για αλλους,απο μερους σου,με βαση δικα μου γραφομενα,θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις...Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Κοιτα φιλε μου να μαθεις και κατι...Καταρχας η ειρωνια σου δεν εχει οριο...αλλα δεν θα σταθω σε αυτο γιατι εμενα προσωπικα δεν με θιγει...Οταν εγραψα  "μπηκατε και το κανατε κωλοχανιο", εννουσα και σενα μαζι με τις "κοπελες"...Και εσυ μπηκες εδω,ειτε με ενα,ειτε με δυο nicknames και αρχισες να γραφεις τις δικες σου π@π@ριες...οι οποιες μαζι με τα μαλλιοτραβηγματα των "κοριτσιων",εκαναν αυτο το θεμα σαν τα μουτρα σας, και οχι σαν τα μουτρα τους οπως λες..Οποτε ειρωνικα σχολια για αλλους,απο μερους σου,με βαση δικα μου γραφομενα,θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις...Ευχαριστω.

λες οτι σε συμφερει και κατηγορεις επιλεκτικα οποιον θες.
οταν μπαινανε βρασιδες και ταρατσες και λεγανε τις μαλακειες του αιωνα εδω με την ανοχη των
mod που ησουν να μιλησεις??????
μην φοβασαι με τοσο γλειψιμο που κανεις δε σε μπαναρουν οι  mod εσενα.... ;)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μην τσακωνεστε για ανοησιες ρε παιδια! Δειξτε επιτελους λιγη ωριμοτητα... Σας προσκαλω ολους στον νεο πολυχωρο-θρεντ που εγκαινιασα το "Ολα για το φουστανι" οπου θα μπορουμε να συζηταμε ηρεμα και πολιτισμενα... Προεδρε περνα απο εκει να μας πεις καμια ιστορια για τις παλιες!

Σας αγαπω ολους παρα πολυ!!!! Ειστε η ανασα μου!!!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ωραία  πούστηδες και παλικαριά γίναμε μαλλιά κουβάρια χάχα καλό ε.

Επισκέπτης
Μην τσακωνεστε για ανοησιες ρε παιδια! Δειξτε επιτελους λιγη ωριμοτητα... Σας προσκαλω ολους στον νεο πολυχωρο-θρεντ που εγκαινιασα το "Ολα για το φουστανι" οπου θα μπορουμε να συζηταμε ηρεμα και πολιτισμενα... Προεδρε περνα απο εκει να μας πεις καμια ιστορια για τις παλιες!

Σας αγαπω ολους παρα πολυ!!!! Ειστε η ανασα μου!!!!!

τελικα θα με κερασεις πορτοκαλαδα στο ζαχαροπλαστειο?? :grin:

Επισκέπτης
[size=15pt]δε θα τους περασει[/size]....
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καντε & εσεις μια διαδηλωση στο πεδιο του αρεως την κυριακη εναντια στον οργανωμενο σχεδιο των mods & επι τη ευκαιρεια καντε & καμμια αλλαξοκωλια με τα βαζελακια να πανε κατω τα φαρμακια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δε θα τους περασει....
εκάναμεν επανάστασιν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom