You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να δωσω πρωτα ενα τρυφερο φιλακι στην κολλητη μου τη Σουζι και θα σου απαντησω αμεσως μαναρι μου...
Η Βαλεντινα Σταρ Τρανς δεν ειναι ενα τυχαιο κοριτσι.. Παντα πρωτοπορει στο χωρο της δουλειας μας... Ημουν η πρωτη μη-χειρουργημενη που ανοιξε πρωτοκλασατο στουντιο, η πρωτη που ανοιξε την πιατσα στην Θησεως και το πρωτο κοριτσι του χωρου που καθιερωσε το μουσικοχορευτικο σεξ σωου σωου στη Συγγρου...
Να ξερεις οτι σε λατρευω Ρετ Μπατλερ! Εισαι ενα υπεροχο πλασματακι με σπανια ευαισθησια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Η Βαλεντινα Σταρ Τρανς δεν ειναι ενα τυχαιο κοριτσι.. Παντα πρωτοπορει στο χωρο της δουλειας μας... Ημουν η πρωτη μη-χειρουργημενη που ανοιξε πρωτοκλασατο στουντιο, η πρωτη που ανοιξε την πιατσα στην Θησεως και το πρωτο κοριτσι του χωρου που καθιερωσε το μουσικοχορευτικο σεξ σωου σωου στη Συγγρου...
Να ξερεις οτι σε λατρευω Ρετ Μπατλερ! Εισαι ενα υπεροχο πλασματακι με σπανια ευαισθησια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Καντε ερωτα παιδια... Προτιμηστε τα κοριτσια της Συγγρου που παιρνεις οτι βλεπεις... Και που δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... Αλλιως σε καποιο επιλεγμενο ντελο με δυνατες τρανς... Μην αφηνετε να σας κοροϊδευουν ανθρωποι εκτος χωρου!!!
Σας λατρευω...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Εκδηλώθηκες θλιβερε αντρα νταβα της κακιας ωρας - δεν μπορεσες.... ΦΤΟΥ !!!!
...οταν ομως εμαθαν οτι ο δρ.Φρανκεστάιν ειχε πολυ φορτωμενο προγραμμα,Πολλες απο τον κυκλο μας μπορει να σαστισαν οταν ανακοινωσα οτι θα τα κανω στην Ινδια στον Δοκτωρα Σαλιχ...
ολες καταλαβαν...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΔηλαδηKαι μια ανακοινωση για ολα τα φανς πριν κανω μια βουτια στον γαλαζοπρασινο ωκεανο...
Με το που επιστρεφω Αθηνα (μαυρισμενη και με ραστα μαλλια) εγκαινιαζω για πρωτη φορα στην Ελλαδα τις βιτρινες με τα κωλ γκερλ που υπαρχουν σε αλλες χωρες της Ευρωπης οπως στο Βελγιο. Αρχικα θα ειμαι μονο εγω σε μια βιτρινα στη Λεωφορο Θηβων και αν ολα πανε καλα συντομα θα μαζεψω κοντα μου τα πιο δυνατα αστερια απο το χωρο των τρανσεξουαλ!!!
Την ωρα που οι αλλες, παρωχημενες και γραφικες επαναλαμβανουν τα χιλιοειπωμενα και παραμενουν κολλημενες σε ιδεες και συμπεριφορες του ογδοντα, η Βαλεντινα Σταρ Τρανς για μια ακομη φορα πρωτοπορει και ανοιγει νεους δρομους....
Αμεσως μετα το Πασχα θα βουησει ολη η Αθηνα! Και το μαθατε πρωτοι εδω...
απο το Βαλεντινιω σας...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Για να καταλαβω ο ασχετος στη βιτρινα θα κολας και αυτοκολλητα εκπτωσεων οταν ειναι η περιοδος των εκπτωσεων οπως ο Κωτσοβολος;
Βαλεντινα Star Trans όπως αυτοαποκαλείσαι, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση έπαρση. Sorry που θα στο πω, αλλά οι φωτος που κάποιος απο το site "ανέβασε" στο site, δεν δικαιολογούν αυτή την αυτο-θριαμβολογία! Είναι κατανοητό βέβαια, ότι αυτή η συμπεριφορά ίσως οφείλεται στα πολλά κόμπλεξ που μπορεί να έχεις και είναι μια μορφή αντίδρασης. Αλλά κουλάρησε λιγάκι. Με το υφάκι αυτό, αντί να σε συμπαθεί κάποιος πετυχαίνεις το αντίθετο.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
μαλλον για πλακα τα γραφει,δεν νομιζω να τα εννοειΒαλεντινα Star Trans όπως αυτοαποκαλείσαι, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση έπαρση. Sorry που θα στο πω, αλλά οι φωτος που κάποιος απο το site "ανέβασε" στο site, δεν δικαιολογούν αυτή την αυτο-θριαμβολογία! Είναι κατανοητό βέβαια, ότι αυτή η συμπεριφορά ίσως οφείλεται στα πολλά κόμπλεξ που μπορεί να έχεις και είναι μια μορφή αντίδρασης. Αλλά κουλάρησε λιγάκι. Με το υφάκι αυτό, αντί να σε συμπαθεί κάποιος πετυχαίνεις το αντίθετο.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιατι να χαλαω την ωρα μου?? Οποιος θελη να με βρει ξερει που ειμαι. Απο το να λεω μαλακιες και να ξενερωνω το κοσμο κανω κατι πιο δημιουργικο. Κανω ΣΕΞ μωρα μου.
Παρεουλα εχετε εδω. Φωτογραφιες μην μου ζητατε. Υπαρχουν πολλες κοπελες εδω να σας στειλουν αν θελετε. Η Δαναιτσα ειναι για αλλα κολπα.
Φιλουρες αγορια μου ομορφα.
Παρεουλα εχετε εδω. Φωτογραφιες μην μου ζητατε. Υπαρχουν πολλες κοπελες εδω να σας στειλουν αν θελετε. Η Δαναιτσα ειναι για αλλα κολπα.
Απλο ειναι....μετα απο τοσα βρισιδια και προσβολες....το thread επανηλθε στα κλασικατα του...ειναι πιατσα...για κανα 2 απο δω μεσα....που ισως να μην θελουνε αλλες γιατι ειναι απειλη...για τη δουλεια τους..οποτε εγω για την παρτη μου μιλαω μονο... μπαινω απανταω σε οσους μου στελνουνε πμ..και αποχορω...Μολις καποιες αραιοσανε να μιλανε...εντελως περιεργως αραιωσανε και αυτοι που τις βριζανε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εσεις δεν βριζατε δηλαδη αγαπητη Σουζανα? Ολα στους αλλους τα ριχνετε? Εδω μεσα και ολη η Συγγρου να μπη δεν με αφορα. Να υπαρχη ενας σεβασμος μεταξυ μας. Η καθε μια εχει την αξια της. Ητε κανη την πλακα της ητε οχι. Αυτο ακριβως κανω και εγω. Κανω την δουλεια μου και τιποτα παραπανω. Και για μενα λεγονται πολλα εδω μεσα και ας μην μπαινω να απανταω. Πρεπει να καθομε καθε μερα να τσακωνομε?? Τελος αυτα. Μακρυα και αγαπημενοι. Η ζωη ειναι ωραια και ο Ηλιος λαμπη που λεει και η Βαλεντινα.
Γιατι να χαλαω την ωρα μου?? Οποιος θελη να με βρει ξερει που ειμαι. Απο το να λεω μαλακιες και να ξενερωνω το κοσμο κανω κατι πιο δημιουργικο. Κανω ΣΕΞ μωρα μου.
Μην ξοδευεσαι. Σου στέλνω εγώ φωτογραφία.
Μήπως κάνεις αυτοσέχ όπως στο παράδειγμα?
Ετσι σε θέλουμε, έμπαινε!
Εισαι ταλέντο!
Συνημμένα
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Διαβασα λιγο πιο πανω το μηνυμα ενος τυπου που λιγο πολυ με κατηγορησε για επαρση και σνομπισμο... Κριμα που δεν καταφερες να πιασεις το πνευμα της ντιβας μωρακι μου... Τα σχολια σου ειναι καλοδεχουμενα παντως και με βοηθουν να βελτιωνομαι... Δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαι το μοναδικο κοριτσι που εχει κανει αλματωδη βηματα στην αλλαγη της εμφανισης μου απο τη στιγμη που μπηκα σε αυτο το φορουμ... Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εφαγα χοντρο κραξιμο αλλα τα σχολια των παιδιων με βοηθησαν να μεταμορφωθω απο ενα αχαρο σχολιαροκοριτσο σε μια εκρηκτικη καλλονη με δολοφονικες καμπυλες.. Ειμαι λοιπον σιγουρη οτι τα καλοπροαιρετα σχολια σου θα με βοηθησουν να γινω ακομη πιο ποθητη και ομορφη...
Τα φιλια μου σε Σουζαν και Αλις... Ειστε απλα απιστευτες!!! Σουζαν μου θα συμφωνησω απολυτως με οσα ειπες... Φωναζω πολυ καιρο για ενα περιεργο παιχνιδι που παιζεται αλλα καποιοι προτιμουν να μην απαντουν... μονο να βριζουν και να βγαζουν βρωμες... και να κλωνοποιουν θαυμαστες-νταβατζηδες που μας απειλουν... κριμα αλλα τι να κανουν κι αυτα τα παιδια...
Δαναουτσα μου μια γλυκια καλησπερα απο μενα... Βρισκω τρομερα ενδιαφερουσα την εμμονη σου να μας λες συνεχως οτι κανεις ερωτα... χαιρομαι πολυ που το απολαμβανεις... απο τον τροπο που το υπερτονιζεις καταλαβαινω οτι ηταν κατι που σου ελειψε για το μεγαλυτερο κομματι της ζωης σου ομορφια μου...το βρισκω υπεροχο που τωρα το ζεις... μπραβο κοριτσαρα μου!!!Σε θεωρω τυπαρα, ψυχαρα και φοβερο παρεακι...
Τα φιλια μου σε ολα τα αγορια που ονειρευονται να με βιασουν στην πλατεια ενος ορεινου χωριου... Και πιο πολλα φιλια ακομη σε δυο αγορια που γνωρισα εδω μεσα, δεν θελουν καθολου να με βιασουν (δυστυχως δεν τους αρεσω καθολου) αλλα που τα παω με τρελα!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τα φιλια μου σε Σουζαν και Αλις... Ειστε απλα απιστευτες!!! Σουζαν μου θα συμφωνησω απολυτως με οσα ειπες... Φωναζω πολυ καιρο για ενα περιεργο παιχνιδι που παιζεται αλλα καποιοι προτιμουν να μην απαντουν... μονο να βριζουν και να βγαζουν βρωμες... και να κλωνοποιουν θαυμαστες-νταβατζηδες που μας απειλουν... κριμα αλλα τι να κανουν κι αυτα τα παιδια...
Δαναουτσα μου μια γλυκια καλησπερα απο μενα... Βρισκω τρομερα ενδιαφερουσα την εμμονη σου να μας λες συνεχως οτι κανεις ερωτα... χαιρομαι πολυ που το απολαμβανεις... απο τον τροπο που το υπερτονιζεις καταλαβαινω οτι ηταν κατι που σου ελειψε για το μεγαλυτερο κομματι της ζωης σου ομορφια μου...το βρισκω υπεροχο που τωρα το ζεις... μπραβο κοριτσαρα μου!!!Σε θεωρω τυπαρα, ψυχαρα και φοβερο παρεακι...
Τα φιλια μου σε ολα τα αγορια που ονειρευονται να με βιασουν στην πλατεια ενος ορεινου χωριου... Και πιο πολλα φιλια ακομη σε δυο αγορια που γνωρισα εδω μεσα, δεν θελουν καθολου να με βιασουν (δυστυχως δεν τους αρεσω καθολου) αλλα που τα παω με τρελα!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
δηλαδη εξεφρασες τα συναισθηματα σοτ γι αυτους και αυτοι δεν...?
δεν.........?
ελα βρε Βαλεντινα , μην κλαις, θα βρεις καλυτερους.
σιγουρα το ξερουν αυτοι οι δυο?
να παρουσιαστουν ενοπιων μας, και να λογοδοτησουν!
δεν πρεπει να περασει ετσι αυτο, στενοχωρουν το καλυτερο κοριτσι μας!
και μην ασχολεισαι με αυτα που ακους, εσυ εισαι το αστερι μας!
που να καταλαβουν απο ευθυμογραφημα,
αυτοι ζουν στην εποχη του Φ.Γερμανου και της Ε.Ακριτα!
παιδια δεν κανω πλακα, απο τις σπανιες φορες που η Βαλεντινα μιλησε σοβαρα.
ελπιζω να συνεχιστει αυτο [ για λιγο ομως ]
δεν.........?
ελα βρε Βαλεντινα , μην κλαις, θα βρεις καλυτερους.
σιγουρα το ξερουν αυτοι οι δυο?
να παρουσιαστουν ενοπιων μας, και να λογοδοτησουν!
δεν πρεπει να περασει ετσι αυτο, στενοχωρουν το καλυτερο κοριτσι μας!
και μην ασχολεισαι με αυτα που ακους, εσυ εισαι το αστερι μας!
που να καταλαβουν απο ευθυμογραφημα,
αυτοι ζουν στην εποχη του Φ.Γερμανου και της Ε.Ακριτα!
παιδια δεν κανω πλακα, απο τις σπανιες φορες που η Βαλεντινα μιλησε σοβαρα.
ελπιζω να συνεχιστει αυτο [ για λιγο ομως ]
Και πιο πολλα φιλια ακομη σε δυο αγορια που γνωρισα εδω μεσα, δεν θελουν καθολου να με βιασουν (δυστυχως δεν τους αρεσω καθολου) αλλα που τα παω με τρελα!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσεις δεν βριζατε δηλαδη αγαπητη Σουζανα? Ολα στους αλλους τα ριχνετε? Εδω μεσα και ολη η Συγγρου να μπη δεν με αφορα. Να υπαρχη ενας σεβασμος μεταξυ μας. Η καθε μια εχει την αξια της. Ητε κανη την πλακα της ητε οχι. Αυτο ακριβως κανω και εγω. Κανω την δουλεια μου και τιποτα παραπανω. Και για μενα λεγονται πολλα εδω μεσα και ας μην μπαινω να απανταω. Πρεπει να καθομε καθε μερα να τσακωνομε?? Τελος αυτα. Μακρυα και αγαπημενοι. Η ζωη ειναι ωραια και ο Ηλιος λαμπη που λεει και η Βαλεντινα.
Kαλημερα σε ολα τα Μωρα και σε ολα τα κοριτσια!!!
Αγαπητη μου θα ξαναπω οτι το μονοπωλειο εχει τελειωσει πια και οσους κλωνους και να βαζεις να βριζουν και να απειλουν δεν κανεις τιποτα......
Καταρχην για μενα και για το συνολο ....δεν θεωρησε επαγγελματιας και τρανς.... εχω ξαναπει οτι εισαι πολυ ερασιτεχνης και περα απο μερικες ορμονες και ενα ξανθο μαλλι δεν εισαι ανταγωνισιμη....με καποια που εχει κανει τον αγωνα της ζωης της και το υποστηριζει....
Δεν το παιζω ο Ξερολας .... αλλα ετσι ειναι.. μην το γαμαμε τελειως....
Υπαρχουν Τρανς ειδωλα Αστερια !!! που αν δεν ηταν αυτα να κανουν τον αγωνα τους και τα τραβηξουνε τα πανδινα..... σημερα μπορει και να ειμασταν κρυμενες και κομπεξικες. Οποτε σεβασμος!!!
Και οποια ερχεται καλοδεχουμενη!!! (και τα σχολια να τα κραταμε για την παρτη μας......)οπως και για τους κλωνους.....
Επισκέπτης
Kαλημερα σε ολα τα Μωρα και σε ολα τα κοριτσια!!!
Αγαπητη μου θα ξαναπω οτι το μονοπωλειο εχει τελειωσει πια και οσους κλωνους και να βαζεις να βριζουν και να απειλουν δεν κανεις τιποτα......
Καταρχην για μενα και για το συνολο ....δεν θεωρησε επαγγελματιας και τρανς.... εχω ξαναπει οτι εισαι πολυ ερασιτεχνης και περα απο μερικες ορμονες και ενα ξανθο μαλλι δεν εισαι ανταγωνισιμη....με καποια που εχει κανει τον αγωνα της ζωης της και το υποστηριζει....
Δεν το παιζω ο Ξερολας .... αλλα ετσι ειναι.. μην το γαμαμε τελειως....
Υπαρχουν Τρανς ειδωλα Αστερια !!! που αν δεν ηταν αυτα να κανουν τον αγωνα τους και τα τραβηξουνε τα πανδινα..... σημερα μπορει και να ειμασταν κρυμενες και κομπεξικες. Οποτε σεβασμος!!!
Και οποια ερχεται καλοδεχουμενη!!! (και τα σχολια να τα κραταμε για την παρτη μας......)οπως και για τους κλωνους.....
να ρωτησω κατι?εσυ εισαι τρανς?χειρουργημενη η οχι?μπορω να εχω μια φωτο σου?που μπορουμε να σε βρουμε?
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να ρωτησω κατι?εσυ εισαι τρανς?χειρουργημενη η οχι?μπορω να εχω μια φωτο σου?που μπορουμε να σε βρουμε?
Αντε παλι τα ιδια.....
καλως τον playrxx, arxidebora, Eθνικο Σταρ..... Καλως ηρθες!!!
Δεν ασχολουμε ξανα μαζι σου.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K