Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΣΥΛΒΙΑ!!!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συλβιαααααααα......

Συλβιααααααααααααααααα.......

Συλβιααααααααααααααααααααααααααα......

Απιστευτο πλασματακι, καλλιτεχναρα και προχωρημενο μυαλο... Απλα χειροκροτηστε την!!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΣΥΓΓΡΟΥ.........

Τα ωραιοτερα Τρανς !!!

Προτιματε τα κοριτσια μας!!!

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
βρεγμενο στυλιαρι που σας χρειαζεται

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

τα πιο εντυπωσιακα κοριτσια της πολης σας περιμενουν για μοναδικες στιγμες απολαυσης, λαγνειας και αμαρτιας!!!

ο πιο φημισμενος δρομος του πληρωμενου ερωτα...

εκρηκτικες τρανσεξουαλ για ολα τα γουστα!!!

οργανωμενες λυσεις για οργανωμενους πολιτες!!!

Γιατι η τραβεστι δεν θελει κοπο... θελει τροπο!!!

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Προφανώς ολοι θα εχετε πλεον καταλαβει οτι στο τοπικ αυτο εχουν εισχωρησει μουφες και δηθεν ωραιες τρανς από φτηνους νταβαδες που προσπαθουν να τις πλασαρουν καθως ο κοσμος μαλλον στρεφεται σε αλλες πιο real...
Ειναι πλεον τοσο εμφανες.
Αληθεια απ ολους σας εδω συναδελφοι χρηστες του site εχει δει κανεις ποτε απο κοντα αυτες τις δηθεν "κουκλες" - ποσο μαλλον τις έχει "παρει" ή εστω εχει μιλησει στο τηλ μαζι τους.
Προφανως παιζεται χρημα εδω, διαφημιστικο και μη...
Αποψη μου ...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς ολοι θα εχετε πλεον καταλαβει οτι στο τοπικ αυτο εχουν εισχωρησει μουφες και δηθεν ωραιες τρανς από φτηνους νταβαδες που προσπαθουν να τις πλασαρουν καθως ο κοσμος μαλλον στρεφεται σε αλλες πιο real...
Ειναι πλεον τοσο εμφανες.
Αληθεια απ ολους σας εδω συναδελφοι χρηστες του site εχει δει κανεις ποτε απο κοντα αυτες τις δηθεν "κουκλες" - ποσο μαλλον τις έχει "παρει" ή εστω εχει μιλησει στο τηλ μαζι τους.
Προφανως παιζεται χρημα εδω, διαφημιστικο και μη...
Αποψη μου ...
  Δεν νομιζω γλυκε μου!!! δεν μιλαμε μονο για καποιες..... μιλαμε γενικως..... και λεμε οτι δεν υπαρχει μονο τα κοριτσια του Νετ.......
REAL δηλ.εννοεις την Δαναη........;

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καποτε αυτο το topic (θεμα) ηταν αν οχι το κορυφαιο απο τα τοπ του φορουμ,παλια ομως..
το γαμ.. ομως καποιοι
βαλεντινα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλο νουμερο τελικα
σου εχω στειλει και πμ και φυσικα δεν απαντησες οπως και οι αλλοι περουκες "φιλοι" σου
απλα μου επιβεβαιωσατε αυτο που υποπτευομουν.. ανυπαρκτοι.
Ολο αυτο το δηθεν σας με κανει κ βαριεμαι.
βρεγμενο στυλιαρι που σασ χρειαζεται καταφερατε μεσα σε λιγοτερο απο 30 ημερες να γαμισετε το τοπικ

ουστ  

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καποτε αυτο το topic (θεμα) ηταν αν οχι το κορυφαιο απο τα τοπ του φορουμ,παλια ομως..
το γαμ.. ομως καποιοι
σου εχω στειλει και πμ και φυσικα δεν απαντησες οπως και οι αλλοι περουκες "φιλοι" σου
βρεγμενο στυλιαρι που σασ χρειαζεται καταφερατε μεσα σε λιγοτερο απο 30 ημερες να γαμισετε το τοπικ

ουστ 
    Αστερακι μου .....
Παρε το στυλιαρακι..... και χτυπα το κωλαρακι σου!!!
καλο θα σου κανει!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
το γαμ.. ομως καποιοι

ουστ  

Απο την αρχη, αυτο που ειχα πει οτι δεν μπαινω για επαγγελματικους λογους εδω μεσα Αζωρ... το τοπικ δεν γαμηθηκε, ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ... αυτο που γαμηθηκε ηταν η αμφιβολου ποιοτητας πορεια καποιων αλεξιπτωτιστων στον χωρο μας... Αντε, βγες λιγο στον ηλιο, ερωτευσου Αζωρ!!!

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
  Δεν νομιζω γλυκε μου!!! δεν μιλαμε μονο για καποιες..... μιλαμε γενικως..... και λεμε οτι δεν υπαρχει μονο τα κοριτσια του Νετ.......
REAL δηλ.εννοεις την Δαναη........;

Δεν εννοω τιποτε, εσυ μιλησες για την Δαναη - γιατι αραγε? Ουτε την Δαναη ξέρω προσωπικα - ουτε και καμια σας.
Ειναι παντως ηλιου φαεινοτερον οτι ειστε ή δηθεν ή "εμπορευμα" χωρις πελάτες, ή ακόμη και "εμπορευμα" που "απειλειται" από καλύτερο προϊόν...
Ταυτοχρονα μαλιστα το site χρειαζεται αυτα τα δηθεν ξεκατινιασματα μεταξυ σας και ολο τον τζερτζελε για να ειναι ζωντανο και να τραβαει χρηστες αρα και διαφημιση, κλπ, κλπ.
Μαλλον κανεις δεν σας ξερει και κανεις δεν σας θελει. Αυτο φαινεται... End of story...
Δεν ειμαιστε ηλιθιοι ρε παιδια...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εννοω τιποτε, εσυ μιλησες για την Δαναη - γιατι αραγε? Ουτε την Δαναη ξέρω προσωπικα - ουτε και καμια σας.
Ειναι παντως ηλιου φαεινοτερον οτι ειστε ή δηθεν ή "εμπορευμα" χωρις πελάτες, ή ακόμη και "εμπορευμα" που "απειλειται" από καλύτερο προϊόν...
Ταυτοχρονα μαλιστα το site χρειαζεται αυτα τα δηθεν ξεκατινιασματα μεταξυ σας και ολο τον τζερτζελε για να ειναι ζωντανο και να τραβαει χρηστες αρα και διαφημιση, κλπ, κλπ.
Μαλλον κανεις δεν σας ξερει και κανεις δεν σας θελει. Αυτο φαινεται... End of story...
  Καρδουλα μου πιστευε οτι θελεις εσυ!!!
Αρκει να εισαι πσντα καλα!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αφιερωμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Καταρχας σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.. παντα χαιρομαι να γνωριζω φανς! Αυτο που δεν καταλαβες (η δεν θες να δειξεις οτι καταλαβες) ειναι πως τον τελευταιο καιρο μπαινουν στο θρεντ αληθινες τρανσεξουαλ και οχι ερασιτεχνικες κοπιες... Ακομη πιο πολλες ειναι οι τρανς που μας διαβαζουν και αναρωτιουνται ποια ειναι αυτα τα πολυδιαφημισμενα "τιποτα" που πλασαριστηκαν σαν μονοπωλειο... και τα οποια ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε κιολας!
Αν ολα αυτα τα ειπες καλοπροαιρετα θα σου προτεινα να ξαναδιαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τις προηγουμενες 300-κατι σελιδες...

Οσο για τους ισχυρισμους σου περι σαιτ και διαφημισης... ψυχραιμια παιδια! Σε ενα φορουμ ειμαστε, οχι στο Φεημ Στορυ!!!

Σε λατρευω... Εισαι απιστευτος χαρακτηρας.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε βαλεντινε τραβα γυαλισε την καραφλα σου και ασε της παπαριες οτι δεν μπηκες εδω για επαγγελματικους λογους.Με εκνευριζεις οταν μας περνας για ηλιθιους.
Αλικη απλα σε αγνοω
ο Βαλεντινος εχει και ενα επιπεδο τουλαχιστον

arxideboras
:headbang2:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε βαλεντινε τραβα γυαλισε την καραφλα σου και ασε της παπαριες οτι δεν μπηκες εδω για επαγγελματικους λογους.Με εκνευριζεις οταν μας περνας για ηλιθιους.
Αλικη απλα σε αγνοω
ο Βαλεντινος εχει και ενα επιπεδο τουλαχιστον
    Ειδες το στυλιαρακι.....
ΕΤΣΟΥΞΕ..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom