aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΣΥΛΒΙΑ!!!
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!
Με σκεφτεσαι καθολου ....;κατι διαβαζω μαναρι μου ταυτοχρονα.....
Δεν νομιζω γλυκε μου!!! δεν μιλαμε μονο για καποιες..... μιλαμε γενικως..... και λεμε οτι δεν υπαρχει μονο τα κοριτσια του Νετ.......Προφανώς ολοι θα εχετε πλεον καταλαβει οτι στο τοπικ αυτο εχουν εισχωρησει μουφες και δηθεν ωραιες τρανς από φτηνους νταβαδες που προσπαθουν να τις πλασαρουν καθως ο κοσμος μαλλον στρεφεται σε αλλες πιο real...
Ειναι πλεον τοσο εμφανες.
Αληθεια απ ολους σας εδω συναδελφοι χρηστες του site εχει δει κανεις ποτε απο κοντα αυτες τις δηθεν "κουκλες" - ποσο μαλλον τις έχει "παρει" ή εστω εχει μιλησει στο τηλ μαζι τους.
Προφανως παιζεται χρημα εδω, διαφημιστικο και μη...
Αποψη μου ...
Αστερακι μου .....καποτε αυτο το topic (θεμα) ηταν αν οχι το κορυφαιο απο τα τοπ του φορουμ,παλια ομως..
το γαμ.. ομως καποιοι
βαλεντινα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλο νουμερο τελικα
σου εχω στειλει και πμ και φυσικα δεν απαντησες οπως και οι αλλοι περουκες "φιλοι" σου
απλα μου επιβεβαιωσατε αυτο που υποπτευομουν.. ανυπαρκτοι.
Ολο αυτο το δηθεν σας με κανει κ βαριεμαι.
βρεγμενο στυλιαρι που σασ χρειαζεται καταφερατε μεσα σε λιγοτερο απο 30 ημερες να γαμισετε το τοπικ
ουστ
καποτε αυτο το topic (θεμα) ηταν αν οχι το κορυφαιο απο τα τοπ του φορουμ,παλια ομως..
το γαμ.. ομως καποιοι
βαλεντινα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλο νουμερο τελικα
σου εχω στειλει και πμ και φυσικα δεν απαντησες οπως και οι αλλοι περουκες "φιλοι" σου
απλα μου επιβεβαιωσατε αυτο που υποπτευομουν.. ανυπαρκτοι.
Ολο αυτο το δηθεν σας με κανει κ βαριεμαι.
βρεγμενο στυλιαρι που σασ χρειαζεται καταφερατε μεσα σε λιγοτερο απο 30 ημερες να γαμισετε το τοπικ
ουστ
Δεν νομιζω γλυκε μου!!! δεν μιλαμε μονο για καποιες..... μιλαμε γενικως..... και λεμε οτι δεν υπαρχει μονο τα κοριτσια του Νετ.......
REAL δηλ.εννοεις την Δαναη........;
Καρδουλα μου πιστευε οτι θελεις εσυ!!!Δεν εννοω τιποτε, εσυ μιλησες για την Δαναη - γιατι αραγε? Ουτε την Δαναη ξέρω προσωπικα - ουτε και καμια σας.
Ειναι παντως ηλιου φαεινοτερον οτι ειστε ή δηθεν ή "εμπορευμα" χωρις πελάτες, ή ακόμη και "εμπορευμα" που "απειλειται" από καλύτερο προϊόν...
Ταυτοχρονα μαλιστα το site χρειαζεται αυτα τα δηθεν ξεκατινιασματα μεταξυ σας και ολο τον τζερτζελε για να ειναι ζωντανο και να τραβαει χρηστες αρα και διαφημιση, κλπ, κλπ.
Μαλλον κανεις δεν σας ξερει και κανεις δεν σας θελει. Αυτο φαινεται... End of story...
Δεν ειμαιστε ηλιθιοι ρε παιδια...
Βλεπω ξαναρχισες τα γελοια.......αφιερωμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Δεν εννοω τιποτε, εσυ μιλησες για την Δαναη - γιατι αραγε? Ουτε την Δαναη ξέρω προσωπικα - ουτε και καμια σας.
Ειναι παντως ηλιου φαεινοτερον οτι ειστε ή δηθεν ή "εμπορευμα" χωρις πελάτες, ή ακόμη και "εμπορευμα" που "απειλειται" από καλύτερο προϊόν...
Ταυτοχρονα μαλιστα το site χρειαζεται αυτα τα δηθεν ξεκατινιασματα μεταξυ σας και ολο τον τζερτζελε για να ειναι ζωντανο και να τραβαει χρηστες αρα και διαφημιση, κλπ, κλπ.
Μαλλον κανεις δεν σας ξερει και κανεις δεν σας θελει. Αυτο φαινεται... End of story...
Δεν ειμαιστε ηλιθιοι ρε παιδια...
Ειδες το στυλιαρακι.....ρε βαλεντινε τραβα γυαλισε την καραφλα σου και ασε της παπαριες οτι δεν μπηκες εδω για επαγγελματικους λογους.Με εκνευριζεις οταν μας περνας για ηλιθιους.
Αλικη απλα σε αγνοω
ο Βαλεντινος εχει και ενα επιπεδο τουλαχιστον
Βλεπω ξαναρχισες τα γελοια.......
ΕΘΝΙΚΕ ΣΤΑΡ......