Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κομάτι; !
κι εγώ κι η μάνα σου κι οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι είναι ανήθικο να σκοτώσεις, να κλέψεις, να εξαπατήσεις, να απατήσεις, να,να,να.... άσχετα αν μερικοί από εμάς τα ξεπερνάμε και κοινούμαστε στο ανήθικο.. αυτό εννοώΔηλαδή πιστεύεις πως εσύ με την μάνα μου αναγνωρίζεις τα ίδια ηθικά όρια σε οτιδήποτε;
κι εγώ κι η μάνα σου κι οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι είναι ανήθικο να σκοτώσεις, να κλέψεις, να εξαπατήσεις, να απατήσεις, να,να,να.... άσχετα αν μερικοί από εμάς τα ξεπερνάμε και κοινούμαστε στο ανήθικο.. αυτό εννοώ
...θα διαφωνησω καθετα σε σχεση οτι η κοινωνικη μου θεση απορεει απο τη σταση της ζωης μου σαν αυτοματα το γεγονος οτι ειμαι τραβεστι να ειναι αρκετο για να με καταξει αυτοματα καπου...
ετσι ειναι..ο εξυπνος ανθρωπος παραγει εργο..αυτο τον ξεχωριζει απ τα ατομαΠροφανώς δε το διατύπωσα σωστά, δεν εννοούσα πως επειδή είσαι τραβεστί αυτόματα και μόνο αυτό σε κατατάσσει κοινωνικά κάπου (χαμηλά –ψιλά) αλλά η όλη στάση ζωής σου καθορίζει την κοινωνική σου θέση, σκέψου πως ιερόδουλες και δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι έχουν φτάσει σε βουλευτικά και υπουργικά αξιώματα τη στιγμή που άλλοι όμοιοι τους βρίσκουν σαν δικαιολογία την σεξουαλική τους ταυτότητα για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους.
Κατά τη γνώμη μου μπορεί μια προσωπικότητα έναν άνθρωπο ανεξαρτήτου φίλου (άνδρα, τραβεστί ,γυναίκα) να τον έχουν όλοι στο φτύσιμο η θεό, και αυτό εξαρτάτε μόνο από τον ίδιο τον άνθρωπο και όχι από το φίλο του.
να σαι καλα ρε αγαπη....δεν ειναι θεμα μορφωσης...ειναι θεμα αντιληψης νομιζω...εχω γνωρισει παλαιου τυπου μαγκα,μεγαλο σε ηλικια ανθρωπο κι εχω παθει σοκ με το ποσο ανοιχτο κεφαλι και ποση κατανοηση ειχε πανω σε αυτο το θεμα...ειναι οπως και να το κανουμε κατι που εχει πολλες πλευρες...και που καλως η κακως ευθυνομαστε σε μεγαλο βαθμο και οι ιδιες οι τραβεστι με ορισμεννες συμπεριφορες γαι το γεγονος δε θελει ο αλλος να μας δει σαν κατι περισοτερο απο τρυπα και τον ενοχλει αν εχουμε και αποψη..δεν κατακρινω καμια βεβαια για τις επιμερουσ σθνθηκες της ζωης της γιατι αυτες μας οδηγουν σε συγκεκριμενα προτυπα συμπεριφορας αλαλ απο την αλλη οπως δεν πρεπει να παιρνει η μπαλα ολουσ τους αντρες που προτιμουν τις τραβεστι απο αυτα που ειπα ετσι δεν πρεπει να παιρνει η μπαλα και ολες τις τραβεστι...οπως σωστα το εθεσε ο φιλος μας zoorlander πιο πανω...ειναι ο κανων της προσφορας κ της ζητησης.. σε καθε αγορα ο καθενας ψαχνεται.δοκιμαζει,συγκρινει κι επιλεγει...Ηβη πράγματι χαίρομαι να διαβάζς απόψεις και γνώμες μορφωμένων ανθρώπων. Μπράβο!
συμφωνω απολυτως λοιπον...Προφανώς δε το διατύπωσα σωστά, δεν εννοούσα πως επειδή είσαι τραβεστί αυτόματα και μόνο αυτό σε κατατάσσει κοινωνικά κάπου (χαμηλά –ψιλά) αλλά η όλη στάση ζωής σου καθορίζει την κοινωνική σου θέση, σκέψου πως ιερόδουλες και δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι έχουν φτάσει σε βουλευτικά και υπουργικά αξιώματα τη στιγμή που άλλοι όμοιοι τους βρίσκουν σαν δικαιολογία την σεξουαλική τους ταυτότητα για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους.
Κατά τη γνώμη μου μπορεί μια προσωπικότητα έναν άνθρωπο ανεξαρτήτου φίλου (άνδρα, τραβεστί ,γυναίκα) να τον έχουν όλοι στο φτύσιμο η θεό, και αυτό εξαρτάτε μόνο από τον ίδιο τον άνθρωπο και όχι από το φίλο του.
Εσύ κάνεις λάθος, η μάνα σου η καμικάζι το θεωρεί σωστό και δίκαιο γιατί της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου από μικρό παιδί κι εσύ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία τον αιμμοσταγή τραπεζίτη γεμίζεις τις δικές σου τσέπες...και...και...και...Κάνεις λάθος γιατί η μάνα μου είναι μουσουλμάνα καμικάζι και θεωρεί σωστό ηθικό και δίκαιο να πάρει 10 ζωές μαζί της και μετά να πάει στον παράδεισο.
Και Εγώ θεωρώ απολύτως ηθικό να κλέψω και να εξαπατήσω οποιονδήποτε τραπεζίτη χακαροντας και αδειάζοντας πολλά εκατομμύρια από το κέρδος του και και και…
Εσύ κάνεις λάθος, η μάνα σου η καμικάζι το θεωρεί σωστό και δίκαιο γιατί της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου από μικρό παιδί
δεν με κατάλαβες... όλοι μας ξέρουμε πως αν σκοτώσουμε π.χ. καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ηθικό, άσχετα αν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτές τις συνειδητά ανήθικες πράξεις μας μέσα από πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσειςΗ πλύση εγκεφάλου είναι ένας από τους χιλιάδες λόγους που εσύ με την μάνα μου έχετε διαφορετική άποψη για το ηθικό και γιαυτο είναι υποκειμενικό…. άσε που άνετα μπορεί να στο αντιστρέψει και να λέει πως εσένα σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι χριστιανοί και δε μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ιερός πόλεμος και και και…
Μα οι θρησκευτικές πολιτικές και γενικές πεποιθήσεις η παιδιά η κουλτούρα καθορίζει τη ηθική και υπάρχουν κουλτούρες που για διάφορους λόγους σε υποχρεώνουν να σκοτώσεις για να συμβαδίζεις με την ηθική...
εδω θα συμφωνήσω με τον χότυ... σαν πολύ να το παιδεύουμε, ειδικά σε ένα τέτοιο ποστ... γι αυτό θα ρωτήσω... είναι ηθικό να γουστάρεις τραβέλια με προσόντα ?? χεχεχεχεΛάθος!
Σόρυ, φεύγω.
Δεν γνωριζα πως εδώ είναι το Πανεπιστημιακό φόρουμ των δοκτόρων Κοινωνιολογικοψυχολογίας!
εδω θα συμφωνήσω με τον χότυ... σαν πολύ να το παιδεύουμε, ειδικά σε ένα τέτοιο ποστ... γι αυτό θα ρωτήσω... είναι ηθικό να γουστάρεις τραβέλια με προσόντα ?? χεχεχεχε