Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ καρμεν την συνηστο ανεπυφηλαχτα.πυστευο να λεμε την ιδια..ψηλη,ξανθια..μεγαλο βυζομπαλο.ενχειρισμενο...εαν λετε αυτη.τοτε μπητε αφοβα τα αξιζει τα 25 γιουρο......πολη καλη περιποιηση ολεσ τησ στασησ........τρελο τσιμπουκι....προσοχη ομοσ μην παρετε μια αλλη με μαυρα΄κοκκινα,μαλια.αδυνατη και αυτη με την προτη ματια φενετε καλο μουνακι...ελα να σε γλειψο και τα σχετικα ......αλλα μεσα θα σασ πρειξει τα αρχιδια και δεν ειμε οραια...γκομεναρα....δεν κανο τρελο τσιμπουκι....δεν.δεν δεν.........γαμησετα...εινε ξενερα οι γκομενα.μακρια

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Και δε μου λες ρε COMMANDER επειδή εγώ από Αθήνα δεν ξέρω, αυτά τα τραβελάκια στην Πιπίνου και Αριστοτέλους λένε τίποτα ή είναι τίποτα καραπουσταρία;;;
Η πρωινη βαρδια ειναι απο την ιδιοκτητρια, η οποια εχει "λογχη' αλλα και αρκετα μεγαλο-σιλικονατο-στηθος.Βλεπεται αλλα δεν ειναι και "θεα". Τιμη νομιζω Ε 40

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Την Ευα την ξέρω και την ψάχνω γιατι την έχασα από εκει. οποιος ξέρει που την βρίσκουμε πια να ενημερωσει!!! εμένα φιλε πάντως μου αρεσε!!!! νομίζω αριστομένους ή αλκαμένους ήταν ο δρομος....
Αλκιβιαδου 16Γ'- το τελευταιο απο τα τρια σπιτια εκει.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εχει εξαφανιστει απο κει αρκετους μηνες τωρα, αλλωστε στο σπιτι αυτο δουλευει σημερα ενα αθλιο MILF.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Περαστικά στον oYROBORO!!! τα εχω περασει και τον συμπονώ!!
Μάγκες απολογούμαι διοτι ξεκίνησα για καρμεν αλλά κατέληξα στην Βαλέρια (γυναικα οχι τρανσ) στην αχαρνων 85, που με εχει αδυναμια και κανουμε τρελο γαμισι!!!! τιν καρμεν θα τιν σουβλισω προσεχως!!! Δανάη βρίσκεις στο ts-dating.com
Επιβεβαιωνω τον Commander για την Ευα. πουλησε το μπουρδελο σε μια χενερωτη 100 χρονων. Ειχα τηλέφωνό της αλλλα βραχηκε το κινητο και εχασα γυρω στα 300 πονηρα τηλεφωνα. καταλαβαινετε κλαμα που ριχνω ακομα................

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ts-dating.com παλι αλλη εγραφη θελει.μασ εχουν γαμ.... στισ εγγραφες.δεν το εκανα

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Δίκιο εχεις... αλλα΄τα αγαθα κοποις κτωνται.......

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
κανα pm χωρισ ιδρωτα δεν παιζει?

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
φανταζεστε να κοπιαζαμε ετσι για ολα τα απλα πραγματα?

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
λεσ και θα την παντρευτουμε

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε, το ζητουμενο ειναι το ταξιδι ΟΧΙ η Ιθακη........
που σημαινει η διαδικασια της αναζητησης και η αδρεναλινη του να ανακαλυπτεις ειναι που μετραει. αμα στο δωσω ετοιμο δεν εχει αξια!!!!!!!!!!

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ο οδυσσεας ειχε σοβαρο λογο να γυρισει στην ιθακη!!

MEISME

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
20 χρονια το ιδιο φορεμα να υφαινεις!!!!!!!που λεει και ο Πασχαλιδης

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ενημερωνω οτι στο Φυλης 104-αδιεξοδο, εμφανιζεται η Τανια, κοντη, μαυρομαλλα, σιλικονατη, με "λογχη".Θα τεσταρω αυριο και θα ακολουθησουν σχολια. Αν καταλαβα καλα, δουλευει εκει Κυριακη πρωι και Τεταρτη/Πεμπτη απογευμα

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα στουs συναδερφουs....εχτεσ καταθεση στο φυληs 104...αδιεξοδο την προινη βαρδια...νομιζο αννα την λεγανε...ψηλη ξανθια....μεγαλο βυζομπαλο...μετριο τσιμπουκι.....αρκετα καλο γαμηση...πηρα το προγραμα με 30 γιουρο..που περιλαμβανει και κουλουρι....εχει και με 40...και καθετε παραπανο ορα μεσα και αυταρχικο....δουλευη καθε μερα προι.εκτοs κηριακηs.....για μια φορα αξιζει...για δευτερη εξαρτατε απο πολλα.....αυτα μαγκεs....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημερα στουs συναδερφουs....εχτεσ καταθεση στο φυληs 104...αδιεξοδο την προινη βαρδια...νομιζο αννα την λεγανε...ψηλη ξανθια....μεγαλο βυζομπαλο...μετριο τσιμπουκι.....αρκετα καλο γαμηση...πηρα το προγραμα με 30 γιουρο..που περιλαμβανει και κουλουρι....εχει και με 40...και καθετε παραπανο ορα μεσα και αυταρχικο....δουλευη καθε μερα προι.εκτοs κηριακηs.....για μια φορα αξιζει...για δευτερη εξαρτατε απο πολλα.....αυτα μαγκεs....
να σαι καλα αδερφε αλλα δεν διευκρινιζεις αν ειναι εγχειρισμενο..

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
σημερα το μεσημερι στο γραφειο μιλουσα σε ενα φιλο και μου ειπε οτι ειπαρχουν τρανσ στην πετρου ραλλη στο υψοσ του μακρο αληθευει? ξερει κανενασ τιποτα γιαυτο?

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
σημερα το μεσημερι στο γραφειο μιλουσα σε ενα φιλο και μου ειπε οτι ειπαρχουν τρανσ στην πετρου ραλλη στο υψοσ του μακρο αληθευει? ξερει κανενασ τιποτα γιαυτο?
κατά περίπτωση εμφανίζονται καμμιά φορά όταν πέσει η νύχτα, είναι όπως με την Λ. Καβάλας η περίπτωση

dimkon99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώντας τις συμβουλές πολλών επισκέφτηκα τη Δανάη. Ειχα εμπειρίες και με άλλες κοπέλες αλλά πρώτη  φορά πέρασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Το κοριτσι ειναι άψογο, τα δίνει όλα και σε κάνει να θες να ξαναπάς το συντομότερο δυνατό...ΔΑΝΑΗ και πάλι ΔΑΝΑΗ.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι psaxnwtrans..to εν λογο μορο που λεο,εινε ενχειρισμενο...απο οτι εχο ακουσει το βραδυ παιζει ενα αλλο οχι ενχειρισμενο,μολισ το εξακριβοσο,,θα πεσει ενημεροσει..........

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom