Βρε θα κατσεις καλα?εννοεις για μια τυπισσα που κυκλοφορει με μια 360 modena σε μπλε ουρανι χρωμα?
Nantine:travel(o) guide
Μα ολα τα ξερεις πια....?
Βρε θα κατσεις καλα?εννοεις για μια τυπισσα που κυκλοφορει με μια 360 modena σε μπλε ουρανι χρωμα?
...τωρα το προσεξα.......nantine..ο φιλος αναφερει κοκκινη φερραρι...
ε δεν μπορω να καθησω καλα....ποτιδιο εσυ!!χεχεΒρε θα κατσεις καλα?
Nantine:travel(o) guide
Μα ολα τα ξερεις πια....?
και εγω γι αυτην μιλησα,αυτην που ξερω δηλαδη τη μοναδικη ουρανι που προανεφερα.....Κυριοι, μονον μια εχει Φερραρι, η οποια ΔΕΝ ειναι κοκκινη ΑΛΛΑ γκρι/ουρανι.
MEA CULPA !!!!και εγω γι αυτην μιλησα,αυτην που ξερω δηλαδη τη μοναδικη ουρανι που προανεφερα.....
ΥΓ δεν ειμαι συναγωνιστης...παρτο σε θυληκο γενος...να το πετυχεις
H Mελη βγαινει με ενα ασημενιο Τoyota hatchback αν δεν κανω λαθος, χαμηλα στην Συγγρου, λιγο πριν την Ελληνικου Στρατου.Αδυνατη, μακρ.ξανθα μαλλια, με αρκετα ευχαριστο προσωπο και κατι περιεργα στιγματα στην πλατη (εκτος και αν τα εβγαλε) απο Θεσ/νικη νομιζω, την θεωρω ΑΠΑΤΗΛΗ.1. ΕΛΕΝΑ (λέει "πανέμορφο πρόσωπο, ιδανικές αναλογίες") στη Μάρνης **, τηλ *******894. Ενεργοπαθητική, μικρό στήθος, αντροφέρνει, μέτρια υδραυλικά, εμφάνιση τα αντίθετα απ' όσα λέει. Ταρίφα περί τα 30 Ε. ..ΜΑΚΡΙΑ...
2. ΝΑΝΤΙΑ (λέει "αυταρχική Κερκυραία, κορμάρα εκρηκτική, μεγάλο στήθος, 27 χρονών, 1.70 ύψος, 65 κιλά) στην Βικτώρια, Αχαρνών **, τηλ. *******363).
Ενεργοπαθητική, παίζει 1400-2300, πρόσωπο μέτριο, στήθος σφιχτό 3άρι, φυσιολογικά υδραυλικά, διπλά προφυλακτικά, μεγάλη συμμετοχή. Στον τοίχο παίζουν κάτι kinky αξεσουάρ-δεν δοκίμασα. Ταρίφα περί τα 50 Ε
3. ΒΕΡΟΝΙΚΑ, τηλ. ******446, Καλλιθέα (από Συγγρού στο ύψος του ΟΤΕ), ξανθιά, αδύνατη, Ενεργοπαθητική, φυσιολογικά υδραυλικά, στήθος 2άρι, παίζουν διάφορα αξεσουάρ-δονητές κλπ. Ταρίφα περί τα 50 Ε :-
4. ΖΙΖΕΛ (λέει "όμορφο σώμα και πρόσωπο), Φυλής & Πιπίνου, τηλ. *******183, Ενεργοπαθητική, εμφάνιση αντρική, φυσιολογικά υδραυλικά, μεγάλη συμμετοχή, dildos, άνεση χρόνου. Από εμφάνιση ξέχνα το, αν όμως αυτό δεν σε πτοεί και γουστάρεις θα περάσεις καλά-τα κάνει όλα. Ταρίφα περί τα 50 Ε
5. ΝΑΝΤΙΑ, τηλ. *******679, Χαιδάρι-Λ. Καβάλας ύψος Goody's. Ψηλή, στήθος 2άρι, τέλειος πάτος, κυρίως παθητική, γουστάρει σώματα ασφαλείας- στρατιωτικούς- ποδοσφαιριστές- παρτούζες, καλά υδραυλικά, φιλική, καλή συμμετοχή, άνεση χρόνου. Ταρίφα περί τα 40 Ε ;)
6. ΔΑΝΑΗ, Πατησίων πλησίον Πλ. κολιάτσου, τηλ ********515: έχουν πει πολλά στα προηγούμενα post. Παθητική, μικρά υδραυλικά, ωραίος πάτος, στήθος 2άρι, μεγάλη άνεση χρόνου, πολύ φιλική-σαν να ήταν η γκόμενα σου, πολύς λαός, καθαριότητα, προσεγμένη εμφάνιση. Ταρίφα περί τα 50 Ε :-*
Όλες σε δικό τους διαμέρισμα. Ραντεβού με τηλέφωνο. Γενικά μην παραμυθιάζεστε με τις περιγραφές της εμφάνισης τους σε αγγελίες. Όλες τα ίδια γράφουν . Πας βλέπεις και πράτεις κατά βούληση και γούστο.
Υ.Γ. 1. Παρακαλώ ένας συμπολεμιστής που ανέφερε σε παλιότερο post για μία ονόματι Μελή στην πιάτσα Συγγρού, θα ήθελα μια μικρή περιγραφή εμφάνισης να καταλάβω αν είναι αυτή που νομίζω (μου είχε πει πριν 5-6 χρόνια ότι σταμάτησε το επάγγελμα)
2. Ξέρει κανείς κάποια Χαρά που έπεζε παλιά στο σπίτι Αχαρνών 104 (αν θυμάμαι καλά) στον όροφο και μετά στην Μενάνδρου στο κέντρο, που βρίσκεται τώρα;
Πολύ καλή η ενημέρωση του φίλου admiralxxx ...
Τα δικά μου σχόλια... Χωρίς να υπονοώ κάτι μεταφέροντας την δική μου άποψη...
ΝΑΝΤΙΑ (ΧαΙδάρι). Πολύ φιλική - καλό παιδί, ωραίος πατος, καθόλου στήθος, εντελώς άνδρας... Προσπαθησε να με φτιάξει αλλά ΔΕΝ... Δεν μπόρεσα γιατι μου φάνηκε εντελώς άνδρας και δεν μ ενδιαφέρει να ειναι ενεργητική. Καλή αλλά επιθετική πίπα και πολύ έντονη... Εμεινα ελάχιστα κι εφυγα χάνοντας το χρόνο μου. 50 ευρω σπίτιτης.
ΔΑΝΑΗ. Εντελώς παθητική, πολύ φιλική ατμόσφαιρα, άψογη στο κρεβάτι, όμορφα οπίσθια, καλό στηθάκι, πανέμορφα πόδια, της αρέσει αυτό που κάνει, μεγάλη καύλα. ΜΟΝΟ παθητική με λιλιπούτιο "πουλάκι". Πολύ καλή πίπα. 50 ευρω σπίτι της.
Ερώτηση. ΠΑΜΕΛΑ. Την βρήκα στο adult - μου έδωσε τηλέφωνο και μίλησα μαζί της. Μου ειπε οτι εχει μεγάλο 4ρι στηθος και τα κάνει όλα. 80 ευρω. Δεν εχω δοκιμασει (ενδιαφέρομαι μονο για παθητική τρανς) - την έχει παρει κανεις συναδελθος για να μας φωτίσει??? Ευχαριστώ.
H Mελη βγαινει με ενα ασημενιο Τoyota hatchback αν δεν κανω λαθος, χαμηλα στην Συγγρου, λιγο πριν την Ελληνικου Στρατου.Αδυνατη, μακρ.ξανθα μαλλια, με αρκετα ευχαριστο προσωπο και κατι περιεργα στιγματα στην πλατη (εκτος και αν τα εβγαλε) απο Θεσ/νικη νομιζω, την θεωρω ΑΠΑΤΗΛΗ.
Μπραβο για την ενδελεχη ενημερωση !!!
Τωρα ρε παιδια να ρωτησω κατι αν επιτρεπεται.
Αυτη τη Ναντια πχ, πως τη βρισκουμε; Τη στηνω στα Goody's ;
Το τηλ δεν φαινεται, μηπως μπορω να το εχω σε pm; Και που παει; σπιτι ή αυτοκινητο;
Και μη μου πειτε σας παρακαλω για συμμετοχη μου εδω, ειμαι μελος απο παλια αλλα υπαρχουν και καποιοι που δεν βγαινουν εξω καθε βραδυ ή γενικα εξω για ευνοητους λογους.
Από την Συγγρού-πιάτσα πάει γύρω στα 80-100 Ε. με ραντεβού στα διαμερίσματά τους περί τα 50 ΕΓενικά πόσο πάει το μαλλί με τις τραβελογκόμενες γιατί δεν έχω ιδέα...
Πολύ καλή η ενημέρωση του φίλου admiralxxx ...
Τα δικά μου σχόλια... Χωρίς να υπονοώ κάτι μεταφέροντας την δική μου άποψη...
ΝΑΝΤΙΑ (ΧαΙδάρι). Πολύ φιλική - καλό παιδί, ωραίος πατος, καθόλου στήθος, εντελώς άνδρας... Προσπαθησε να με φτιάξει αλλά ΔΕΝ... Δεν μπόρεσα γιατι μου φάνηκε εντελώς άνδρας και δεν μ ενδιαφέρει να ειναι ενεργητική. Καλή αλλά επιθετική πίπα και πολύ έντονη... Εμεινα ελάχιστα κι εφυγα χάνοντας το χρόνο μου. 50 ευρω σπίτιτης.
ΔΑΝΑΗ. Εντελώς παθητική, πολύ φιλική ατμόσφαιρα, άψογη στο κρεβάτι, όμορφα οπίσθια, καλό στηθάκι, πανέμορφα πόδια, της αρέσει αυτό που κάνει, μεγάλη καύλα. ΜΟΝΟ παθητική με λιλιπούτιο "πουλάκι". Πολύ καλή πίπα. 50 ευρω σπίτι της.
Ερώτηση. ΠΑΜΕΛΑ. Την βρήκα στο adult - μου έδωσε τηλέφωνο και μίλησα μαζί της. Μου ειπε οτι εχει μεγάλο 4ρι στηθος και τα κάνει όλα. 80 ευρω. Δεν εχω δοκιμασει (ενδιαφέρομαι μονο για παθητική τρανς) - την έχει παρει κανεις συναδελθος για να μας φωτίσει??? Ευχαριστώ.
Συμφωνώ απόλυτα και με μεγάλη μου λύπη. Θα την κάνω για Βραζιλία...Θεές.δισκολο να βρεις τραβελακι στην ελλαδα που να μοιαζει με γυναικα!εκτος και αν ειναι trans!
δισκολο να βρεις τραβελακι στην ελλαδα που να μοιαζει με γυναικα!εκτος και αν ειναι trans!