Διαγραμμένο μέλος 156582
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Στο Κέντρο είναι. Κοντά σε μετρό.Περιοχή?
Στο Κέντρο είναι. Κοντά σε μετρό.Περιοχή?
θα σου πρωτηνα ν μην πας .....την εχω ξανακουσει αυτη τ φωνη μ αλλη αγγελειαΚαλημέρα! Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή;
Ευχαριστώ,
θα σου πρωτηνα ν μην πας .....την εχω ξανακουσει αυτη τ φωνη μ αλλη αγγελεια
Γι αυτήν λες?Η Κάρμεν, συναγωνιστές, είναι ακόμα στην πιάτσα; Πού τη βρίσκουμε; Είχα διαβάσει πολύ καλά πράγματα για αυτήν αλλά δεν τα βρίσκω τώρα.
Ευχαριστώ
Στήσε κωλαράκι να δεις τι είσαιΦέρε μου τι γηνεκα σου να σου πει αν ημε
μονο στις τσοντες γαμανε οι ντελιβεραδεςΣκεφτείτε να είσαι delivery και να πηγαίνεις παραγγελία στα τραβελακια...Ωραια φάση...
και εγω εκει μονο το εχω δει το εργο αυτό...μονο στις τσοντες γαμανε οι ντελιβεραδες
Φαίνεται ωραιο. Πρέπει να το ψάξουμε. Πάντως δεν βλέπω να έχεις και πολλούς θιασώτες και θαμωνες γενικά.
Με την Νικόλ έχει πάει κάνεις; Πέρασα χθες ήταν πάλι στο πόστο της τσιτσιδι και με καυλωσε και σκεφτόμουν να την επισκεφτώ..
Αναφέρεσε στην Νικόλ που βγαίνει στη Συγγρού ύψος της οδού Ευαγγελιστρίας; (παλιά είχε τζιπ τώρα σμαρτ νομιζω)
Αν αναφέρσε σε αυτήν ναι πραγματικά αξίζει. Πολύ καλή επαγγελματίας. Πολύ ευγενική και με πολύ ωραία προσόντα.
Αναφέρεσε στην Νικόλ που βγαίνει στη Συγγρού ύψος της οδού Ευαγγελιστρίας; (παλιά είχε τζιπ τώρα σμαρτ νομιζω)
Αν αναφέρσε σε αυτήν ναι πραγματικά αξίζει. Πολύ καλή επαγγελματίας. Πολύ ευγενική και με πολύ ωραία προσόντα.