Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Υπαρχει καποιο ;λλο ποστ;kalimera kavlakia
Καποιος που να εχει συνευρεθει με την Daniella 30 trans;
Να μοιραστει τις εμπειριες του;
Υπαρχει καποιο ;λλο ποστ;kalimera kavlakia
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βρεις κάποια που σου αρέσει στο διαδίκτυο, να την καλέσεις στο τηλέφωνο και να κλείσετε ραντεβού! Μόλις την επισκεφτείς , της δίνεις το δωράκι της και δοκιμάζεις ενεργητικά .καλησπερα νεο μελος εδω και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανς αλλα θα ηθελα πολυ να δοκιμασω κυριως ενεργητικα για αρχη..ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος? Υπαρχει καποια που θα ηθελε να με μυησει στον κοσμο αυτο?
καλησπερα νεο μελος εδω και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανς αλλα θα ηθελα πολυ να δοκιμασω κυριως ενεργητικα για αρχη..ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος? Υπαρχει καποια που θα ηθελε να με μυησει στον κοσμο αυτο?
Οποιος γνωριζει τιποτα ας ενημερωσει , ευχαριστω
Καλησπέρα στην παρέα νέος στο φόρουμ μπορεί κάποιος να μου πει τις καλύτερες ενεργητικές κοπέλες με βάση πάντα την κοινή άποψη;;
Ευχαριστώ πολύ
χαχαχαχα μπορεί να έχει και δίκιο μπρο δεν παρεξηγώ βέβαια..εκτός από καβλιάρης12, μάλλον είσαι και τεμπελάκος12 για να διαβάσεις και
με το συμπάθειο.
ποιες κατοτοπιες ρε μούτρο ??? Μίσος που δεν τ γάμησε είναι αυτοΓινεται πολυ συζητηση για την ιωαννα.. εχω γραψει και κριτικη επειδη αρκετοι συναδελφοι απο αθηνα με ρωτησατε.. θεωρω πως το δυνατο της σημειο ειναι το ενεργητικο και οχι το παθητικο.
Ειληκρινα στεναχωρεθηκα που καποιοι συναδελφοι δεν περασαν καλα αλλα αν διαβαζαν κριτικες ισως να αποφευγαν καποιες κακοτοπιες...
βατραχε την αποψη μου για την ιωαννα την ξερεις...εγω απλα λεω να διαβαζει ο κοσμος τις κριτικες...αυτο κανω εγω και αυτο συμβουλευω τον κοσμο να κανει..η λεξη κακοτοπια δεν απευθηνονταν στην ιωαννα αλλα γενικα.ποιες κατοτοπιες ρε μούτρο ??? Μίσος που δεν τ γάμησε είναι αυτο