batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
και γω την εχω παρει πολλες φορες ειναι καληΓια τη Βίκη θα βρεις κριτικές στο Αγκύρας 1.Για μένα είναι κορυφή.
και γω την εχω παρει πολλες φορες ειναι καληΓια τη Βίκη θα βρεις κριτικές στο Αγκύρας 1.Για μένα είναι κορυφή.
που τη θυμηθηκες; αυτη θα κοντευει να βγει συνταξη τωρα..Καλησπέρα κύριοι
Μια περσα τρανς την έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
Ενεργοπαθητικη με καμπύλες ωραίο κωλο με καλό πρόσωπο και με σουπερ συμμετοχή αλλα με ”μικρή”..... Ενδυκνιετε για πολυ αρχάριους.... Αυτα φυσικα πριν από 10 χρονια...Καλησπέρα κύριοι
εκυ ειναι καθε βραδυ τραβα να την βρειςΚαλησπέρα σε όλους. Εχω βρεθει 2-3 φορές με μια τρανσ στη Καβάλας αλλα δεν θυμάμαι ονομα και ψαχνω να βρω το τηλ της . Περναω τοσο καλά που ξεχναω τα πάντα μετά .Αν μπορει καποιος να βοηθήσει ας το κανει. Αράζει σε ενα κοκκίνο πεζο νομιζω στο φανάρι ακριβως μολις τελιώνει η γέφυρα απο χαιδαρι προς Αθήνα.
δυλαδη μουτρο ηταν κ ειναι απο τ ποιο ωραις για μενα και απο τ ποιο ενταξη παιδια και καλο σεχ πανταδηλαδή;
Καλησπέρα κύριοι
Την πήρα πρόσφατα. Ναι, έχει τα χρονάκια της αλλά το σώμα διατηρείται. Καθαρή, φιλική, με χαμόγελο σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Το εργαλείο της σχετικά μικρό αλλά σκληρό και κινητικό και σκληρό. Στενό τρυπίδι και ωραάι πίπα. Ωραία εμπειρία για 50ρικο, όταν όμως βλέπεις τα ταιλανδέζικα πιπίνια με τα στενά κωλαράκια, το μετανιώνεις.
ε περίμενε νάρθει καμιά ταυλανδέζαΤην πήρα πρόσφατα. Ναι, έχει τα χρονάκια της αλλά το σώμα διατηρείται. Καθαρή, φιλική, με χαμόγελο σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Το εργαλείο της σχετικά μικρό αλλά σκληρό και κινητικό και σκληρό. Στενό τρυπίδι και ωραάι πίπα. Ωραία εμπειρία για 50ρικο, όταν όμως βλέπεις τα ταιλανδέζικα πιπίνια με τα στενά κωλαράκια, το μετανιώνεις.
ε περίμενε νάρθει καμιά ταυλανδέζα
η Γιάσμιν Λι ειναι απ τη Καμπότζη
καλη περιπτωση μουτρο κ στο παθητικο αν δεν θες παπαδες αξιζει στο 50αρικο στανταρΚαλησπέρα συναγωνιστές!
Αυτό τι λέει;
Έχω ακουσει μικτά σχολια. Λεει ενεργητική, αλλα πολλοί έφαγαν φόλα κατά τα λεγόμενά τους. Βεβαια, εγώ τη θελω για παθητικό. Επίσης λένε για τιμές, αλλα ένα 50κι θέλει για μισάωρο. Καμία πρόσφατη γνώμη;
καλη περιπτωση μουτρο κ στο παθητικο αν δεν θες παπαδες αξιζει στο 50αρικο στανταρ