Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
εδώ στα χανια είναι αυτή  πανε κατι φιλοι μου από την σουδα  και στινονται και τους καρφονει  τα κολαρακια 
Ποια είναι ?? Πολυ τούμπανο δείχνει... Έχουμε κανεν προφίλ, πρόγραμμα , τιμές ????

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Ποια είναι ?? Πολυ τούμπανο δείχνει... Έχουμε κανεν προφίλ, πρόγραμμα , τιμές ????
Πηγαινε και θα παθεις σοκ! Η πρωτη και τραυματικη μου εμπειρια με τρανσεξουαλ. Ευτυχως ειχα τα κοτσια και σηκωθηκα κι εφυγα πριν γινει οτιδηποτε.Μπαζολα.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Όχι δεν είπα ότι δεν σε εμπιστεύομαι . Απλα αναρωτήθηκα αν είναι τόσο χαλια και σε σχεση με τις φωτο....

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Τυπε στο ιεροδουλες πάντως ένας πολύ δυνατός μυστης έγραψε κριτική π σύμφωνα με τα λεγόμενα του πέρασε τελεια
Που ξερω ρε παιδια εμενα μου φανηκε σαν μπραβος με μαλλουρα και βυζια.
Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα!

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Που ξερω ρε παιδια εμενα μου φανηκε σαν μπραβος με μαλλουρα και βυζια.
Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα!
Η αλήθεια είναι πως ο τύπος είναι παθητικής κι ίσως αυτό να τον έφτιαχνε. Πάντως το γλυφοκωλι του το κανε

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
quote author=Αρχιερεας notid=164378 link=topic=29434.msg8267578#msg8267578 date=1522792511]
Χαλια ως προς τις υπηρεσίες ή εμφάνιση και το πως μιλαγε κλπ?
[/quote]

Τα πάντα. Δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι ούτε να μπω σε λεπτομέρειες

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Τι να πω αμα θελεις ρισκαρε το και πηγαινε ο καθεις εχει τα γουστα του.Εγω παντως μεγαλωσα κι εμαθα να διαλεγω αυτο που μου ταιριαζει ;)

Κοίταξε οι απόψεις διαφέρουν: πήγα μια φορά όταν ήταν Αθήνα, εδώ είναι η βάση της στην Αριστοτελους κάτω από Βικτώρια. Ξέρει να γαμεί, δεν ξεσκίζει και παίζει πολύ καλά με τον προστάτη. Είναι όμως θεόρατη στο σώμα (όχι στο Κανλή), με βυζάρες και είναι αλήθεια ότι δεν το γούσταρα αυτό το domination που βγαζει.  Προτιμώ τα ασιατικά με τη θηλυκότητα αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Tonyk_m_sw

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παλιος στο θεμα. Γνωριζει κανεις για την Κυπρια την Βιβιαν?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
Κοίταξε οι απόψεις διαφέρουν: πήγα μια φορά όταν ήταν Αθήνα, εδώ είναι η βάση της στην Αριστοτελους κάτω από Βικτώρια. Ξέρει να γαμεί, δεν ξεσκίζει και παίζει πολύ καλά με τον προστάτη. Είναι όμως θεόρατη στο σώμα (όχι στο Κανλή), με βυζάρες και είναι αλήθεια ότι δεν το γούσταρα αυτό το domination που βγαζει.  Προτιμώ τα ασιατικά με τη θηλυκότητα αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

ρε πατε καλα ουτε που ν τ σκεφτεσται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom