Επισκέπτης
Καλημέρα καλό μήνα!!!! με πολλά ψέμματα εκεί που χρειάζεται.. και πολλά άλλα όμορφα :-* :-*
Ποια είναι ?? Πολυ τούμπανο δείχνει... Έχουμε κανεν προφίλ, πρόγραμμα , τιμές ????εδώ στα χανια είναι αυτή πανε κατι φιλοι μου από την σουδα και στινονται και τους καρφονει τα κολαρακια
Πηγαινε και θα παθεις σοκ! Η πρωτη και τραυματικη μου εμπειρια με τρανσεξουαλ. Ευτυχως ειχα τα κοτσια και σηκωθηκα κι εφυγα πριν γινει οτιδηποτε.Μπαζολα.Ποια είναι ?? Πολυ τούμπανο δείχνει... Έχουμε κανεν προφίλ, πρόγραμμα , τιμές ????
Τι να πω αμα θελεις ρισκαρε το και πηγαινε ο καθεις εχει τα γουστα του.Εγω παντως μεγαλωσα κι εμαθα να διαλεγω αυτο που μου ταιριαζει ;)Τόσο χάλια????
Τυπε στο ιεροδουλες πάντως ένας πολύ δυνατός μυστης έγραψε κριτική π σύμφωνα με τα λεγόμενα του πέρασε τελειαΤόσο χάλια????
Που ξερω ρε παιδια εμενα μου φανηκε σαν μπραβος με μαλλουρα και βυζια.Τυπε στο ιεροδουλες πάντως ένας πολύ δυνατός μυστης έγραψε κριτική π σύμφωνα με τα λεγόμενα του πέρασε τελεια
Η αλήθεια είναι πως ο τύπος είναι παθητικής κι ίσως αυτό να τον έφτιαχνε. Πάντως το γλυφοκωλι του το κανεΠου ξερω ρε παιδια εμενα μου φανηκε σαν μπραβος με μαλλουρα και βυζια.
Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα!
Η αλήθεια είναι πως ο τύπος είναι παθητικής κι ίσως αυτό να τον έφτιαχνε. Πάντως το γλυφοκωλι του το κανε
Χαλια ως προς τις υπηρεσίες ή εμφάνιση και το πως μιλαγε κλπ?Χάλια. Τέλος και τίποτα λιγότερο. Μιλώ εκ πείρας.
Τι να πω αμα θελεις ρισκαρε το και πηγαινε ο καθεις εχει τα γουστα του.Εγω παντως μεγαλωσα κι εμαθα να διαλεγω αυτο που μου ταιριαζει ;)
Κοίταξε οι απόψεις διαφέρουν: πήγα μια φορά όταν ήταν Αθήνα, εδώ είναι η βάση της στην Αριστοτελους κάτω από Βικτώρια. Ξέρει να γαμεί, δεν ξεσκίζει και παίζει πολύ καλά με τον προστάτη. Είναι όμως θεόρατη στο σώμα (όχι στο Κανλή), με βυζάρες και είναι αλήθεια ότι δεν το γούσταρα αυτό το domination που βγαζει. Προτιμώ τα ασιατικά με τη θηλυκότητα αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Γεια σου Εβελινα εισαι πολυ καυλα!!!!Για σου
πληρωστε την εβελινα και τα πακια στο ζαππειο να δει χαρα η κωλοτριπιδα σας μαγκες του κιλουΓεια σου Εβελινα εισαι πολυ καυλα!!!!
για να το λες κάτι θα ξέρεις εσυ μάγκα του γραμμαρίουπληρωστε την εβελινα και τα πακια στο ζαππειο να δει χαρα η κωλοτριπιδα σας μαγκες του κιλου