Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

MANOLIS03

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
ποια μου προτεινετε για πρώτη φορά σε παθητικό ρόλο? με όχι παρά πολύ μεγάλο καβλί

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους ....
υπαρχουν πληροφοριες

εννοω αν εχει δοκιμασει κανεις...διαβασα ασπουμε για την νασυ καποια πραγματα...εχει δοκιμσει καποιος τωρα τελευταια??ειναι εντυπωσιακα θηλυκη στις φωτο...

για τις αλλες??αξιζει καμια?υπαρχει καποιος να μας πει την εμπειρια του....
σας ευχαριστω....

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
ΤΡΕΛΟ ΠΑΛΤΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ Κ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.398
Πόντοι
606
ΤΡΕΛΟ ΠΑΛΤΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ Κ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Εαν δεν εχει ακομη εμπειριες τοτε πρεπει να πεσει καπου στα βαθια,ειτε θα κολυμπησει 'η θα πνιγει!
Εδώ μέσα πάντως μόνο με το βατράχι ασχολείται και αυτό έχει κουράσει αρκετά. Οι πληροφορίες μας ενδιαφέρουν και όχι τα κολλήματα του καθενός..

tomassi13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Εδώ μέσα πάντως μόνο με το βατράχι ασχολείται και αυτό έχει κουράσει αρκετά. Οι πληροφορίες μας ενδιαφέρουν και όχι τα κολλήματα του καθενός..
σωωπα ρε εχεις κουραστει πολυ χαχαχαχ επειδη ασχολουμε μονο με το βατραχι θελεις να σχολουμεαι με εσενα δηλαδη??

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
σωωπα ρε εχεις κουραστει πολυ χαχαχαχ επειδη ασχολουμε μονο με το βατραχι θελεις να σχολουμεαι με εσενα δηλαδη??
Εσύ θέλεις να ασχοληθείς μαζί μου? Για σκέψου λίγο. Αν μπορείς...

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
393
Πόντοι
21

Tomasi μας έχεις σπάσει τα αρχιδια. Βλέπεις κανένας δεν σε παει εδώ τι κάθεσαι και σπαμαρεις για τον βάτραχο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.398
Πόντοι
606
Tomasi μας έχεις σπάσει τα αρχιδια. Βλέπεις κανένας δεν σε παει εδώ τι κάθεσαι και σπαμαρεις για τον βάτραχο

εσυ γιατι λες μουτρο ειναι φανερο ποια....αλλα τ μ νιαζει εμενα ξερω τ θελω ξερω που παω με δεχονται για αυτο που ειμαι κ τελος...

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
393
Πόντοι
21
εσυ γιατι λες μουτρο ειναι φανερο ποια....αλλα τ μ νιαζει εμενα ξερω τ θελω ξερω που παω με δεχονται για αυτο που ειμαι κ τελος...
Κάθε τόσο βγαίνει ο κάθε τελειωμένος και σπαμαρει συγκεκριμένα μέλοι. Τυχαίο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom