Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 3.886
αυτο διαπιστωσα κ γω..Αν καταιβει αθηνα θα παω..Καυλωνει κανονικα?μουναρα και καβλιαρα, εγω ημουν ενεργητικος και ηταν πυραυλος
αυτο διαπιστωσα κ γω..Αν καταιβει αθηνα θα παω..Καυλωνει κανονικα?μουναρα και καβλιαρα, εγω ημουν ενεργητικος και ηταν πυραυλος
ΤΡΕΛΟ ΠΑΛΤΟ...ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ Κ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ
[/quoteπεταχτηκε η τσου τσου η μπετατσου
μπετατζζου απο τ μ λεν οι συναγονιστες ....εσυ μουτρο εμπειριες??
[/quoteπεταχτηκε η τσου τσου η μπετατσου
εγω δεν μπορω να πω εμπειριες δεν θα ειμαι αντικειμενικοςμπετατζζου απο τ μ λεν οι συναγονιστες ....εσυ μουτρο εμπειριες??
γενηκα μουτρο εχεις εμπειριες μ καπιες η οχι ακομα??????εγω δεν μπορω να πω εμπειριες δεν θα ειμαι αντικειμενικος
Εαν δεν εχει ακομη εμπειριες τοτε πρεπει να πεσει καπου στα βαθια,ειτε θα κολυμπησει 'η θα πνιγει!γενηκα μουτρο εχεις εμπειριες μ καπιες η οχι ακομα??????
Εδώ μέσα πάντως μόνο με το βατράχι ασχολείται και αυτό έχει κουράσει αρκετά. Οι πληροφορίες μας ενδιαφέρουν και όχι τα κολλήματα του καθενός..Εαν δεν εχει ακομη εμπειριες τοτε πρεπει να πεσει καπου στα βαθια,ειτε θα κολυμπησει 'η θα πνιγει!
σου ειπα ρε μαπα δεν θα ειμαι αντικειμενικος αρα εχω εμπειριεςγενηκα μουτρο εχεις εμπειριες μ καπιες η οχι ακομα??????
σωωπα ρε εχεις κουραστει πολυ χαχαχαχ επειδη ασχολουμε μονο με το βατραχι θελεις να σχολουμεαι με εσενα δηλαδη??Εδώ μέσα πάντως μόνο με το βατράχι ασχολείται και αυτό έχει κουράσει αρκετά. Οι πληροφορίες μας ενδιαφέρουν και όχι τα κολλήματα του καθενός..
Εσύ θέλεις να ασχοληθείς μαζί μου? Για σκέψου λίγο. Αν μπορείς...σωωπα ρε εχεις κουραστει πολυ χαχαχαχ επειδη ασχολουμε μονο με το βατραχι θελεις να σχολουμεαι με εσενα δηλαδη??
σωωπα ρε εχεις κουραστει πολυ χαχαχαχ επειδη ασχολουμε μονο με το βατραχι θελεις να σχολουμεαι με εσενα δηλαδη??
Tomasi μας έχεις σπάσει τα αρχιδια. Βλέπεις κανένας δεν σε παει εδώ τι κάθεσαι και σπαμαρεις για τον βάτραχο
Κάθε τόσο βγαίνει ο κάθε τελειωμένος και σπαμαρει συγκεκριμένα μέλοι. Τυχαίο?εσυ γιατι λες μουτρο ειναι φανερο ποια....αλλα τ μ νιαζει εμενα ξερω τ θελω ξερω που παω με δεχονται για αυτο που ειμαι κ τελος...
60 θελει χωρις παζαρι αυτο ξερω μονο .....δεν εχω παειξερουμε κατι γιαυτην????? ευχαριστω!!!!!!