You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
chris_strike
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις κατι γ αυτην? 'κανε σεχ
curious100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ !! Θα την δοκιμάσω τότε !!
Από ότι θυμάμαι στο Παγκράτι είναι ;; ;
Αν δεν έχει αλλάξει σπίτι ναι..
pantelis.kav
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα συναγωνιστές ξέρουμε τίποτα για αυτή την περίπτωση?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.374
- Πόντοι
- 606
επιστροφή μετα απο καιρο αθηνα για πρωτη μερα ειπα να γαμησω επεσα σ σαββατο ομως .....περνοντας απο σταδιου για να βγω συγγρου κ σταματημενος στο φαναρι στα 100 μετρα μπλοκο η αστυνομοια καλη αρχη λεω απο μεσα μου αναστροφη στο παιζοδρομειο κ οπου φυγει .κατηφοριζοντας προς καβαλας και εχοντα μονο μ μερα στην διαθεση μου ν παω μ τρανς πεφτω παω στην ινα ..η κλασικη ατακα (ρε καριολη) ηταν ολα τα φραγκα
μετα απο δυο ολοκληρα χρονια με θημωταν σκουφο περασμα πιπα στα τεσερα πανω στο λεβιε να με κυτα τ ειπαμε λιγο κ δρομο καλο χοιμονα μουτρα
μετα απο δυο ολοκληρα χρονια με θημωταν σκουφο περασμα πιπα στα τεσερα πανω στο λεβιε να με κυτα τ ειπαμε λιγο κ δρομο καλο χοιμονα μουτρα
NikosIwannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σας,
Γνωρίζεται κάτι για αυτήν?
Ευχαριστώ
Γνωρίζεται κάτι για αυτήν?
Ευχαριστώ
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Περασα πριν απο συγγρου ξερουμε τπτ για μια που ειναι σ ενα μαυρο α3 και μια σε ενα 500ρακι λευκο?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.374
- Πόντοι
- 606
τ νου σας εδω δεν ειναι έμπιστο ατομο
svartelegna
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2012
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Περασα πριν απο συγγρου ξερουμε τπτ για μια που ειναι σ ενα μαυρο α3 και μια σε ενα 500ρακι λευκο?
Με το Α3 είναι η Κέλλυ! Υπάρχει και αναφορά σε αυτή στο forum , λίγο παρακάτω!
Είναι πανέμορφη και έχει πολύ καλό χαρακτήρα! Από υπηρεσίες έχουν γραφτεί θετικά σχόλια και ένας φίλος μου που είχε βρεθεί μαζί της μου είχε πει τα καλύτερα!
Στο 500ρακι το λευκό μάλλον θα εννοείς την Σάντυ! Κουκλάρα και έχει κάνει διόρθωση φύλου!
Νομίζω πως κάνουν και ντουέτο αυτές οι δύο! Αν πας να μας πεις ;)
NikosIwannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σας ,
κάποιος με εμπειρία με την εν λόγω κυρία?
Ευχαριστώ
κάποιος με εμπειρία με την εν λόγω κυρία?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλοι,
νομίζω δεν έχει αναφερθεί κάτι για την εξωτική αυτή τρανς αν και έχει πλήθος αγγελιών τους τελευταίους μήνες. Οπότε όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ...
(σεξγρ)
νομίζω δεν έχει αναφερθεί κάτι για την εξωτική αυτή τρανς αν και έχει πλήθος αγγελιών τους τελευταίους μήνες. Οπότε όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ...
(σεξγρ)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ξεκίνα να τρέχειςΚαλησπέρα φίλοι,
(σεξγρ)
ξεκίνα να τρέχεις
Προς το να κλείσω συνάντηση εννοείς συναγωνιστή;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.374
- Πόντοι
- 606
Προς το να κλείσω συνάντηση εννοείς συναγωνιστή;
απο έμπυρο συναγνωνιστη εχω ακουσει οτι εχει περασει καλα μαληστα μ εχει βαλει κ σε διλημμα κανα δυο φωρες να την παρω ...Αλλα η συμπεριφορά τησ γενηκα που σ κλυνει τ τηλ στα μουτρα συνεχως με κραταει μακρια ασε που οι φωτο ειναι 5 ετιας κ πανω ....
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
όσο πιο μακριά μπορείς..Προς το να κλείσω συνάντηση εννοείς συναγωνιστή;
απο έμπυρο συναγνωνιστη εχω ακουσει οτι εχει περασει καλα μαληστα μ εχει βαλει κ σε διλημμα κανα δυο φωρες να την παρω ...Αλλα η συμπεριφορά τησ γενηκα που σ κλυνει τ τηλ στα μουτρα συνεχως με κραταει μακρια ασε που οι φωτο ειναι 5 ετιας κ πανω ....
Θα συμφωνήσω για το απότομο σχετικά στυλ στο τηλέφωνο αν και είναι λαλιστατη. Εμένα μαρεσουν πάντως οι πενταετίας φωτό και το σκέφτομαι.
Γλυκομουτσουνε γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Επίσης έβγαινε πριν μήνες χαμηλά Συγγρού μπροστά στο πάρκο;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.374
- Πόντοι
- 606
αμα την παρω μονο κ γ τ εμπυρεια θα ενιμερωσω προσ τ παρων ασ μ πουν οι γνωστες που εχουν παει κ ολαςΘα συμφωνήσω για το απότομο σχετικά στυλ στο τηλέφωνο αν και είναι λαλιστατη. Εμένα μαρεσουν πάντως οι πενταετίας φωτό και το σκέφτομαι.
Γλυκομουτσουνε γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Επίσης έβγαινε πριν μήνες χαμηλά Συγγρού μπροστά στο πάρκο;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ξεπέτα του κερατά, αλλά αφου το σκέφτεσαι, πήγαινε και μας λες την εμπειρία σουΘα συμφωνήσω για το απότομο σχετικά στυλ στο τηλέφωνο αν και είναι λαλιστατη. Εμένα μαρεσουν πάντως οι πενταετίας φωτό και το σκέφτομαι.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Εχουμε καμια εμπειρια..?
Παρόμοια θέματα