batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
τ χει παρει κανεις αυτο κ ξερεται αν κανει καμια βολτα πρως αθηνα????
Δυνατο φαινεται...!τ χει παρει κανεις αυτο κ ξερεται αν κανει καμια βολτα πρως αθηνα????
την έχω πάρει από Συγγρού..όπως τη βλέπεις στισ φωτό...ωραίο σώμα αλλά στηθος όχι...ειναι λίγο με τα φεγγάρια της..μέτριο πουλάκι που καυλώνει...αρνητικό ότι ζητάει παραπάνω χρήματα όταν πας μαζί της..γνωρίζει κανείς κατι εχει καποιος εμπειρία?
την πήρα πρόσφατα και ξενέρωσα...παλιά ήταν πιο τίμια τώρα βαριέται που ζει...ασε που ο χωρος της είναι μες στη βρώμα με στρώμα αντί για κρεβάτι...και για ντους ούτε λόγος...κρίμα γιατί αν αδυνατίσει θα κάνει ωραίο σωματάκι, βυζιά έχει και βεβαίως μεγάλο και χοντρό πουλάκι..Ασπα..οτι βλεπεται στις φωτο χωρις φωτοσοπ...απο κοντα αν την δεις σιγουρα δεν περναει απαρατηρητη....κριτικες διφορουμενες...εγω θα ελεγα μια τιμια επιλογη αλλα δεν θα σου κανει και παπαδες...
Στην θεσσαλονικη ειχε μεινει αρκετο καιρο...για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ακουσει παρραπονα αυτου του ειδους...απλα αρκετοι που ειχαν παει καταλαβαιναν οτι μπορουσε να κανει πολλα περισοτερα πραγματα και δεν τα εκανε...καθε αποψη σεβαστη....την πήρα πρόσφατα και ξενέρωσα...παλιά ήταν πιο τίμια τώρα βαριέται που ζει...ασε που ο χωρος της είναι μες στη βρώμα με στρώμα αντί για κρεβάτι...και για ντους ούτε λόγος...κρίμα γιατί αν αδυνατίσει θα κάνει ωραίο σωματάκι, βυζιά έχει και βεβαίως μεγάλο και χοντρό πουλάκι..
εννοείται ο καθένας έχει την αποψή του...να εισαι πάντα καλά και να ενημερώνεις έτσι αξιόπιστα όπως το κάνεις..είσαι από τους λίγους με τέτοια κουράγια...Στην θεσσαλονικη ειχε μεινει αρκετο καιρο...για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ακουσει παρραπονα αυτου του ειδους...απλα αρκετοι που ειχαν παει καταλαβαιναν οτι μπορουσε να κανει πολλα περισοτερα πραγματα και δεν τα εκανε...καθε αποψη σεβαστη....
την έχω πάρει από Συγγρού..όπως τη βλέπεις στισ φωτό...ωραίο σώμα αλλά στηθος όχι...ειναι λίγο με τα φεγγάρια της..μέτριο πουλάκι που καυλώνει...αρνητικό ότι ζητάει παραπάνω χρήματα όταν πας μαζί της..
εδω ειμαστε .....αναφερει απο τ λεει οτι δεν κανει ξεπετες !!!!!!οκ
εγω που την πηρα με τ φοβο οτι ειναι ξεπετα εκανα ενα απο τα καλητερα γαμησια εβερ με τρανς
πολυ καλη πιπα ανεση χρονου πιπα καπακια για δευτερο τελιωμα ......εβγε ρε μωρο εισαι δηναμη
αυτο ειαι τ λαθος,.δε μ]κρεμοτανΠόλλη γεμάτο ρε κουαξ..
Κρεμόταν ο παπαρις;
se πιο θεμα αναφερθηκε??στην φοτο που φοραει το στριγκακι της δεν βλεπω προσοντα ...δεν ειναι τρανς/Επίσης πάσα πληροφορία για τη νεαρή κορασίδα, χρήσιμη... Αναφέρθηκε σε άλλο θέμα πως είναι τρανς