Συλβακι εγω που σε ειχα παρει στο παρελθον και πριν βαλεις βυζακια..ησουν και χωρις αυτα τουμπανακι..καλο παιδι και φιλοτιμη....αλλα οφειλω να σου πω πως εκτιθεσαι.....εδω τα παιδια λενε τις εμπειριες τους...αυτοι που υπερβαλουν οι λενε αβασημα λογια αργα η' γρηγορα εκτιθονται.....καλυτερα να μην ασχολεισαι εξαλου με τον καιρο και την αξια σου η'και καθε κοπελας..αποκταται την πελατεια σας....και τωρα δυο λογια γενικα.....επειδη ενα κοριτσι θελει να γηνει τρανσ δηλαδη να φυγει απο την κατασταση τραβεστι-περουκα -κοντρα ξουρες κτλ...εχοντας τις εμπειριες του πρωτα ως γκευ...αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει και να ζηταει 50ρικα για μισης ωρας δουλειας....αυτα που ζηταται ειναι μεροκαματα μιαμισης μερας για καποιους....παλια στο βασιλικο εδεινες το περισσοτερο 7 με 10 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα....εξαλου ο αγοραιος ερωτας εχει πεσει..με 10 ευρω πας τσαρκα....και μην μου πεις για ποιοτητα και χωρο καθαρο και με την ησηχια μας και χωρις βιασυνες..γιατι ξερεις οτι σε πολλες περιπτωσεις δεν παιζουν αυτα....ομολογω πως το δικο σου σπιτι ηταν πεντακαθαρο και ωραιος χωρος..αλλα.......
[
δεν μου αρεσει ο χαρακτηρασ της κ ο τροπος που μιλα στο τηλ όταν κλεινει ραντευου......δεν την εχω παρει κ ουτε προκειται....δεν υπαρχουν 50 εδώ κ χρονια που ζει αυτή σε άλλη χωρα.....
[/quote δε πειραζει τι σκιζουν αλλοι γαμιαδες τη κολαρα μου χαχαχα και οσο για τα 50 που λες ναι μου τα δινουν και πολλα παραπανο οταν με βλεπουν απο κοντα γιατι φιλε μου οτι πληρωσεις παιρνεις ετσι παει αν δε τα χεις κροσακια υπαρχουν πολλα