batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.398
- Πόντοι
- 606
τα δυο καλητερα με διαφορα χιλιομετρων συγγρου σε βολτα νωρισ στις 11 30 .......
τ πρωτο μαληστα νομιζω τ χ ερωτευτεί...
τα δυο καλητερα με διαφορα χιλιομετρων συγγρου σε βολτα νωρισ στις 11 30 .......
κ που ν τ δεις μ νέο λουκ ποια χαρα κ μαλακιες εδώ λεμε για τουμπανοmm το πρωτο καλο φαινεται
εχουμε φωτο με νεο λουκ ;κ που ν τ δεις μ νέο λουκ ποια χαρα κ μαλακιες εδώ λεμε για τουμπανο
ΚΑΤΕΥΑ ΣΥΓΓΡΟΥεχουμε φωτο με νεο λουκ ;
λεω ν της κανω πρωτασει γαμου όταν θα παω να την δω από κοντα....δωσε φωτο στο λαο
δωσε φωτο στο λαο
τ θες να μαθεις???????τ ρισκάρεις?????Milfotrans me mple mitsubisi colt sti suggrou kserei kaneis plirofories?
Συγκρου, πριν τον γρηγορη γωνια ασημι/γκρι σκοντα
δηλωνει περισσοτερο ενεργητικη, αν αυτο θελεις να μου πεις και μενα μολις παςΤη δευτερη θέλω να δοκιμάσω εγώ Βατράχι μου.
δηλωνει περισσοτερο ενεργητικη, αν αυτο θελεις να μου πεις και μενα μολις πας
σε 2 συναντηση που ειχα μαζι της περασα καλα παντα σε συγκριση με τ τ πληρωνω για να ξεκαθαριζουμαι τ πραγματαΤη δευτερη θέλω να δοκιμάσω εγώ Βατράχι μου.
σε 2 συναντηση που ειχα μαζι της περασα καλα παντα σε συγκριση με τ τ πληρωνω για να ξεκαθαριζουμαι τ πραγματα
φανηκε να γουσταρει τρελα κρατηθικε όμως γιατι ηταν πολύ νωρισ για να χασει την υπολοιπη βραδυα αυτά από μενα καλο βολυ οποιος τ τιμησει
[/quotσε γιατι εσενα σε ξερουν και δεν κανουν μαλακιες παντα σωστος ο βατραχος ευχαριστω;)
σε 2 συναντηση που ειχα μαζι της περασα καλα παντα σε συγκριση με τ τ πληρωνω για να ξεκαθαριζουμαι τ πραγματα
φανηκε να γουσταρει τρελα κρατηθικε όμως γιατι ηταν πολύ νωρισ για να χασει την υπολοιπη βραδυα αυτά από μενα καλο βολυ οποιος τ τιμησει
[/quotσε γιατι εσενα σε ξερουν και δεν κανουν μαλακιες παντα σωστος ο βατραχος ευχαριστω;)
ναι ρε μουτρο βγαζω κ ταυτοτητα πρυν τ βαλω ....
οχι τετοια γνωριμια αλλα ελα τωρα..αφου εχεις εμπειριες και ξερεις τα παντα για ολες αποκλειεται και εκεινες να μην ξερουν εσενα.μιλας για κοπελες η πιατσες και εγω δεν ξερω καν που πεφτουν ειμαι απο επαρχια.εσυ ξερεις για ολες τις πολεις.εισαι μεντορας θελεις δεν θελεις;)ναι ρε μουτρο βγαζω κ ταυτοτητα πρυν τ βαλω ....