Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με το αθλημα του πληρωμενου ερωτα ασχολουμε 17 χρονια περιπου...με τις τρανς 10 χρονια....δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για την ορθοτητα των επιλογων μου....ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι θελει....ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Στα γενικα θεματα...Ειναι σαν να μπω στο thread του Παναθηναικου και να γραψω οτι δεν γουσταρω τον παναθηναικο και ειμαι Καλλονη...
με προλαβες Ακη...εγω θα απαντουσα στον περιεργο το εξης..
ειναι σαν να πας στην θυρα 7 και να ρωτησεις γιατι ειστε γαυροι και οχι βαζελοι???θα σου χημηξουν ολοι...κι αν συνεχισεις αυτο θα γινει...αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι κακο να πας στην συγγρου και να φορτωσεις μια εστω για ενα  :pipa2: να σου ξηγηθει και να μας πεις την γνωμη σου...μπορει να σου αρεσει...αν κατι δε το εχεις δοκιμασει δε μπορεις να εχεις αποψη παρα μονο αποριες οπως στην προκειμενη...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ειναι σαν να πας στην θυρα 7 και να ρωτησεις γιατι ειστε γαυροι και οχι βαζελοι???θα σου χημηξουν ολοι...κι αν συνεχισεις αυτο θα γινει...αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι κακο να πας στην συγγρου και να φορτωσεις μια εστω για ενα  :pipa2: να σου ξηγηθει και να μας πεις την γνωμη σου...μπορει να σου αρεσει...αν κατι δε το εχεις δοκιμασει δε μπορεις να εχεις αποψη παρα μονο αποριες οπως στην προκειμενη...
Εγω στοιχηματιζω οτι θελετε,οτι ο καθενας που μπαινει και γραφει του στυλ ''πως τι βρισκεται με τρανς?'' ''ειναι ανωμαλια'' κλπ φιλοσοφικα σε ενα τετοιο thread εχει κανει αυτο που λεμε test drive... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

ΟΚ φίλε, έχεις δίκιο στο ότι δεν έπρεπε να πω αυτή την άποψη σε αυτό εδώ το thread.
Θα πάω να ανοίξω μια τέτοια συζήτηση στα γενικά θέματα. Αν θέλεις μου απαντάς εκεί (ή στο pm μου).

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
ΟΚ φίλε, έχεις δίκιο στο ότι δεν έπρεπε να πω αυτή την άποψη σε αυτό εδώ το thread.
Θα πάω να ανοίξω μια τέτοια συζήτηση στα γενικά θέματα. Αν θέλεις μου απαντάς εκεί (ή στο pm μου).
αντε στ καλο κ μ τ νικη

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ανοιξε το και σου ερχομαι να σου λυσω καθε απορια...αρκει να με καλεσεις δημοσιως...κι οποιον αλλον νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθησει,αλλιως πως θα ερθουμε απροσκλητοι σε ενα ακυρο θρεντ που δε μας ενδιαφερει??εδω ειναι η εδρα μας...παντως ενα κωλοδαχτυλο απο γκομενιτσα θα το εχεις φαειδε μπορει...και απλα ψαχνεσαι...οπως λεει και ο Ακης παραπανω εχει γινει το test drive κι αν δεν εχει γινει εχεις κατσει στη θεση του οδηγου ετοιμος να το σανιδωσεις...

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ανοιξε το και σου ερχομαι να σου λυσω καθε απορια...αρκει να με καλεσεις δημοσιως...κι οποιον αλλον νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθησει,αλλιως πως θα ερθουμε απροσκλητοι σε ενα ακυρο θρεντ που δε μας ενδιαφερει??εδω ειναι η εδρα μας...παντως ενα κωλοδαχτυλο απο γκομενιτσα θα το εχεις φαειδε μπορει...και απλα ψαχνεσαι...οπως λεει και ο Ακης παραπανω εχει γινει το test drive κι αν δεν εχει γινει εχεις κατσει στη θεση του οδηγου ετοιμος να το σανιδωσεις...

Κωλοδάχτυλο απο γκομενίτσα έχω φάει, αλλά ερωτοτροπούσα με ΓΥΝΑΙΚΑ.
Όσο για το "δεν το έχεις δοκιμάσει, άρα δεν μπορείς να έχεις γνώμη", συμφωνώ, αλλά ούτε το σεξ με άνδρα έχω δοκιμάσει και ούτε για αυτό ενδιαφέρομαι (την παρούσα χρονική στιγμή). Κατά τα άλλα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Κωλοδάχτυλο απο γκομενίτσα έχω φάει, αλλά ερωτοτροπούσα με ΓΥΝΑΙΚΑ.
Όσο για το "δεν το έχεις δοκιμάσει, άρα δεν μπορείς να έχεις γνώμη", συμφωνώ, αλλά ούτε το σεξ με άνδρα έχω δοκιμάσει και ούτε για αυτό ενδιαφέρομαι (την παρούσα χρονική στιγμή). Κατά τα άλλα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός

παντος ένα τεστ με ένα τρανσακι θ σου δείξει πολλα ...αν και τι

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
κοιτάξτε πως μεταμορφώνεται το πορνιδιο . Μετά το 25:00 δεν άντεξα και τα πέταξα ολα στο λάπτοπ  :wanker: :wanker: :wanker:

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
μετά το 25:00 ?
γι αυτό γράφουνε στις αγγελίες "να μου τηλεφωνήσετε 30 λεπτά πριν τη συνάντηση" ? :effemine:

κοιτάξτε πως μεταμορφώνεται το πορνιδιο . Μετά το 25:00 δεν άντεξα και τα πέταξα ολα στο λάπτοπ  :wanker: :wanker: :wanker:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

Stories

Νέο!