Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα... πέρασα σήμερα βράδυ από συγγρού... και χαμηλά κοντά στην ΝΔ πέτυχα 2 "κοπελες" η μια εκ των οποίων κούκλα...φορούσε μαυρο κοντό μίνι και είχε φοβερές σιλικονατες βυζάρες και ήταν δίπλα στο πεζοδρόμιο μαζί με μια φίλη της... για να καταλάβετε για ποιες λέω ειναι αμέσως μετα από όχι ιδιαίτερα μεγάλη "κοπελα¨ που κανει πάντα στάση σε μια γωνία δίπλα σε ενα αμάξι που διαφημίζει υγράεριο για αυτοκίνητα (!)...
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την φοβερή παρουσία; έμεινα έκπληκτος ακόμα και με το βλέμμα που με κοίταζε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
Καλησπέρα... πέρασα σήμερα βράδυ από συγγρού... και χαμηλά κοντά στην ΝΔ πέτυχα 2 "κοπελες" η μια εκ των οποίων κούκλα...φορούσε μαυρο κοντό μίνι και είχε φοβερές σιλικονατες βυζάρες και ήταν δίπλα στο πεζοδρόμιο μαζί με μια φίλη της... για να καταλάβετε για ποιες λέω ειναι αμέσως μετα από όχι ιδιαίτερα μεγάλη "κοπελα¨ που κανει πάντα στάση σε μια γωνία δίπλα σε ενα αμάξι που διαφημίζει υγράεριο για αυτοκίνητα (!)...
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την φοβερή παρουσία; έμεινα έκπληκτος ακόμα και με το βλέμμα που με κοίταζε...
λες χαμηλα στην πλατεια???

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
ναι νομίζω εκεί... πιο μετα εχει μια ραμπα που βαζουν βενζίνη περιπολικα... ξανθια η εν λόγω κυρια...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
παντως η μια ειναι πολυ ομορφη...δλδ τι εγινε; για πες λεπτομέρειες; ήθελαν να σε γαμησουν οταν πήγες σπίτι τους;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
παντως η μια ειναι πολυ ομορφη...δλδ τι εγινε; για πες λεπτομέρειες; ήθελαν να σε γαμησουν οταν πήγες σπίτι τους;
σου προτεινω την ξανθια χωρις παρεα αλλα δεν την εχω παρει μονο για εμφανιση μιλαω

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt]καλημερα . περασες φιλε μου απο κει και δεν μπορουσες να μιλησεις ναμαθεις τι και πως? ειχες το νερο σχεδον στα χειλη σου, δεν δοκιμασες την δροσια του και τωρα ρωτας εδω μεσα. μεγα λαθος αγαπητε μου. κανε μια βολτα ρωτα μαθε δοκιμασε αν θελεις και μπες να μας ενημερωσεις και εμας. απο διπλα τους περασες αδερφε μου . τοσος κοπος πια να κανεις μερικες ερωτησουλες? [/size]

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
βιαζόμουν αλλιως.. πώς την λένε τη συγκεκριμένη; έχεις κανεις εμπειρία; ή ειναι καινουργια; έπαθα πλάκα πάντως όταν την είδα...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
σου προτεινω την ξανθια χωρις παρεα αλλα δεν την εχω παρει μονο για εμφανιση μιλαω
προσεχε γιατι αυτες οι δυο γαμανε στο τσακ γλητωσα

για αλλη μια φορα μας μπερδευεις
μονο απο την εμφανιση καταλαβες οτι γαμανε
ή γαμανε απο εμφανιση

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]καλημερα . περασες φιλε μου απο κει και δεν μπορουσες να μιλησεις ναμαθεις τι και πως? ειχες το νερο σχεδον στα χειλη σου, δεν δοκιμασες την δροσια του και τωρα ρωτας εδω μεσα. μεγα λαθος αγαπητε μου. κανε μια βολτα ρωτα μαθε δοκιμασε αν θελεις και μπες να μας ενημερωσεις και εμας. απο διπλα τους περασες αδερφε μου . τοσος κοπος πια να κανεις μερικες ερωτησουλες? [/size]
:thumbsup:

για αλλη μια φορα μας μπερδευεις
μονο απο την εμφανιση καταλαβες οτι γαμανε
ή γαμανε απο εμφανιση
:2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
ληγα με το γειτονακι

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια!!!!
μηπως εχετε να πρωτεινετε καμια τρανσ παθητικη
υποψιν ειμαι πρωταρης σε θεμα τρανσ και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom