Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
εγω δεν βλεπω να πεζει τηποτα μερηκα σαιτ ειναι για να σου περνουν μονο τα λευτα .....
λες χαμηλα στην πλατεια???Καλησπέρα... πέρασα σήμερα βράδυ από συγγρού... και χαμηλά κοντά στην ΝΔ πέτυχα 2 "κοπελες" η μια εκ των οποίων κούκλα...φορούσε μαυρο κοντό μίνι και είχε φοβερές σιλικονατες βυζάρες και ήταν δίπλα στο πεζοδρόμιο μαζί με μια φίλη της... για να καταλάβετε για ποιες λέω ειναι αμέσως μετα από όχι ιδιαίτερα μεγάλη "κοπελα¨ που κανει πάντα στάση σε μια γωνία δίπλα σε ενα αμάξι που διαφημίζει υγράεριο για αυτοκίνητα (!)...
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την φοβερή παρουσία; έμεινα έκπληκτος ακόμα και με το βλέμμα που με κοίταζε...
προσεχε γιατι αυτες οι δυο γαμανε στο τσακ γλητωσαναι νομίζω εκεί... πιο μετα εχει μια ραμπα που βαζουν βενζίνη περιπολικα... ξανθια η εν λόγω κυρια...
σου προτεινω την ξανθια χωρις παρεα αλλα δεν την εχω παρει μονο για εμφανιση μιλαωπαντως η μια ειναι πολυ ομορφη...δλδ τι εγινε; για πες λεπτομέρειες; ήθελαν να σε γαμησουν οταν πήγες σπίτι τους;
Καλησπέρα... πέρασα σήμερα βράδυ από συγγρού... και χαμηλά κοντά στην ΝΔ πέτυχα 2 "κοπελες" η μια εκ των οποίων κούκλα...φορούσε μαυρο κοντό μίνι και είχε φοβερές σιλικονατες βυζάρες και ήταν δίπλα στο πεζοδρόμιο μαζί με μια φίλη της... για να καταλάβετε για ποιες λέω ειναι αμέσως μετα από όχι ιδιαίτερα μεγάλη "κοπελα¨ που κανει πάντα στάση σε μια γωνία δίπλα σε ενα αμάξι που διαφημίζει υγράεριο για αυτοκίνητα (!)...
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την φοβερή παρουσία; έμεινα έκπληκτος ακόμα και με το βλέμμα που με κοίταζε...
σου προτεινω την ξανθια χωρις παρεα αλλα δεν την εχω παρει μονο για εμφανιση μιλαω
προσεχε γιατι αυτες οι δυο γαμανε στο τσακ γλητωσα
για αλλη μια φορα μας μπερδευεις
μονο απο την εμφανιση καταλαβες οτι γαμανε
ή γαμανε απο εμφανιση
[size=10pt]καλημερα . περασες φιλε μου απο κει και δεν μπορουσες να μιλησεις ναμαθεις τι και πως? ειχες το νερο σχεδον στα χειλη σου, δεν δοκιμασες την δροσια του και τωρα ρωτας εδω μεσα. μεγα λαθος αγαπητε μου. κανε μια βολτα ρωτα μαθε δοκιμασε αν θελεις και μπες να μας ενημερωσεις και εμας. απο διπλα τους περασες αδερφε μου . τοσος κοπος πια να κανεις μερικες ερωτησουλες? [/size]
για αλλη μια φορα μας μπερδευεις
μονο απο την εμφανιση καταλαβες οτι γαμανε
ή γαμανε απο εμφανιση
ναι νομίζω εκεί... πιο μετα εχει μια ραμπα που βαζουν βενζίνη περιπολικα... ξανθια η εν λόγω κυρια...
Αυτή πάλευε με το HOGAN παλιά στοςυ γίγαντες του κάτς....
ληγα με το γειτονακι
τζουληκαλησπερα παιδια!!!!
μηπως εχετε να πρωτεινετε καμια τρανσ παθητικη
υποψιν ειμαι πρωταρης σε θεμα τρανσ και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!!!