Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.182
- Πόντοι
- 31.618
ΟχιΤης σηκώθηκε καθόλου;
ΟχιΤης σηκώθηκε καθόλου;
Εξαρτάται με ποιά Βραζιλιάνα θα πάς .Πάρε μισάωρο με Cammy ,Ivy Braz (100 €) και θα είσαι μιά χαρά .Πάρε Lohany γιά μία ώρα (150) και θα είσαι ίσως δυό χαρές ...(αν καί η Lοhany τώρα είναι διακοπές στο χωριό ...)Θέλω να πάω με Βραζιλιάνα.. Αξίζει να επενδύσεις τα150€;
Η Luma (Carla Hellen στο ινστα) είναι μεγάλη αλλά έχει χοντροπούτσα , γλωσσοφιλάει ,τρομερά βυζιά ,γαμιέται καλά και την χύνεις και στο στόμα - αν θυμάμαι καλά - την είχα επισκεφτεί πέρυσι 2 φορές στο τραβελόσπιτο της Λένορμαν .Φαίνεται ξεπέτα πάντως από την αγγελία. Έχω μάτι 15ετούς εμπειρίας.
Θέλω κάποια με μεγάλο Πάπαρι και καυλιαραΕξαρτάται με ποιά Βραζιλιάνα θα πάς .Πάρε μισάωρο με Cammy ,Ivy Braz (100 €) και θα είσαι μιά χαρά .Πάρε Lohany γιά μία ώρα (150) και θα είσαι ίσως δυό χαρές ...(αν καί η Lοhany τώρα είναι διακοπές στο χωριό ...)
Κακάο, ΜπάμπιΘέλω κάποια με μεγάλο Πάπαρι και καυλιαρα
Αυτές που προανέφερα πληρούν τις προδιαγραφές , δες τις αγγελίες τους , είναι αληθινές οι φωτογραφίες .Θέλω κάποια με μεγάλο Πάπαρι και καυλιαρα
Kakao πολύ δυνατό είδαΑυτές που προανέφερα πληρούν τις προδιαγραφές , δες τις αγγελίες τους , είναι αληθινές οι φωτογραφίες .
Ομιλώ εκ πείρας ασφαλώς...
Φουρέιρα στο πιο αντρικό... για μένα πολύ αδύνατηKakao πολύ δυνατό είδα
Ναι είδα καυλι φωτιάΦουρέιρα στο πιο αντρικό... για μένα πολύ αδύνατη
Πήγα με την Tayla τις προάλλες (έγραψα και κριτική) και φίλε βαρέθηκα τη ζωή μου. Για μένα εκτός αν σε καυλώνει κάποια υπερβολικά πολύ μην το επιχειρήσεις. Overhyped είναι οι Βραζιλιάνες.Θέλω να πάω με Βραζιλιάνα.. Αξίζει να επενδύσεις τα150€;
Ελληνιδες και παλι Ελληνίδες,ταιριάζουν τα χνώτα μας.Πήγα με την Tayla τις προάλλες (έγραψα και κριτική) και φίλε βαρέθηκα τη ζωή μου. Για μένα εκτός αν σε καυλώνει κάποια υπερβολικά πολύ μην το επιχειρήσεις. Overhyped είναι οι Βραζιλιάνες.
Έχεις να προτείνεις κάποια;Δεν αξίζει φίλε
Νάντια;;;Έχεις να προτείνεις κάποια;
Έχω πάει με Μικαελα και Ναντια
Κυρίως παθητική θα ήθελα
Ευχαριστω
Αυτό ισχύει για όλες. Πχ όταν είχα συναντήσει τη Maria Isis το κάναμε δύο φορές στην τιμή της μιαςΕλληνιδες και παλι Ελληνίδες,ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Αν εισαι ενταξει και σε κάνουν κεφι,περνάς τέλεια.
Καλησπέρα φίλε μου ,θα μπορούσες να μου προτείνεις μερικές?Ελληνιδες και παλι Ελληνίδες,ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Αν εισαι ενταξει και σε κάνουν κεφι,περνάς τέλεια.