Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.935
- Πόντοι
- 3.886
Έχει κανείς το τηλ της Δέσποινας από φυλής 99;
τι τούμπανο ρε φίλε; ένα μικρό πουλί έχει και με φίμωση, για παθητική καλή είναιΠαραθέτω το link απο την σελίδας της Ιρις!!!
Αξίζει γιατί είναι τούμπανο!!!!
Δεν αναφέρθηκα στην ενεργητική της πλευρά!!!! Μίλησα για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και για την ΚΑΥΛΑ που έβγαλε στο παιχνιδι μας !!! Άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα !!! Και επισης θα αναφερθώ ότι όλα τα κοριτσια όσο εντυπωσιακά και εάν είναι εάν δεν υπαρξει χημεία στο κρεβατι το παιχνιδι είναι τελειωμένο!!! Με την Ιρις αισθάνθηκα άνετα και υπήρχε χημεία απίστευτη!!! Και όσον αφορά το μικρό πουλάκι δεν θα το σχολιάσω γιατί από την καυλα της στο κρεβατι είχε συνεχόμενη στύση και ατελείωτη εκσπερμάτωση !!!! Πιστεύω ακράδαντα στην Χημεία !!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!!τι τούμπανο ρε φίλε; ένα μικρό πουλί έχει και με φίμωση, για παθητική καλή είναι
Θα κλάψουμε τα λεφτάκια μας δηλαδή κατάλαβα θα είναι σαν Ορκ...Έχω συναντήσει μόνο την πρώτη πριν 4-5 χρόνια (πάλι τις ίδιες φωτογραφίες είχε), για μια φορά καλή ήταν
Ερώτηση που ελπίζω να μην ακουστεί χαζή....πούτσαρος !
να γράφεις λοιπόν ότι κάνει μόνο για ενεργητικούς... όσο για την ατελείωτη εκσπερμάτιση, άστο, έχω πάει μαζί της και ξέρωΔεν αναφέρθηκα στην ενεργητική της πλευρά!!!! Μίλησα για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και για την ΚΑΥΛΑ που έβγαλε στο παιχνιδι μας !!! Άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα !!! Και επισης θα αναφερθώ ότι όλα τα κοριτσια όσο εντυπωσιακά και εάν είναι εάν δεν υπαρξει χημεία στο κρεβατι το παιχνιδι είναι τελειωμένο!!! Με την Ιρις αισθάνθηκα άνετα και υπήρχε χημεία απίστευτη!!! Και όσον αφορά το μικρό πουλάκι δεν θα το σχολιάσω γιατί από την καυλα της στο κρεβατι είχε συνεχόμενη στύση και ατελείωτη εκσπερμάτωση !!!! Πιστεύω ακράδαντα στην Χημεία !!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!!
Όχι κανονικά τον έχει... Πήγαινε παθητική είναιΕρώτηση που ελπίζω να μην ακουστεί χαζή
Η κοπέλα τον έχει "κόψει"?? Εάν ναι θα ήθελα να κάνω μια βόλτα
Μπορεί να παίζει αγορι μου να μην τις Έκανες Κούκου !!! Όντως παθητική αλλά με καυλα συνεχόμενη !!! Εγω πάντως να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα γιατί ήθελε να με πηδήξει!!! Αλλά λειτουργώ μονο ενεργητικά !!! Για τους ενεργητικούς πάντως την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!να γράφεις λοιπόν ότι κάνει μόνο για ενεργητικούς... όσο για την ατελείωτη εκσπερμάτιση, άστο, έχω πάει μαζί της και ξέρω
στα 14-15cm αλλα καβλωνει και χυνει. Δε νομιζω να ειναι activeΑπό προσόντα τ λέει;
καλημουναρος.
απο 50 ξεκιναει?
παρτη με το φτηνοτερο προγραμμα και στη πορεια αυτη αμα γουσταρει θα τα κανει ολα.Ναι από 50 το απλό πρόγραμμα και αναλόγως τις υπηρεσίες και όσο αντέχει η τσέπη σου !!
συμφωνωτι τούμπανο ρε φίλε; ένα μικρό πουλί έχει και με φίμωση, για παθητική καλή είναι
Αντζυπροκαταβολικα επειδη ξερω τι θα πειτε, να αναφερω οτι εχω ξεμεινει Ξανθη για ενα διαστημα και δεν εχω πολλες επιλογες.
Οποτε επειδη εχω τρελες να γαμησω τραβελο, τι προτεινουμε σε αυτες τις δυο επιλογες?
Περνας Φανταστικα με το καυλοπουτανο Ζιζελ!!!
Μαζι μου θα περασεις με απολυτη ηδονή και παθος φανταστικες στιγμες που δε θα θες να τελειωσουν!!!Τα κανω όλα σε ένα ομορφο κι ακρως αισθησιακο χωρο στο κεντρο της πολης!Σε περιμενω αναμμενη και καυτη!Δεκτα και ζευγαρια που αναζητουν εμπειρια με τρανς! 6986034624 και βαιμπερ 6908404444kanesex.comη ακριβως επομενη επιλογη ειναι να κανω 45 λεπτα δρομο και να παω καβαλα για αυτοΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ! ! ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ SEX MΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΕΤΕS.....(6942034545)
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Aνανεωμενη καυλωμενη Αντζυ.....Με προσφατες πραγματικοτατες φωτογραφειες μου 100/%..... Aνωμαλιαρα για πολλα γουστα. Ειμαι παντα ετοιμη με την γλωσσα μου και ταλεντα μου να σας απογειωσω…. φιλια , χαδια ,γλωσσοφιλα ,γλυφωκολια ,γαμισια τσιμπουκια ενεργοπαθητικα . Τα παντα με...kanesex.com
Περιμενω προτασειςAlexandra. Xxx 306984554755
INSTAGRAM— Alexandra_shemale Γειά σου. Σε περιμένω στο σπίτι μου για να σου προσφέρω μια πρώτης τάξεως υπηρεσία. έχω δικό μου διαμέρισμα όπου θα νιώσετε άνετα. Είμαι ενεργή και παθητική με πέος 21 εκατοστών. Θα περιμένω για σένα. +306984554755kanesex.com
Πω ρε φίλε, η πουτσα του FrankensteinΑντζυΑντζυ: Ειναι η καρλοτα , (τραγουδι , Παρε με απο πισω) υπαρχει στο youtube
Πολυ κακη εμπειρια. Ο πουτσος της μικρος και κατακρεουργημενος. Αυτος ο πουτσος με σοκαρε! Τον εχει κοψει τον εχει ξανακολλησει ειναι στραβος , εχει ραμματα. Δε ξερω τι να πω. Το οτι δε καβλωσα ηταν το λιγοτερο...
Δεν αναφέρθηκα στην ενεργητική της πλευρά!!!! Μίλησα για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και για την ΚΑΥΛΑ που έβγαλε στο παιχνιδι μας !!! Άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα !!! Και επισης θα αναφερθώ ότι όλα τα κοριτσια όσο εντυπωσιακά και εάν είναι εάν δεν υπαρξει χημεία στο κρεβατι το παιχνιδι είναι τελειωμένο!!! Με την Ιρις αισθάνθηκα άνετα και υπήρχε χημεία απίστευτη!!! Και όσον αφορά το μικρό πουλάκι δεν θα το σχολιάσω γιατί από την καυλα της στο κρεβατι είχε συνεχόμενη στύση και ατελείωτη εκσπερμάτωση !!!! Πιστεύω ακράδαντα στην Χημεία !!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!!
Παραθέτω το link απο την σελίδας της Ιρις!!!
Αξίζει γιατί είναι τούμπανο!!!!
Εντυπωσιακή Τρανς 6932537074
Εντυπωσιακή Σεξυ 30χρονη Ε/Π Τρανς με άκρως θηλυκό κορμί 169υ 58κ ενδιαφέρεται για γνωριμία αρρενωπων αντρών για ερωτικά παιχνίδια με πολλή φαντασία!!! 6932537074kanesex.com