Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Και η 2η από κοντάρι βλέπω... :o - έτοιμη είναι... :helpplea:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους....αντε φαγαμε ηπιαμε και ξαναμανα στην αθηνα .... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

salamandras

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια περασα σημερα το βραδυ στις 2:00 απο Καβαλας. Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και αυτο που μου την δεινει περισσοτερο ειναι καποιες μαυρουλες εχουν εμφανιστει και εχουν παρει ποστα απο καλα τρανς.Που πηγε η Κυπρεα με το Μegane και η φιλη της?? Εχει ξεπεσει η Καβαλας η ολες τωρα ειναι Συγγρου με 100ευρω και οnline??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παιδια περασα σημερα το βραδυ στις 2:00 απο Καβαλας. Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και αυτο που μου την δεινει περισσοτερο ειναι καποιες μαυρουλες εχουν εμφανιστει και εχουν παρει ποστα απο καλα τρανς.Που πηγε η Κυπρεα με το Μegane και η φιλη της?? Εχει ξεπεσει η Καβαλας η ολες τωρα ειναι Συγγρου με 100ευρω και οnline??

¨Εκανε κρύο απόψε, ίσως να είχε χαλάσει και η κουκούλα του κάμπριο, τι να εκαναν?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως την Δαναη καλα εισαι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....
κάπως έτσι:

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 23

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                                                            Η Λιλα μας πως να περασε το Πασχα της????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Θα τελειωσαν τα μπουκαλια οπου πηγε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αυτοι  ειναι ....αεροσακκοι!!!!!!!!  Μεγαλη σιγουρια στο τρακαρισμα!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτοι  ειναι ....αεροσακκοι!!!!!!!!   Μεγαλη σιγουρια στο τρακαρισμα!!!!!!!!
Μια τετοια να εχεις στο αυτοκινητο γλυτωνης και το αυτοκινητο και το κορμι σου.. Αν ειναι και Καμπριο θα τα εξαμωληση εξω απο το μπαμπριζ γλυτωνης και τυχον τρακαρισμα στα φωτα.. Επισης μπορουν να τις χρησιμοποιησουν και στα καραβια να μην τρακαρουν μεταξυ τους τωρα που καλοκαιριαζη...
Οσο για τα παιδια... Αν στηλης 10 τετοιες στην Αφρικη θα πινουν γαλα μεχρη τα 30αντα τους...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μια τετοια να εχεις στο αυτοκινητο γλυτωνης και το αυτοκινητο και το κορμι σου.. Αν ειναι και Καμπριο θα τα εξαμωληση εξω απο το μπαμπριζ γλυτωνης και τυχον τρακαρισμα στα φωτα.. Επισης μπορουν να τις χρησιμοποιησουν και στα καραβια να μην τρακαρουν μεταξυ τους τωρα που καλοκαιριαζη...
Οσο για τα παιδια... Αν στηλης 10 τετοιες στην Αφρικη θα πινουν γαλα μεχρη τα 30αντα τους...
Θα πηγαινη μονοπαντα με τετοια αντιβαρα :tits2: :tits2: :tits2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Για το χατηρι σου θα ψαξουμε να βρουμε τετοια σωβρακα.......'
Αυτο δηλωνει  παθοs........πολυ παθοs
Και στο παθοs λεμε ναι!!!!!!!  Σχιστα μου ολα κοριτσαρε :kissass2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για σιγουρια καλυτερα να εχω τσιγγινο :2funny: :2funny: :2funny:με ενα ανοιγμα μονο μπροστα για  :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2:και  :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom