You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Ασφαλώς θα εννοείς το κοκκορέτσι!το κανω πολυ κεφι να το φαω ..........
Ή μήπως το κοντοσούβλι?
salamandras
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδια περασα σημερα το βραδυ στις 2:00 απο Καβαλας. Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και αυτο που μου την δεινει περισσοτερο ειναι καποιες μαυρουλες εχουν εμφανιστει και εχουν παρει ποστα απο καλα τρανς.Που πηγε η Κυπρεα με το Μegane και η φιλη της?? Εχει ξεπεσει η Καβαλας η ολες τωρα ειναι Συγγρου με 100ευρω και οnline??
Παιδια περασα σημερα το βραδυ στις 2:00 απο Καβαλας. Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και αυτο που μου την δεινει περισσοτερο ειναι καποιες μαυρουλες εχουν εμφανιστει και εχουν παρει ποστα απο καλα τρανς.Που πηγε η Κυπρεα με το Μegane και η φιλη της?? Εχει ξεπεσει η Καβαλας η ολες τωρα ειναι Συγγρου με 100ευρω και οnline??
¨Εκανε κρύο απόψε, ίσως να είχε χαλάσει και η κουκούλα του κάμπριο, τι να εκαναν?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Χοτ παλι warned εισαι???? Ουτε το Πασχα δεν καθεσε φρονιμος???¨Εκανε κρύο απόψε, ίσως να είχε χαλάσει και η κουκούλα του κάμπριο, τι να εκαναν?
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
κάπως έτσι:Αγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιασου Γιωργο μου.. Καλα ειμαι πολυ καλα.. Φανταζομε και εσυ...Καλως την Δαναη καλα εισαι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ιδιο καλα ειμαι και εγω,αλλα με αυτο ακομη καλυτεραΓιασου Γιωργο μου.. Καλα ειμαι πολυ καλα.. Φανταζομε και εσυ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η Λιλα μας πως να περασε το Πασχα της????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα τελειωσαν τα μπουκαλια οπου πηγεΗ Λιλα μας πως να περασε το Πασχα της????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Η Λιλα μας πως να περασε το Πασχα της????
Αυτοι ειναι ....αεροσακκοι!!!!!!!! Μεγαλη σιγουρια στο τρακαρισμα!!!!!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μια τετοια να εχεις στο αυτοκινητο γλυτωνης και το αυτοκινητο και το κορμι σου.. Αν ειναι και Καμπριο θα τα εξαμωληση εξω απο το μπαμπριζ γλυτωνης και τυχον τρακαρισμα στα φωτα.. Επισης μπορουν να τις χρησιμοποιησουν και στα καραβια να μην τρακαρουν μεταξυ τους τωρα που καλοκαιριαζη...Αυτοι ειναι ....αεροσακκοι!!!!!!!! Μεγαλη σιγουρια στο τρακαρισμα!!!!!!!!
Οσο για τα παιδια... Αν στηλης 10 τετοιες στην Αφρικη θα πινουν γαλα μεχρη τα 30αντα τους...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα πηγαινη μονοπαντα με τετοια αντιβαραΜια τετοια να εχεις στο αυτοκινητο γλυτωνης και το αυτοκινητο και το κορμι σου.. Αν ειναι και Καμπριο θα τα εξαμωληση εξω απο το μπαμπριζ γλυτωνης και τυχον τρακαρισμα στα φωτα.. Επισης μπορουν να τις χρησιμοποιησουν και στα καραβια να μην τρακαρουν μεταξυ τους τωρα που καλοκαιριαζη...
Οσο για τα παιδια... Αν στηλης 10 τετοιες στην Αφρικη θα πινουν γαλα μεχρη τα 30αντα τους...
1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....
τι εννοείς 'παλιά', μωρό? Να τα έχουμε πολύ καιρό ή 'παλιού στυλ'? ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Για το χατηρι σου θα ψαξουμε να βρουμε τετοια σωβρακα.......'
Αυτο δηλωνει παθοs........πολυ παθοs
Και στο παθοs λεμε ναι!!!!!!! Σχιστα μου ολα κοριτσαρε
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Για σιγουρια καλυτερα να εχω τσιγγινο με ενα ανοιγμα μονο μπροστα για καιΑγορια οταν βλεπομαστε να φορατε παλια σλιπακια... Μου αρεση να τα σκιζω.... Και να φευγετε ξεβρακωτα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις