DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλο βραδυ φιλαρακη.... επισης... βαλε και λιγο σιροπακη για βαφλες παντου.... και γλυφε.....Παρεα καλο βραδυ καλα να περασετε
Δαναη καλο μπουκωμα και χωρις να ξεφυγη σταγονα
Καλο βραδυ φιλαρακη.... επισης... βαλε και λιγο σιροπακη για βαφλες παντου.... και γλυφε.....Παρεα καλο βραδυ καλα να περασετε
Δαναη καλο μπουκωμα και χωρις να ξεφυγη σταγονα
και να μην σου τρελενη τα ουμπαλαααα....
Γιαυτο το φιλοσοφησα.... Γλεντα την ζωη σου ειπα στον εαυτο μου.... Γιατι να στεναχωριεσε για αλλους.... και να δεσμευεσε και να πικρενεσε και να σε κερατωνουν και και και...... Γλεντα την ζωη σου.... ειδικα αν δεν εχεις και κανεναν αναγκη....
Κανης σεξ οποτε γουσταρης.... λογαριασμο δεν δινης... και να μην σου τρελενη τα ουμπαλαααα....
Και εμενα Μανα με γεννησε βρε Αναλ μου.... Να μην εχω την προικα μου????εχεις ουμπαλα???
Καλο πασχα και καλη ανασταση Συλβιαευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εμεις οι δυο ποτε Γιωργο μου...Δαναη που εισαι βρε χαθηκαμε ;
Ευχομε σε ολους Καλο Πασχα... και να περασετε υπεροχα ολες αυτες τις μερες.... Θα τα πουμε παλι μετα το Πασχα που θα εχουμε γυριση ολοι... Δεν σας ξεχασα... Ας απολαυσουμε ολοι μας το Πασχα.... Γιωργο μην φας πολυ Αρνι και εχουμε προβλημα!!!!!
Φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχομε σε ολους Καλο Πασχα... και να περασετε υπεροχα ολες αυτες τις μερες.... Θα τα πουμε παλι μετα το Πασχα που θα εχουμε γυριση ολοι... Δεν σας ξεχασα... Ας απολαυσουμε ολοι μας το Πασχα.... Γιωργο μην φας πολυ Αρνι και εχουμε προβλημα!!!!!
Φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
Δαναη σου ευχομαι Καλο Πασχα να εχεις και να περασης υπεροχα :-* :-* :-* :-* :-*Εμεις οι δυο ποτε Γιωργο μου...
το κανω πολυ κεφι να το φαω ..........amjik,
Γεωργία τη λένε την πρώτη, ξέρεις? Άσε μη μας κάνει αυτή κανα δώρο άμα σηκωθεί το σύστημα...