Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σιγουρα θα περασω καλα... Και εσυ Γιωργο μου  καλο  Σαββκυριακο.... με πολλες σεξουαλικες  ανησυχιες....   ;) ;)
Ανησυχιες πολλες, εχω κλειση για αυριο βραδυ .. και σιγουρα θα περασω καλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα Γιωργο μου......    Τα μισα...  μην ξεχνας ομως οτι ειμαι και ελευθερο κοριτσι....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Sexpeare in Luv 4 μοντερ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα Γιωργο μου......    Τα μισα...   μην ξεχνας ομως οτι ειμαι και ελευθερο κοριτσι....
Επιτηδες δεν εβαλα την τελεια στο ολα και αλαξε την εννοια
Ακομη ελευθερη εισαι δεν παντρευτηκες γι'αυτο τα θες ολααααααααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επιτηδες δεν εβαλα την τελεια στο ολα και αλαξε την εννοια
Ακομη ελευθερη εισαι δεν παντρευτηκες γι'αυτο τα θες ολααααααααααααααα
και δεν με βλεπω να βαζω και μυαλο Γιωργο μου γιατι  μου αρεσουν αυτα τα ολαααααα...
Η  σχεση  δεν βοηθαη σε αυτο....
Ξερεις τι μου λενε καμια φορα???? Μα καλα βρε παιδι μου κανης τοσο πολυ σεξ στη ζωη σου δεν εχεις βαρεθη να ακους η να κανης σεξ???  Οχι  Γιωργο μου....  Οσο πιο πολυ κανω τοσο πιο πολυ θελω....  Λες να το κοιταξω?????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και δεν με βλεπω να βαζω και μυαλο Γιωργο μου γιατι  μου αρεσουν αυτα τα ολαααααα...
Ξερεις τι μου λενε καμια φορα???? Μα καλα βρε παιδι μου κανης τοσο πολυ σεξ στη ζωη σου δεν εχεις βαρεθη να ακους η να κανης σεξ???  Οχι   Γιωργο μου....   Οσο πιο πολυ κανω τοσο πιο πολυ θελω....  Λες να το κοιταξω?????
Ειναι το ιδιο οπως λεμε τρωγοντας ανοιγη η ορεξη,τι να το βαρεθης δεν το βαριεσε, οσο μπορουμε και το κανουμε θα το κανουμε θα ερθη η ημερα που δεν θα μπορουμε και τοτε θα αναπωλουμε τα παλια,
να το κοιταξης ισως λιγο περισσοτερο :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξερεις τι μου λενε καμια φορα???? Μα καλα βρε παιδι μου κανης τοσο πολυ σεξ στη ζωη σου δεν εχεις βαρεθη να ακους η να κανης σεξ???  Οχι   Γιωργο μου....   Οσο πιο πολυ κανω τοσο πιο πολυ θελω....  Λες να το κοιταξω?????

μια χαρα σε βρισκω....αλοι και τριs αλοι  απο τιs αλλεs τιs ψηλομυτογκεs που αναζητουν φεγγαρια και ιπποτεs....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα σε βρισκω....αλοι και τριs αλοι  απο τιs αλλεs τιs ψηλομυτογκεs που αναζητουν φεγγαρια και ιπποτεs....
Γι'αυτο φιλε life πρωτιμο και εγω εδω και οχι στα αλλα με της ψηλομ.........ψωλομ......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γι'αυτο φιλε life πρωτιμο και εγω εδω και οχι στα αλλα με της ψηλομ.........ψωλομ......

Τα ιδια κι εγω...φιλε μου.....Αφηνω τιs ψηλομ  και τιs ψωλομ  στην υστεροφημια τουs στην ψωναρα τουs και στην κοσμαρα τουs....Αστεs να  αμπελοφιλοσοφουν στο μεγα για αυτεs ερωτημα..."Που πηγαν οι αντρεs  οεο???"

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τα ιδια κι εγω...φιλε μου.....Αφηνω τιs ψηλομ   και τιs ψωλομ   στην υστεροφημια τουs στην ψωναρα τουs και στην κοσμαρα τουs....Αστεs να  αμπελοφιλοσοφουν στο μεγα για αυτεs ερωτημα..."Που πηγαν οι αντρεs  οεο???"
Περιμενουν τον πριγκηπα,αλλα και εκεινος ααααααααμα ερθη παλι λιγος θα ειναι  :knockinb: :knockinb: που θελουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Περιμενουν τον πριγκηπα,αλλα και εκεινος ααααααααμα ερθη παλι λιγος θα ειναι  :knockinb: :knockinb: που θελουν

Ναι!!!!!!!!  Μαλιστα ειναι τοοοοοοοσο σιγουρεs οτι θαρθει για κεινεs  και το χειροτερο.....υπαρχουν τοσοι πριγκηπεs οσεs ειναι και οι γυναικεs που ειναι εξαπλασιεs περιπου!!!!!!!...ευτυχωs που το ΙΚΕΑ  βγαζει καρεκλεs με αντοχη γιατι τοση ωρα ορθιεs θα πιανονταν!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ξερεις με πιον πηδιουντε καλα οι γυναικες????  Με καποιον που τον γνωρισαν μολις τωρα και που δεν θα τον ξαναδουν ποτε... Με τον δικον τους πανω απο μια φορα βαριουντε... Το μονο που θελουν ειναι το στεφανι.... Αλλα το θελουν για να μην τις πουν Γεροντοκορες....  Μετα το γαμο  αν βρουν ενα ψωλαρα  Μαυρο στην Ομονοια θα του κανουν ενα τετοιο γαμηση που δεν θα το εχει κανη ποτε με κανεναν....  αυτα περι γυναικας....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ξερεις με πιον πηδιουντε καλα οι γυναικες????  Με καποιον που τον γνωρισαν μολις τωρα και που δεν θα τον ξαναδουν ποτε... Με τον δικον τους πανω απο μια φορα βαριουντε... Το μονο που θελουν ειναι το στεφανι.... Αλλα το θελουν για να μην τις πουν Γεροντοκορες....  Μετα το γαμο  αν βρουν ενα ψωλαρα  Μαυρο στην Ομονοια θα του κανουν ενα τετοιο γαμηση που δεν θα το εχει κανη ποτε με κανεναν....  αυτα περι γυναικας....
Να δεσουν τον γαϊδαρο που λεμε θελουν πρωτα και μετα στον ψωλαρα,Δαναη ριχτες εναν πουτσο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Μπορω αυτα τα λογια να τα αναρτησω και να τα κανω πανο σε παρακαλω???
Οχι τιποτα αλλο ....αλλα να τα δειχνω σε πρωτη ζητηση....γιατι καποιεs κυριεs παθαινουν αμνησια η και αλτσχαιμερ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παρεα καλο βραδυ καλα να περασετε

Δαναη καλο μπουκωμα και χωρις να ξεφυγη σταγονα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιαυτο το φιλοσοφησα....   Γλεντα την ζωη σου ειπα στον εαυτο μου....  Γιατι να στεναχωριεσε για αλλους.... και να δεσμευεσε και να πικρενεσε και να σε κερατωνουν  και και και......    Γλεντα την ζωη σου.... ειδικα αν δεν εχεις και κανεναν αναγκη....
Κανης σεξ οποτε γουσταρης.... λογαριασμο δεν δινης... και να μην σου τρελενη τα ουμπαλαααα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom