Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πηζω λιγο στην δουλεια αλλα σας παρακολουθω στα κλεφτα παλιοπαιδα :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως την Δαναη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιασου Γιωργο... και φιλια σε ολη τη καλη παρεα....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρουφηχτα και με ζεστη υγρη γλωσσιτσα μαλιστα.... Τα κεφια μου ειναι πολυ καλα Γιωργο μου  μαλων θα τα βγαλω τα ματακια μου αποψε....για τα καλα.... εχω πολυ ορεξη... μια παρτουζιτσα θα με βαλη στη θεση μου νομιζω....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρουφηχτα και με ζεστη υγρη γλωσσιτσα μαλιστα.... Τα κεφια μου ειναι πολυ καλα Γιωργο μου  μαλων θα τα βγαλω τα ματακια μου αποψε....για τα καλα.... εχω πολυ ορεξη... μια παρτουζιτσα θα με βαλη στη θεση μου νομιζω....
Καυτα να απογειωνουν
Σιγα θα βγαλης τα ματια σου και τι εγινε πρωτη φορα ειναι; ;)θα σε βαλη στην θεση σου η παρτουζα η θα σε ανεβαση τα κεφια περισσοτερο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κουμπαρουλα μου τι κανεις;ποτε την κοπανας για πασχα;
Φετος θα την κοπανησω μετα το Πασχα...  Θα παμε εκτος Αθηνων ομως να ευχαριστηθουμε το κατσικακη... Εξοχικα...
Κρασακη εχω απο Κρητη  δικο μας.... Καλη παρεα υπαρχη  και θα περασουμε σιγουρα τελεια.....  Μονο να κανη καλο καιρο...  Κουμπαρουλη μου....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καυτα να απογειωνουν
Σιγα θα βγαλης τα ματια σου και τι εγινε πρωτη φορα ειναι; ;)θα σε βαλη στην θεση σου η παρτουζα η θα σε ανεβαση τα κεφια περισσοτερο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καυλιαρικο....  και τα δυο  μωρο μου και τα δυο....  Εχω κανονιση μια πολυ καλη φαση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom