Temptation
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την καλησπερα μου σε ολους...
και το @--<<-- της Δαναης... ;)
Καλησπερα και σε σενα και σε ευχαριστω... Εισαι καλα?? Μερες εχουμε...την καλησπερα μου σε ολους...
Καλησπερα και σε σενα και σε ευχαριστω... Εισαι καλα?? Μερες εχουμε...
Καλα εκανες... χαιρομαστε πολυ που σε βλεπουμε εδω παρεα μας....καλά είμαι καλή μου...πέρασα να δω πως είστε...
Καλα εκανες... χαιρομαστε πολυ που σε βλεπουμε εδω παρεα μας....
Αμε... Το μηλαρακη που κρατας δικο σου ειναι???? Δαγκωμενο το βλεπω....και εγω χαίρομαι που τα λέμε, εσυ όλα καλά?
Αμε... Το μηλαρακη που κρατας δικο σου ειναι????
αααααααααααααααααα.... μαλιστα ;)οχι...έχει να κάνει με τον πειρασμό...γενικά... ;)
Εχεις και καποιον ομως να σε σπρωχνη βλεπω απο πισω....οχι...έχει να κάνει με τον πειρασμό...γενικά... ;)
Εχεις και καποιον ομως να σε σπρωχνη βλεπω απο πισω....
Καλο βραδυ....οχι δεν υπάρχει κανείς απο πίσω...μόνο ο πειρασμός
Καλο βραδυ....
Καλησπέρα στην παρέα!!Δαναη μου ελπιζω να μη σε στενοχωρησα.. Χιλια συγνωμη αν σε εκανα κουρελι αλλα εγω στο ειπα πολυ γλυκα... σε ξεχωριζω, σε θεωρω σπανιο αστερι και δεν θελω να χαλας την εικονα σου με χαζομαρες.. τι δουλεια εχεις εσυ να μιλας για κλανιες κοριτσι μου; Με αγαπη στο λεω.?Μη σε παρασυρουν για να σε γελοιοποιησουν.. Σκεψου το. Γι' αυτο ημουν λιγο αυστηρη μαζι σου, σαν δασκαλα στον μαθητη. Ειμαστε οκ μορτισσα;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ειναι ακωλη και δεν κλανηΚαλησπέρα στην παρέα!!
Βαλεντίνα εσύ δεν κλάνεις καμμιά φορά?
Ειναι ακωλη και δεν κλανη
Καλησπερα
Ειναι ακωλη και δεν κλανη
Καλησπερα
Μήπως έχει κάνει και εγχείρηση αλλαγής κώλου και τα αέρια κλπ βγαίνουν απο αλλού?ρε παιδια μη τα μπερδευετε αυτα τα πραγματα.......Και βεβαια εχει κωλι ....αλλα εχει κωλι σουπερατο για αλλη δουλεια
Ρε ολα εγω θα τα λεω???? τσ τσ τσ
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜήπως έχει κάνει και εγχείρηση αλλαγής κώλου και τα αέρια κλπ βγαίνουν απο αλλού?
Κατι παρομοιο σαν καθετηρα μαλλον εννοειςΜήπως έχει κάνει και εγχείρηση αλλαγής κώλου και τα αέρια κλπ βγαίνουν απο αλλού?
καλα ειναι ερωτηση αυτη σε μια δεσποινιδα;Καλησπέρα στην παρέα!!
Βαλεντίνα εσύ δεν κλάνεις καμμιά φορά?